Hyrbilar i Valencia

Vill du hyra en bil billigt i Valencia? Sök och jämför priser här!

Valencia, Valencia, Spanien
12 dec — 19 dec
Valencia, Valencia, Spanien
tis 12/12
12:00
tis 19/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Valencia

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Valencia

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Valencia?

De billigaste hyrbilarna i Valencia hittas generellt genom Agentur: överraskning. När du bokar med Agentur: överraskning kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 49 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Valencia är 49 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Valencia?

Alquicoche har flest uthyrningskontor i Valencia med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Valencia?

När du hyr en bil i Valencia väljer de flesta av våra användare modellen Fiat 500 för 276 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Opel Corsa för ett genomsnittspris på 366 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Fiat 500 i Valencia för så lite som 63 kr/dag och modellen Opel Corsa för så lite som 84 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Valencia

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Valencia
Ekonomi197 kr per dag
Kompakt225 kr per dag
Medelstor294 kr per dag
Standard894 kr per dag
Mini188 kr per dag
Medelstor SUV263 kr per dag
Kompakt SUV279 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Valencia

Valencia är ofta känd som vetenskapens och konstens stad och är en futuristisk stad som har mycket att erbjuda sina invånare och besökare. Valencias skönhet beror på dess läge vid Turia-flodens mynning ut i Medelhavet. Om du vill göra affärer eller ta en paus från allt liv och rörelse erbjuder Valencia det bästa av båda. Några av de viktigaste attraktionerna är L'Oceanografic, Valencia Bioparc, Albufera, Valencias centrala marknad, Valencias katedral, La Lonja de La Seda och Ciudad de las Artes y las Ciencias. Det finns mer än 20 hyrbilsställen i Valencia. Om du vill ta dig runt i staden utan problem och besöka dessa sevärdheter bör du skaffa en hyrbil i Valencia från något av dessa ställen. Du kan parkera i de blå zonerna eller på de parkeringsplatser som finns i staden

Är det värt att hyra en bil när man besöker Valencia i Spanien?

En smygtitt på den här staden kommer att få dig att vilja utforska hela regionen Valencia under din vistelse, och att hyra en bil från de olika biluthyrningsfirmorna i Valencia i Spanien är en perfekt lösning för dina transportbehov. Att hyra en bil från någon av firmorna i Valencia är ett klokt och vettigt beslut, särskilt under de månader då vädret kan vara extremt dåligt. Du kan välja mellan en ekonomibil, skåpbil, SUV eller sedan beroende på din bilpreferens, budget och hur många personer ni är. En hyrbil i ekonomiklass är bäst för dig om du vill minimera transportkostnaderna avsevärt på samma sätt som en eldriven hyrbil skulle göra, medan en van erbjuder extra plats för familj, vänner eller kollegor. Om du är ute efter mer klass och bekvämlighet kan du överväga att satsa på en lyxbil snarare än en billig hyrbil i Valencia. Även om du har en hyrbil kan du välja att ta en promenad i staden och njuta av några sevärdheter. Att hyra en bil sparar tid och pengar och du kan dessutom njuta mer av din resa eftersom du har friheten att planera vart du ska åka och när.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Valencia i Spanien?

Det finns ett par trafikregler som du bör bekanta dig med när du planerar en resa till hamnstaden Valencia på Spaniens sydöstra kust. Även om du kanske är en erfaren förare i din hemstad är det lite annorlunda att köra i Valencia Spanien. Först och främst ska du alltid hålla dig på höger sida när du kör. Du kanske märker att ett par av de vanliga trafikreglerna överträds överallt i Valencia och andra delar av Spanien, men det betyder inte att du också kan köra hur du vill. Om du åker fast är den spanska polisen inte nådig. Parkeringsböter och böter tillämpas också i Valencia, så se till att parkera ordentligt på någon av de många parkeringsplatser som finns. Det är också klokt att du kollar med Valencias trafikverk för att ta reda på om det har skett några ändringar i trafikreglerna på den senaste tiden.

Vilken typ av körkort behöver man för att hyra en bil i Valencia i Spanien?

Alla utlänningar som besöker Valencia på en kortare resa kan hyra en bil från någon av biluthyrningsfirmorna i Valencia i Spanien, och använda sitt giltiga utländska körkort i högst sex månader. Du kan också hyra en bil i Valencia med ett körkort utfärdat inom Europeiska unionen. Förare med körkort från länder utanför EU, med undantag för Schweiz, kan använda sina pass eller visum för att hyra bil i Valencia. Om ditt körkort inte är utfärdat inom EU och är skrivet med ett icke-latinskt alfabet måste du skaffa ett internationellt körkort för att kunna boka en hyrbil i Valencia.


Erbjudanden på hyrbilar i Valencia

Hitta rätt hyrbil för dig i Valencia

Liten cars

159 kr - 370 kr

Alla biltyper

150 kr - 749 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Valencia, Spanien är 267 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Valencia, Spanien är februari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 159 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Valencia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Valencia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Valencia som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Valencia, Spanien är 445 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Valencia, Spanien är januari. Då är priset 84% lägre än under resten året och ligger på bara 74 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Valencia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Valencia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Valencia som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Valencia, Spanien är 462 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Valencia, Spanien är september. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 111 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 10% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Valencia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Valencia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Valencia, Spanien är 359 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Valencia, Spanien är januari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 73 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Valencia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Valencia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Valencia som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Valencia, Spanien är 507 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Valencia, Spanien är september. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 131 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Valencia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Valencia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Valencia, Spanien är 395 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Valencia, Spanien är november. Då är priset 10% lägre än under resten året och ligger på bara 358 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Valencia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Valencia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

188 kr/dag

(3 jan - 5 jan)
Volkswagen up!
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

188 kr/dag

(4 jan - 6 jan)
Smart Fortwo
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

197 kr/dag

(3 jan - 5 jan)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Valencia

Alla större biluthyrningsfirmor i Valencia

Centauro

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

CLICK RENT

2 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,7

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,7

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,1

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,4

Budget

3 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,6

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,3

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

5,3

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

4,6

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

7,6

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,8

Bra att veta om hyrbilar i Valencia

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Valencia.

Populära biltyper

Mini, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

544 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Valencia under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Valencia är 544 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 605 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Valencia under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Opel Corsa som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Valencia

Nedan visas de mest populära hotellen i Valencia

Att köra med hyrbil i Valencia – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Valencia och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Valencia, Spanien i januari?

En hyrbil för en weekend i Valencia i januari kostar kring 160 kr, med billiga erbjudanden från 160 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 49 kr, med fler alternativ kring följande pris: 49 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Valencia, Spanien?

När du hyr en bil i Valencia kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Valencia. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Valencia under januari månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Valencia under januari månad. Med en genomsnittstemperatur på 13 °C och en nederbörd på omkring 32 mm i januari innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Valencia kommer i genomsnitt kosta dig 569 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Valencia, Spanien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Valencia när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Valencia är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Valencia du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Peugeot 3008 i Valencia?

Hur är vädret i Valencia, Spanien i december?

I december får Valencia vanligtvis en nederbörd på 52 mm och har en medeltemperatur på 12 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Valencia då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Valencia representativt för resten av Valencia?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Valencia omkring i Valencia eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt 12 °C och en eventuell nederbörd på 35,7 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Valencia?

Priserna för bilar i Valencia uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Valencia?

Av december 2023 finns det 87 bolag att välja mellan för bilar i Valencia.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Valencia?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Valencia. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Valencia?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Valencia. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Valencia?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Valencia kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Valencia?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Valencia. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Valencia med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Valencia och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Valencia på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Valencia.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Valencia som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Valencia.

Kan jag söka efter hyrbilar i Valencia med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Valencia.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Valencia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.