Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Perth, Western Australia

Vill du hyra en bil billigt i Perth, Western Australia? Sök och jämför priser här!

Perth, WA, Australien
5 apr — 12 apr
Perth, WA, Australien
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Perth

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Perth

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Perth?

De billigaste hyrbilarna i Perth hittas generellt genom Atlas Car & Truck Rental. När du bokar med Atlas Car & Truck Rental kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 176 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Perth är 176 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Perth?

City Centre Car Rentals har flest uthyrningskontor i Perth med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Perth?

För ett genomsnittspris på 686 kr/dag (och så lite som 642 kr/dag), är hyrbilar av modellen Skoda Kamiq i Perth de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Mitsubishi ASX i Perth för 287 kr/dag i genomsnitt (276 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Perth, Western Australia

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Perth, Western Australia
Ekonomi569 kr per dag
Kompakt590 kr per dag
Medelstor606 kr per dag
Premium-SUV605 kr per dag
Medelstor SUV605 kr per dag
Kompakt SUV646 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Perth

Din resa till Perth, som är känd som världens mest isolerade stad, skulle inte vara komplett utan ett besök på Perth Zoo, där det finns vilda djur med anor från 1800-talet. Du kan köra din hyrbil i Perth med familjen ombord till Kings Park och den botaniska trädgården där du får möjlighet att interagera med Perth Citys statliga krigsmonument. Du får inte missa den panoramiska utsikten över Swanfloden som du kan se från Swan Valley. Swan Valley prisas också för sin stora närhet till vingårdar, bryggerier och matställen som du kan njuta av. När du kör bil i Perth på natten måste du snabbt slå på helljuset när du närmar dig ett annat fordon bakifrån för att uppmärksamma föraren på att du vill köra om dennes bil. Det finns tillgång till parkeringsplatser för dina hyrbilar i Perth. Hitta och reservera billiga hyrbilar bland det varierande utbudet av cirka 29 biluthyrningsställen i Perth.

Är det värt att hyra en bil när du besöker Perth?

Du hittar parkeringsplatser för din hyrbil i Perth i parkeringshus, utomhusparkeringar och parkeringsplatser i bostadsområden. Det finns också parkeringsplatser på gatorna. Du kanske vill undvika att köra din billigare hyrbil i Perth genom Mitchell- och Kwinana- motorvägarna, eftersom det under rusningstid är en större mängd bilar som orsakar bilköer. Utnyttja din lyxiga hyrbil i Perth och kör upp till Kings Meadow reserve, en lugn park i staden Guildford som ligger en timme från Perth. Perth anses vara bland de säkraste och mest promenadvänliga städerna i USA. Njut av en promenad genom Northbridge Neighbourhood där du kan ta del av kultur och konst på Heath Ledger Theatre och Perth Institute of Contemporary Arts. Eftersom många av sevärdheterna i Perth ligger nära vattendrag och i parker och dalar visar det sig vara en fördel att ha en hyrbil i Perth, eftersom du kan bevittna de natursköna vyerna från din hyrbil i Perth.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Perth?

När du kör din hyrbil i Perth måste du hålla dig på vänster sida av vägen. Gränsen för rattfylleri är 0,05 %. Att inte följa denna lag betraktas som en lagöverträdelse och kan bestraffas med böter, indragning av körkort eller fängelse. Alla förare och passagerare ombord på ett fordon måste spänna fast säkerhetsbältet vid korta och långa resor. Strikta regler i Perth säger att du inte får vara i nära kontakt med en mobiltelefon eller skriva, skicka eller ens titta på ett textmeddelande under körning. Du får endast använda din mobiltelefon när du har parkerat bilen lagligt på en parkeringsplats. Du måste hålla dig uppdaterad om de senaste lagändringarna från stadens trafikverk.

Behöver jag ett särskilt körkort eller tillstånd att köra en hyrbil i Perth om jag besöker från ett annat land?

Ett giltigt körkort krävs för alla förare som vill hyra bil i Perth. Utlänningar kan använda sitt inhemska körkort som måste ha varit giltigt i minst ett år. Körkortet måste innehålla ett foto och ska vara giltigt under hela hyresperioden. I det fall att körkortet inte är skrivet på engelska kommer ett internationellt körkort att begäras i översättningssyfte.


Erbjudanden på hyrbilar i Perth, Western Australia

Hitta rätt hyrbil för dig i Perth

Liten bilar

450 kr - 874 kr

Alla biltyper

441 kr - 884 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Perth, Australien är 456 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Perth, Australien är februari. Då är priset 2% lägre än under resten året och ligger på bara 450 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Perth. Genomsnittspriset för en hyrbil i Perth kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Perth av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Perth, Australien är 382 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Perth, Australien är maj. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 286 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Perth. Genomsnittspriset för en hyrbil i Perth kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Perth av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Perth, Australien är 575 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Perth, Australien är januari. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 455 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Perth. Genomsnittspriset för en hyrbil i Perth kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Perth, Australien är 608 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Perth, Australien är januari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 386 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Perth. Genomsnittspriset för en hyrbil i Perth kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Perth av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

569 kr/dag

(15 apr - 23 apr)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

590 kr/dag

(15 apr - 23 apr)
Mercedes-Benz A-Class
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

619 kr/dag

(15 apr - 23 apr)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Perth

Alla större biluthyrningsfirmor i Perth, Western Australia

Dollar

4 platser

Ace Rental Cars

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,3

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

9,3

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

9,3

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,0

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,6

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,0

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,4

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

9,6

Bäst

8,4

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,7

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,5

Bäst

7,5

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,6

Bra att veta om hyrbilar i Perth

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Perth.

Populära biltyper

Intermediate, SUV, Compact

Billigaste hyrbilen

301 kr

Mest populära modellen

Skoda Kamiq
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Perth under de senaste 72 timmarna: Intermediate, SUV, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Perth är 301 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 365 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Perth under de senaste 7 dagarna är av modellen Skoda Kamiq. Våra användare föredrar också Mitsubishi ASX som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Perth

Nedan visas de mest populära hotellen i Perth
Crown Metropol Perth

Crown Metropol Perth

Great Eastern Highway, Perth, WA, Australia

3,4 km från stadskärnan

DoubleTree by Hilton Perth Northbridge

DoubleTree by Hilton Perth Northbridge

100 James Street, Perth, WA, Australia

0,5 km från stadskärnan

The Ritz-Carlton Perth

The Ritz-Carlton Perth

1 Barrack Street, Perth, WA, Australia

0,5 km från stadskärnan

ibis Styles East Perth

ibis Styles East Perth

69 Adelaide Terrace, Perth, WA, Australia

1,7 km från stadskärnan

Mercure Perth On Hay

Mercure Perth On Hay

417 Hay Street, Perth, WA, Australia

0,7 km från stadskärnan

Hyatt Regency Perth

Hyatt Regency Perth

99 Adelaide Terrace, Perth, WA, Australia

1,6 km från stadskärnan

Duxton Hotel Perth

Duxton Hotel Perth

1 St Georges Terrace, Perth, WA, Australia

0,8 km från stadskärnan

Great Southern Hotel Perth

Great Southern Hotel Perth

15 Robinson Avenue, Perth, WA, Australia

1,0 km från stadskärnan

Parmelia Hilton Perth

Parmelia Hilton Perth

14 Mill Street, Perth, WA, Australia

0,7 km från stadskärnan

DoubleTree by Hilton Perth Waterfront

DoubleTree by Hilton Perth Waterfront

1 Barrack Square, Perth, WA, Australia

0,8 km från stadskärnan

Aloft Perth

Aloft Perth

27 Rowe Avenue, Perth, WA, Australia

4,4 km från stadskärnan

QT Perth

QT Perth

133 Murray Street, Perth, WA, Australia

0,2 km från stadskärnan

Fraser Suites Perth

Fraser Suites Perth

10 Adelaide Terrace, Perth, WA, Australia

1,9 km från stadskärnan

The Westin Perth

The Westin Perth

480 Hay Street, Perth, WA, Australia

0,5 km från stadskärnan

Pan Pacific Perth

Pan Pacific Perth

207 Adelaide Terrace, Perth, WA, Australia

1,1 km från stadskärnan

Criterion Hotel Perth

Criterion Hotel Perth

560 Hay Street, Perth, WA, Australia

0,3 km från stadskärnan

Intercontinental Perth City Centre, An IHG Hotel

Intercontinental Perth City Centre, An IHG Hotel

815 Hay Street, Perth, WA, Australia

0,5 km från stadskärnan

Pensione Hotel Perth

Pensione Hotel Perth

70 Pier Street, Perth, WA, Australia

0,4 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Perth – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Perth och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Perth, Australien?

Hyrbilar i Perth från populära uthyrningsfirmor som Ace Rental Cars, Sunset Rent a Car och Apex kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Perth, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Perth under april månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Perth under april månad. Med en genomsnittstemperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 100 mm i april innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Perth kommer i genomsnitt kosta dig 212 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Perth, Australien?

Hastighetsgränsen i Perth är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Perth är 110 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Perth, Australien i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Perth under månaden mars kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 22 °C och en nederbörd på cirka 10 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Perth representativt för resten av Western Australia?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Perth omkring i Western Australia eller runt de omgivande områdena under mars månad bör förvänta sig temperaturer runt 25 °C och en eventuell nederbörd på 30 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Perth?

Priser för bilar i Perth uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Perth?

Det finns 73 bolag tillgängliga för bilar i Perth från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Perth?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Perth. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Perth?

För att få hyra en bil i Perth måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Perth?

Att boka en hyrbil i Perth via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Perth?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Perth. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Perth med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Perth som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Perth på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Perth med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Perth som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Perth.

Kan jag söka efter hyrbilar i Perth med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Perth.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Perth

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners