Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Luleå, Norrbottens län

Vill du hyra en bil billigt i Luleå, Norrbottens län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Thu 20/6
Thu 27/6

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Luleå, Norrbottens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Luleå, Norrbottens län
Ekonomi495 kr per dag
Kompakt385 kr per dag
Minibuss1 210 kr per dag
Kompakt SUV385 kr per dag
Mellanstor kombi424 kr per dag
Standard-SUV427 kr per dag
Kompakt kombi457 kr per dag
Standard kombi535 kr per dag
Medelstor SUV545 kr per dag
Kombi lyx600 kr per dag
Kombi premium655 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Luleå

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Luleå

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Luleå?

De billigaste hyrbilarna i Luleå hittas generellt genom Alamo. När du bokar med Alamo kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 284 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Luleå är 473 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Luleå?

För ett genomsnittspris på 1 065 kr/dag (och så lite som 327 kr/dag), är hyrbilar av modellen Kia Cee'd SW i Luleå de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volvo XC60 i Luleå för 1 103 kr/dag i genomsnitt (446 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Luleå, Norrbottens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Luleå

Liten bilar

424 kr - 1 154 kr

Alla biltyper

599 kr - 1 846 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Luleå, Sverige är 673 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Luleå, Sverige är november. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Luleå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luleå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Luleå av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Luleå, Sverige är 1 031 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Luleå, Sverige är november. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 682 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luleå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luleå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Luleå av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Luleå, Sverige är 1 424 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Luleå, Sverige är februari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 898 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luleå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luleå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Luleå, Sverige är 910 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Luleå, Sverige är september. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 726 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Luleå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luleå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Luleå av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Luleå, Sverige är 1 926 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Luleå, Sverige är november. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 1 175 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luleå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luleå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Luleå av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Luleå, Sverige är 1 670 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Luleå, Sverige är februari. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 718 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Luleå. Genomsnittspriset för en hyrbil i Luleå kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Luleå av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

385 kr/dag

(28 Jun - 30 Jun)
Renault Captur
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

457 kr/dag

(28 Jun - 30 Jun)
Volkswagen Golf
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

495 kr/dag

(28 Aug - 4 Sep)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i Luleå

Alla större biluthyrningsfirmor i Luleå, Norrbottens län

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

2 platser

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

National

1 plats

Alamo

1 plats

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

10,0

Thrifty

1 plats

MABI

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Luleå

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Luleå.

Mest populära uthyrningsföretag

Alamo

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

359 kr

Mest populära modellen

Volkswagen up!
Den mest populära biluthyrningsfirman i Luleå som hittats på momondo den här månaden är Alamo. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Luleå under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Luleå är 359 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 577 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Luleå under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen up!. Våra användare föredrar också Citroen C1 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Luleå – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Luleå och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Luleå, Sverige i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Luleå kan förvänta dig att betala cirka 504 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 307 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Luleå. För en veckas biluthyrning, Luleå priser i juli är i genomsnitt 549 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 371 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Luleå, Sverige?

Varje biluthyrningsföretag i Luleå har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Luleå är Avis, Budget och Hertz, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Luleå under juli månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Luleå i juli månad. I genomsnitt får Luleå en nederbörd på 60 mm och temperaturen ligger kring 13 °C under juli. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Luleå kommer i genomsnitt kosta dig 913 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Luleå, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Luleå när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Luleå är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Luleå du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC60 i Luleå?

Hur är vädret i Luleå, Sverige i juni?

I juni får Luleå vanligtvis en nederbörd på 30 mm och har en medeltemperatur på 12 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Luleå då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Luleå representativt för resten av Norrbottens län?

Klimatet i Norrbottens län under juni månad har vanligtvis en temperatur på 10 °C med en förväntad nederbörd på 40 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Luleå till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Luleå?

Priserna för bilar i Luleå uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Luleå?

Från och med juni 2024 finns det 29 bolag att välja mellan för bilar i Luleå.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Luleå?

Bland olika länder, inklusive Luleå, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Luleå?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Luleå. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Luleå?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Luleå kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Luleå?

När du har sökt efter en hyrbil i Luleå visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Luleå med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Luleå som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Luleå på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Luleå.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Luleå som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Luleå.

Kan jag söka efter hyrbilar i Luleå med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Luleå på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Luleå

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 20/6
12:00
Thu 27/6
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Luleå

Populära hyrbilstyper i Luleå