Flyg till Melbourne

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Melbourne (MEL)
fre 30/7
fre 6/8
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Melbourne. Nuvarande restriktioner för Melbourne baseras på reserestriktioner för Australien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Australien

Billigaste flygen till flygplatser i Melbourne

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Melbourne från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Melbourne

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Melbourne

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Melbourne (MEL)

Vanligtvis är flyg till Melbourne från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Melbourne, vilket i genomsnitt kostar 8 364 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MELBOURNE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Melbourne kostar i genomsnitt bara 6 880 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MELBOURNE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember27% dyrareDet kostar omkring 10 587 kr för flyg till Melbourne från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MELBOURNE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember827% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Melbourne från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Melbourne?

Besök Melbourne mellan december och maj för att få så bra väder som möjligt under din semester. Under dessa månader är vädret som varmast i staden och du kan vänta dig temperaturer mellan 20-25 °C. Många evenemang äger rum under vinterhalvåret, bland annat tävlingar i Formel 1, tennisturneringar och festivaler. Dessutom står den häpnadsväckande botaniska trädgården i blom under denna tid. Under sommarmånaderna är det kallt i Melbourne och temperaturerna sjunker ner mot 10 °C.

När är det billigast att boka flyg till Melbourne?

Priser på flyg till Melbourne förändras mycket under året. För att hitta billiga flyg till Melbourne bör du därför jämföra priser mellan olika datum hos momondo för att hitta billiga flygresor. Under mars månad hittar du lägst priser på flygbiljetter till Melbourne med avgång från Sverige. Dyrast är att resa i juni. Detta trots att mars hör till högsäsongen i staden och juni lågsäsongen. Anledningen är att många svenskar väljer att resa under sommarens ledighet.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Melbourne?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Melbourne från Sydney för 378 kr. Detta är 96 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Melbourne. För att hitta de billigaste priserna till Melbourne från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Melbourne?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Melbourne. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 7 225 kr. Om du inte vill besöka Melbourne i september bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 7 268 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Melbourne?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Melbourne är 51 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 8 447 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Melbourne?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Melbourne är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 8 127 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Melbourne är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 9 668 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Melbourne?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Melbourne är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 7 148 kr. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 9 743 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Melbourne?

De som flyger till Melbourne kan potentiellt hitta bättre priser för Melbourne flygplats(19 km från stadskärnan i Melbourne), Melbourne Avalon flygplats(50 km från stadskärnan i Melbourne) eller Bendigo flygplats(132 km från stadskärnan i Melbourne) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Melbourne?

Med ett genomsnittspris på 4 787 kr per person, är Melbourne Avalon flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Melbourne. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Melbourne?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Australien resor till Melbourne. Inreserestriktioner

Australien har begränsat inresa för alla resenärer, med undantag för australiensiska medborgare och fast bosatta och deras närmaste familjemedlemmar, nyzeeländska medborgare bosatta i Australien, diplomater som är ackrediterade i Australien och bosatta i Australien och deras närmaste familjemedlemmar, flygbesättning, personer rekryterade enligt det regeringsgodkända säsongsarbetarprogrammet eller Pacific Labour Scheme och personer som har visum för affärsinnovation och investeringar, Business Innovation and Investment , (underklass 188). Resenärer som inte ingår i en undantagen kategori kan begära ett individuellt undantag från Australiens resebegränsningar med hjälp av portalen för reseundantag.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före avresan. Resenärer måste fylla i formuläret Australia Travel Declaration minst 72 timmar före avresan till Australien.

Karantänskrav

Om resenärer inte anländer ombord på en karantänfri flygning från Nya Zeeland , måste alla anländande resenärer som kommer till Australien, inklusive australiska medborgare, sitta i karantän i 14 dagar på en bestämd anläggning, så som ett hotell i deras ankomstdestination på egen bekostnad. För mer information om karantänreglerna i Australien, se följande webbplatser: New South Wales, Northern Territory, Western Australia.

Transiteringsregler

Utländska medborgare får transitera genom Australien om mellanlandningen är kortare än 72 timmar. De måste antingen ha ett transitvisum eller vara medborgare i ett land som är undantaget från visering. Transitpassagerare behöver inte ansöka om undantag från reserestriktioner om de har bokat att resa med ett anslutande flyg från samma flygplats inom 72 timmar och inte kommer att lämna flygplatsen. Resenärer som planerar att lämna flygplatsen innan de går ombord på sin anslutande flight eller som kommer att vara på flygplatsen i mer än 72 timmar måste ansöka om ett undantag här och kommer att hållas i karantän fram till avgång. Resenärer från Nya Zeeland och Stillahavsområdet behöver kanske inte undantag. Mer information om transit genom Australien finns tillgänglig här.

All övrig information

Resenärer som planerar att resa över australiensiska delstatsgränser bör observera att vissa australiensiska delstater också har restriktioner för inrikesresor, gränsrestriktioner och karantänkrav. Vid fortsatta resor inom Australien rekommenderas du att kontakta rese-/logileverantören i förväg.

Om du redan planerar att resa till Melbourne inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Melbourne

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Melbourne
Flera flygbolag
28 okt.
ARN03:00Stockholm Arlanda
28t 55m
3 stopp
MEL07:55Melbourne
17 nov.
MEL17:30Melbourne
23t 45m
1 stopp
ARN17:15Stockholm Arlanda
20 898 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 okt.
ARN03:00Stockholm Arlanda
28t 55m
3 stopp
MEL07:55Melbourne
13 nov.
MEL17:30Melbourne
23t 45m
1 stopp
ARN17:15Stockholm Arlanda
21 122 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 nov.
ARN15:50Stockholm Arlanda
39t 55m
3 stopp
MEL07:45Melbourne
13 dec.
MEL17:20Melbourne
24t 30m
1 stopp
ARN17:50Stockholm Arlanda
20 665 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 okt.
ARN12:15Stockholm Arlanda
43t 00m
2 stopp
MEL07:15Melbourne
27 okt.
MEL19:55Melbourne
22t 20m
1 stopp
ARN18:15Stockholm Arlanda
13 785 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
6 okt.
ARN12:15Stockholm Arlanda
43t 00m
2 stopp
MEL07:15Melbourne
29 okt.
MEL19:55Melbourne
22t 20m
1 stopp
ARN18:15Stockholm Arlanda
18 415 kr
Hitta liknande
Qatar Airways
6 okt.
ARN12:15Stockholm Arlanda
43t 00m
2 stopp
MEL07:15Melbourne
24 okt.
MEL19:55Melbourne
22t 20m
1 stopp
ARN18:15Stockholm Arlanda
18 570 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Melbourne

Om du letar efter enkelbiljetter till Melbourne, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
26 nov.
BMA01:55Stockholm-Bromma
25t 20m
2 stopp
MEL03:15Melbourne
29 778 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 sep.
ARN04:55Stockholm Arlanda
26t 20m
2 stopp
MEL07:15Melbourne
8 914 kr
Hitta liknande
Etihad Airways
8 okt.
ARN03:05Stockholm Arlanda
28t 50m
2 stopp
MEL07:55Melbourne
33 623 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Melbourne?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Melbourne

Flyg till Melbourne mellanlandar under vägen från Sverige då det inte finns några direktflyg på sträckan. Du hittar bland annat flygstolar med Thai Airways som mellanlandar i Bangkok för en total flygtid på 21 och en halv timme. Billiga flygbiljetter till Melbourne har dock längre restid. Du hittar bland annat flyg till Melbourne med Emirates som mellanlandar i Dubai med en total restid på ungefär 31 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Melbourne till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Melbourne plus avståndet till centrum

Flyg till Melbourne landar på Melbourne Tullamarine Airport som ligger 22 km nordväst om stadens centrum. Flygplatsen är Australiens näst största och har fyra terminaler vilket gör att du får räkna med extra tid vid ankomsten för att ta dig igenom tull- och flygplatsområdet. För att resa till Melbourne billigt tar du någon av de lokala bussarna som stannar vid flygplatsens ankomsthall. Detta är ett billigt färdmedel men kan vara obekvämt om du har mycket bagage. Ett annat alternativ är flygbussen som har en expresslinje var tionde minut in till centrum. Allra snabbast är att ta bil in till city och det finns både taxi och hyrbilsalternativ på flygplatsen. Med bil tar resan till centrum ungefär en halvtimme.


Hur tar man sig runt i Melbourne?

Kollektivtrafiken i Melbourne består av tåg, spårvagn och busstrafik. Spårvagnarna är särskilt populära och ett smidigt sätt att ta dig fram i staden. Inne i centrum är spårvagnarna gratis och om du närmar dig en zon som du behöver betala för informeras du om detta i högtalarna. Stadens tågnätverk har 17 olika linjer med täta avgångar som passar bra för längre sträckor. Melbourne har dessutom över 300 olika busslinjer som täcker de områden dit tåg och spårvagn inte går. Samtliga färdmedel i kollektivtrafiken har samma biljettsystem så det går enkelt att byta mellan transportmedlen. För resor över vattnet kan du ta båttaxi eller färja för ett roligt och annorlunda sätt att resa på.


Kan man resa till Melbourne utan pass eller visum?

För att resa till Australien behöver du en visering. Visumet ansöker du enkelt om på nätet via Australiens myndigheter. Ditt pass behöver bara vara giltigt för den tid du är i landet, men tänk på att om du mellanlandar i andra länder på vägen kan dessa kräva längre giltighetstider på ditt pass.


Tips och råd om Melbourne

Vad ska man se i Melbourne?

En av de mest populära sevärdheterna i Melbourne är den kungliga botaniska trädgården med sin viktorianska landskapsarkitektur. Stadens cricketarena är en annan välbesökt sevärdhet.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Barnen kommer att uppskatta Melbourne Zoo med sin samling australiensiska djurarter.

Ska man köpa reseförsäkring?

När du reser utanför EU bör du skaffa en reseförsäkring för att vara säker på att eventuella sjukvårdskostnader är täckta. Utan en reseförsäkring kan du råka på stora kostnader när det kommer till sjukvård.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet i Melbourne.

Ska man lämna dricks?

Vanligtvis förväntas det inte att du lämnar någon dricks. Undantaget är vid finare restauranger då du ska ge kypare en dricks på 10 %.

Var ska man shoppa?

Stora klädkedjor finns representerade på Chapel Street medan du hittar mer exklusiv shopping på Collins Street.


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass