Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Granadilla, Kanarieöarna

Vill du hyra en bil billigt i Granadilla, Kanarieöarna? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
ons 26/6
ons 3/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Granadilla, Kanarieöarna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Granadilla, Kanarieöarna
Ekonomi224 kr per dag
Kompakt259 kr per dag
Medelstor488 kr per dag
Mini214 kr per dag
Minibuss290 kr per dag
Lyx1 307 kr per dag
Cabriolet579 kr per dag
Kompakt SUV350 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Granadilla

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Granadilla

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Granadilla?

De billigaste hyrbilarna i Granadilla hittas generellt genom Record Go. När du bokar med Record Go kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 93 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Granadilla är 98 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Granadilla?

För ett genomsnittspris på 597 kr/dag (och så lite som 564 kr/dag), är hyrbilar av modellen Audi Q3 i Granadilla de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Renault Trafic i Granadilla för 643 kr/dag i genomsnitt (641 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Granadilla, Kanarieöarna

Hitta rätt hyrbil för dig i Granadilla

Liten bilar

129 kr - 432 kr

Alla biltyper

147 kr - 574 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Granadilla, Spanien är 257 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Granadilla, Spanien är april. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 129 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Granadilla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Granadilla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Granadilla av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Granadilla, Spanien är 387 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Granadilla, Spanien är september. Då är priset 70% lägre än under resten året och ligger på bara 117 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Granadilla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Granadilla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Granadilla av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Granadilla, Spanien är 515 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Granadilla, Spanien är juli. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 472 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Granadilla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Granadilla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Granadilla, Spanien är 296 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Granadilla, Spanien är juni. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 150 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Granadilla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Granadilla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Granadilla av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Granadilla, Spanien är 509 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Granadilla, Spanien är oktober. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 285 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 27% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Granadilla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Granadilla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Granadilla av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Granadilla, Spanien är 402 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Granadilla, Spanien är mars. Då är priset 4% lägre än under resten året och ligger på bara 387 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Granadilla. Genomsnittspriset för en hyrbil i Granadilla kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Granadilla av typen cabriolet som hittats på momondo den senaste veckan.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

214 kr/dag

(19 jul - 21 jul)
Volkswagen up!
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

224 kr/dag

(19 jul - 21 jul)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

246 kr/dag

(19 jul - 21 jul)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Granadilla

Alla större biluthyrningsfirmor i Granadilla, Kanarieöarna

Goldcar Rental SP

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Turisprime

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

8,7

Övergripande

9,1

Upphämtning/avlämning

9,1

Bäst

8,3

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

7,0

Enterprise Rent-A-Car

1 plats

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

5,0

Comfort

5,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

3,0

Ok Mobility

1 plats
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Atesa

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Granadilla

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Granadilla.

Billigaste hyrbilen

127 kr

Mest populära modellen

Toyota Aygo
Det lägsta priset för en hyrbil i Granadilla är 127 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 155 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Granadilla under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Aygo. Våra användare föredrar också Audi Q3 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Granadilla – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Granadilla och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Granadilla, Spanien?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Granadilla. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Granadilla när du gör din bokning med momondo.

Vad är hastighetsgränsen i Granadilla, Spanien?

Hastighetsgränsen i Granadilla är 50 km/t om inget annat anges. Granadilla har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Granadilla ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi Q3 i Granadilla?

Är vädret i Granadilla representativt för resten av Kanarieöarna?

Den som vill hyra en bil i Granadilla för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Kanarieöarna under juni månad vanligtvis ligger runt 20 °C med en nederbörd på omkring 1,1 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Granadilla?

Priserna för bilar i Granadilla uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Granadilla?

Det finns 13 bolag tillgängliga för bilar i Granadilla från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Granadilla?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Granadilla. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Granadilla?

För att få hyra en bil i Granadilla måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Granadilla?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Granadilla kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Granadilla?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Granadilla. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Granadilla med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Granadilla som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Granadilla på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Granadilla.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Granadilla som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Granadilla.

Kan jag söka efter hyrbilar i Granadilla med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Granadilla.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Granadilla

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
ons 26/6
12:00
ons 3/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners