Biluthyrning i Melbourne, Australien

Vill du hyra en bil billigt i Melbourne, Australien? Sök och jämför priser här

Melbourne, VIC, Australien
9 dec — 16 dec
Samma avlämingsplats
Melbourne, VIC, Australien
tors 9/12
12:00
tors 16/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Melbourne, Australien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

114 kr - 583 kr

Alla biltyper

228 kr - 864 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Melbourne, Australien är 190 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Melbourne, Australien är januari. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 114 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 49 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Melbourne. Genomsnittspriset för en hyrbil i Melbourne kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Melbourne av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Melbourne, Australien är 408 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Melbourne, Australien är mars. Då är priset 64 % lägre än andra tider på året och kostar bara 149 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 10% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Melbourne. Genomsnittspriset för en hyrbil i Melbourne kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Melbourne av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Melbourne

Alla större biluthyrningsfirmor i Melbourne, Australien
5 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

8,8

Övergripande

8,8

Upphämtning/avlämning

8,8

Valuta för pengarna

8,4
7 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

7,6
5 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

7,6
5 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,5

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

6,2

Valuta för pengarna

6,8
6 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

7,7

Valuta för pengarna

7,1
3 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

6,8
6 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

4,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
18 platser

Avstånd till populära hotell från Melbourne, Australien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Melbourne flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Melbourne

Hittills denna månad har vi gjort 55 239 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Melbourne.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Melbourne för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Melbourne har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Hertz, Budget och Europcar. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Melbourne. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Melbourne har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har East Coast Car Rentals de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 251 kr per dag för hyrbilar i Melbourne. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Melbourne är 222 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Melbourne, Australien?

Varje biluthyrningsföretag i Melbourne har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Melbourne är East Coast Car Rentals, Alpha och Hertz, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Melbourne?

Det finns 7 uthyrningskontor i Melbourne, Australien. På Europcars uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 402 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Melbourne, Australien?

Hastighetsgränsen i Melbourne är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Melbourne är 110 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Melbourne?

I nuläget har Europcar bilmodellen Audi A4 tillgänglig för uthyrning i Melbourne för i genomsnitt 518 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Audi A4 i Melbourne snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Melbourne, Australien i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i Melbourne under december månad på 18 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Temperaturerna i Melbourne är oftast höga under december, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Melbourne representativt för resten av Victoria?

Klimatet i Victoria under december månad har vanligtvis en temperatur på 17 °C med en förväntad nederbörd på 40 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Melbourne till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i Melbourne

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Melbourne

Börja planera din resa till Melbourne