Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Melbourne, Victoria

Vill du hyra en bil billigt i Melbourne, Victoria? Sök och jämför priser här!

Melbourne, VIC, Australien
5 apr — 12 apr
Melbourne, VIC, Australien
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Melbourne

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Melbourne

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Melbourne?

De billigaste hyrbilarna i Melbourne hittas generellt genom JUCY . När du bokar med JUCY kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 279 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Melbourne är 279 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Melbourne?

Thrifty har flest uthyrningskontor i Melbourne med 11 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Melbourne?

Bilmodellen MG HS är den mest populära bilen att hyra i Melbourne enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för MG HS för så lite som 337 kr/dag i Melbourne, men generellt kan du vänta dig priser på runt 529 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Melbourne är modellen Mitsubishi Outlander för ett genomsnittspris på 702 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 552 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Melbourne, Victoria

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Melbourne, Victoria
Ekonomi626 kr per dag
Kompakt579 kr per dag
Medelstor664 kr per dag
Stor bil883 kr per dag
Minibuss1 136 kr per dag
Stor SUV695 kr per dag
Mini619 kr per dag
Medelstor SUV434 kr per dag
Leverantörens val642 kr per dag
Kompakt SUV666 kr per dag
Standard-SUV688 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Melbourne

En semester eller resa till Melbourne skulle vara ofullständig om du inte besökte några av de ikoniska sevärdheterna, t.ex. National Gallery of Victoria och Eureka Skydeck. De flesta av dessa platser är lätta att nå med bil, så det bästa vore att att hyra en bil i Melbourne. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig fram på West Gate Freeway, som förbinder de flesta större vägar i Melbourne. När det gäller parkering så finns det ett stort antal gratis parkeringsplatser runt Melbourne CBD, men som man kan förvänta sig är de populära, och det kan vara mycket svårt att hitta en ledig parkeringsplats, särskilt under rusningstid. Det finns dock gott om andra parkeringsplatser runt om i Melbourne, och det borde inte vara svårt att hitta en plats att ställa din hyrbil i Melbourne på. Det finns ungefär sju hyrbilsställen i Melbourne.

Är det värt att hyra en bil när du besöker Melbourne?

Melbourne CBD anses av de flesta vara en av de mest promenadvänliga städerna i Australien tillsammans med Brisbane. Vissa av stadens förorter har dock rankats som de minst promenadvänliga platserna enligt samma mått. Mot bakgrund av detta är det bättre att skaffa en billig hyrbil i Melbourne om du planerar att besöka stadens förorter där de flesta attraktionerna ligger, inklusive den berömda Albert Park Circuit och Yarra River. Dessutom ger hyrbilar i Melbourne dig både lite flexibilitet och bekvämlighet eftersom du kan resa vart du vill när som helst och när som helst. Detta gäller inte för kollektivtrafiken trots att den är välrenommerad i Australien. Slutligen finns det gott om hyrbilsställen, och du kan hitta alla typer av hyrbilar som du kan önska dig, inklusive elbilar och lyxbilar.

Vilka trafikregler ska jag tänka på när jag kör i Melbourne?

Innan du bokar en hyrbil i Melbourne bör du se till att du följer de olika trafikreglerna i staden. Den stora skillnaden i trafiklagstiftningen i Melbourne är att folk kör på vänster sida av vägen och att ratten sitter på höger sida i de flesta. Av den anledningen måste du vara extra försiktig när du kör runt på Melbournes gator, särskilt om du är van att köra på höger sida. Du måste också känna till hastighetsbegränsningarna på de centrala vägarna så att du inte riskerar att få böter som är lätta att undvika. Slutligen måste du bekanta dig med kroksvängen, som är en unik sväng där även spårvagnar korsar korsningen. Det vore bra om du läste lite om trafikreglerna i Melbourne för att undvika problem.

Vilken typ av körkort behöver du för att hyra en bil i Melbourne?

För att kunna hyra bil i Melbourne måste du kunna visa upp ett giltigt körkort med foto. De flesta uthyrningsföretag accepterar i allmänhet engelskspråkiga körkort, och om du har ett körkort skrivet på ett annat språk måste du tillhandahålla ett internationellt körkort. När du hyr en bil i Melbourne måste ditt körkort ha ett giltighetsdatum som löper ut långt efter hyresperioden.


Erbjudanden på hyrbilar i Melbourne, Victoria

Hitta rätt hyrbil för dig i Melbourne

Liten bilar

331 kr - 846 kr

Alla biltyper

479 kr - 1 007 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Melbourne, Australien är 498 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Melbourne, Australien är oktober. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 331 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Melbourne. Genomsnittspriset för en hyrbil i Melbourne kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Melbourne av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Melbourne, Australien är 485 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Melbourne, Australien är oktober. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 407 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Melbourne. Genomsnittspriset för en hyrbil i Melbourne kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Melbourne av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Melbourne, Australien är 596 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Melbourne, Australien är oktober. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 551 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Melbourne. Genomsnittspriset för en hyrbil i Melbourne kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Melbourne, Australien är 503 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Melbourne, Australien är november. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 465 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Melbourne. Genomsnittspriset för en hyrbil i Melbourne kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Melbourne av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

579 kr/dag

(22 apr - 24 apr)
Skoda Rapid
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

619 kr/dag

(22 apr - 24 apr)
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

626 kr/dag

(22 apr - 24 apr)
Opel Corsa

Hyrbilsleverantörer i Melbourne

Alla större biluthyrningsfirmor i Melbourne, Victoria

Dollar

5 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

Ace Rental Cars

3 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,4

Övergripande

9,4

Upphämtning/avlämning

9,4

Bäst

8,8

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

9,3

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,5

Bäst

8,2

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,2

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

8,2

East Coast Car Rentals

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,6

Thrifty

10 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,3

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,6

Europcar

7 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,0

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,4

Bäst

7,2

Avis

6 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,2

Bra att veta om hyrbilar i Melbourne

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Melbourne.

Mest populära uthyrningsföretag

Apex

Populära biltyper

SUV, Compact, Full-size

Billigaste hyrbilen

496 kr

Mest populära modellen

Toyota C-HR
Den mest populära biluthyrningsfirman i Melbourne som hittats på momondo den här månaden är Apex. Andra toppval för biluthyrningsföretag är CarWiz och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Melbourne under de senaste 72 timmarna: SUV, Compact, Full-size.
Det lägsta priset för en hyrbil i Melbourne är 496 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 582 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Melbourne under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota C-HR. Våra användare föredrar också MG 3 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Melbourne

Nedan visas de mest populära hotellen i Melbourne
The Victoria Hotel

The Victoria Hotel

215 Little Collins Street, Melbourne, VIC, Australia

0,4 km från stadskärnan

Melbourne Marriott Hotel Docklands

Melbourne Marriott Hotel Docklands

15 Waterfront Way, Melbourne, VIC, Australia

2,4 km från stadskärnan

Oakwood Premier Melbourne

Oakwood Premier Melbourne

202 Normanby Road, Melbourne, VIC, Australia

2,4 km från stadskärnan

The Langham Melbourne

The Langham Melbourne

1 Southgate Avenue, Melbourne, VIC, Australia

1,1 km från stadskärnan

Porter Club The Kinson

Porter Club The Kinson

St. Kilda, 452, Melbourne, VIC, Australia

3,2 km från stadskärnan

Crowne Plaza Melbourne

Crowne Plaza Melbourne

1-5 Spencer Street, Melbourne, VIC, Australia

1,6 km från stadskärnan

Novotel Melbourne South Wharf

Novotel Melbourne South Wharf

7 Convention Centre Place, Melbourne, VIC, Australia

2,1 km från stadskärnan

Grand Hyatt Melbourne

Grand Hyatt Melbourne

123 Collins Street, Melbourne, VIC, Australia

0,5 km från stadskärnan

Atlantis Hotel Melbourne

Atlantis Hotel Melbourne

300 Spencer Street, Melbourne, VIC, Australia

1,3 km från stadskärnan

Hilton Melbourne Little Queen Street

Hilton Melbourne Little Queen Street

18 Little Queen Street, Melbourne, VIC, Australia

0,7 km från stadskärnan

Stamford Plaza Melbourne

Stamford Plaza Melbourne

111 Little Collins Street, Melbourne, VIC, Australia

0,4 km från stadskärnan

Hyatt Centric Melbourne

Hyatt Centric Melbourne

25 Downie Street, Melbourne, VIC, Australia

1,4 km från stadskärnan

The Hotel Windsor

The Hotel Windsor

111 Spring Street, Melbourne, VIC, Australia

0,6 km från stadskärnan

Ink Hotel Melbourne Southbank

Ink Hotel Melbourne Southbank

167 City Road, Melbourne, VIC, Australia

1,5 km från stadskärnan

Vibe Hotel Melbourne

Vibe Hotel Melbourne

1 Queen Street, Melbourne, VIC, Australia

0,9 km från stadskärnan

Next Hotel Melbourne, Curio Collection by Hilton

Next Hotel Melbourne, Curio Collection by Hilton

103 Little Collins Street, Melbourne, VIC, Australia

0,4 km från stadskärnan

Tolarno Hotel

Tolarno Hotel

42 Fitzroy Street, Melbourne, VIC, Australia

5,6 km från stadskärnan

Holiday Inn Melbourne Airport

Holiday Inn Melbourne Airport

10-14 Centre Road, Melbourne, VIC, Australia

18,4 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Melbourne – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Melbourne och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Melbourne, Australien?

Varje biluthyrningsföretag i Melbourne har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Melbourne är Dollar, Ace Rental Cars och Hertz, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Melbourne under april månad?

Med en genomsnittstemperatur på 12 °C och en nederbörd kring 40 mm i april gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Melbourne. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under april månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Melbourne. Att hyra en Standard i Melbourne kommer i genomsnitt kosta dig 386 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Melbourne, Australien?

Hastighetsgränsen i Melbourne är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Melbourne är 110 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Toyota Highlander i Melbourne?

Hur är vädret i Melbourne, Australien i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i Melbourne under mars månad på 18 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Melbourne representativt för resten av Victoria?

Klimatet i Victoria under mars månad har vanligtvis en temperatur på 18 °C med en förväntad nederbörd på 32,5 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Melbourne till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Melbourne?

Priserna för bilar i Melbourne uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Melbourne?

Av mars 2024 finns det 126 bolag att välja mellan för bilar i Melbourne.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Melbourne?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Melbourne. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Melbourne?

För att få hyra en bil i Melbourne måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Melbourne?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Melbourne om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Melbourne?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Melbourne tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Melbourne med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Melbourne som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Melbourne på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Melbourne.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Melbourne som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Melbourne.

Kan jag söka efter hyrbilar i Melbourne med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Melbourne.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Melbourne

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Melbourne

Populära hyrbilstyper i Melbourne


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners