Flyg till Leeds

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Leeds (LBA)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Leeds. Nuvarande restriktioner för Leeds baseras på reserestriktioner för Storbritannien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Storbritannien

Billigaste flygen till flygplatser i Leeds

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Leeds från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Leeds

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Leeds

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Manchester (MAN)

Vanligtvis är flyg till Leeds från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Manchester, vilket i genomsnitt kostar 1 603 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LEEDS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Leeds kostar i genomsnitt bara 1 625 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEEDS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari55% dyrareDet kostar omkring 3 762 kr för flyg till Leeds från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEEDS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj674% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Leeds från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Leeds?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Leeds?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Leeds för 144 kr/person, vilket är 94 % billigare än för genomsnittsflyget till Leeds. För att hitta de billigaste priserna till Leeds från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Leeds?

Den billigaste månaden att flyga till Leeds från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 770 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Leeds i november är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Leeds under februari ligger i genomsnitt på 1 821 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Leeds?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Leeds är att boka 41 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 277 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Leeds. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 1 753 kr under de senaste 72 timmarna.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Leeds?

Den billigaste veckodagen att flyga till Leeds är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 1 906 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Leeds för flygningar en lördag på 2 320 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Leeds?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Leeds oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Leeds med avgång på eftermiddagen för så lite som 1 803 kr. Flyg till Leeds är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 782 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det bra områden att vandra i kring Leeds?

Vandrare som föredrar en familjevänlig dag ute i naturen gör bäst i att planera sitt flyg till Leeds för maj, juni, och juli, då de kan besöka Leicester Square och njuta av allt som naturområdet har att erbjuda.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Leeds?

De som flyger till Leeds kan potentiellt hitta bättre priser för Doncaster Sheffield flygplats(50 km från stadskärnan i Leeds), Manchester flygplats(69 km från stadskärnan i Leeds), Darlington Teesside Intl flygplats(80 km från stadskärnan i Leeds), Grimsby Humberside flygplats(83 km från stadskärnan i Leeds) eller Liverpool John Lennon flygplats(100 km från stadskärnan i Leeds) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Leeds?

Liverpool John Lennon flygplats har ett genomsnittspris på 1 772 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Leeds. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Leeds?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Storbritannien resor till Leeds. Inreserestriktioner

Storbritannien har återinfört en nationell lockdown/nedstängning. Från och med den 4 januari råder det nationell nedstängning i England. Att resa hemifrån, även internationellt, är förbjudet från England utom under begränsade omständigheter, t.ex. för arbete eller utbildning. Utländska boenden omfattas av reglerna att hålla sig hemma och bör ej resa utomlands om inte godkännande givits. Olika regler gäller i Skottland, Wales och Nordirland. Resenärer måste följa alla regler som gäller för dem. Från och med den 20 november begränsade Skottland gränsöverskridande resor inom Storbritannien till endast väsentliga resor - som inkluderar hälsoskäl, arbete och studier – för att få komma in i eller lämna Skottland. Människor som bor inom nivå 3 eller nivå 4 lockdown-områden i Skottland får inte heller lämna sitt område och förbjuds att resa utomlands, men detta gäller inte för boende i områden med nivå 0-2. Resenärer som har varit i eller transiterat genom Sydafrika under de senaste tio dagarna får inte resa in i Storbritannien med undantag av brittiska medborgare, medborgare på Irland, invånare i Storbritannien. Vissa områden i Storbritannien och Crown Dependencies kan ha specifika reseregler. På den relevanta sidan finns uppgifter om resor till Jersey, Guernsey, Isle of Man, Shetland, och Orkney.

Inträdeskrav

Alla resenärer som reser in i Storbritannien måste vid ankomsten uppvisa ett ifyllt "hälsoformulär" vid inresa. Från och med den 18 januari måste alla resenärer till England, Skottland, Wales eller Nordirland, inklusive brittiska medborgare som återvänder hem, ett läkarintyg med ett negativt COVID-19- PCR-, antigen- eller LAMP-testresultat som tagits inom tre dagar före avresan. Resenärer från Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsöarna och St Helena) omfattas inte av bestämmelserna. Barn under 11 år behöver inte heller genomföra provtagning före avgång. Till och med den 21 januari kommer inte resenärer från Antigua och Barbuda, St Lucia eller Barbados att omfattas av bestämmelserna.

Karantänskrav

Den 18 januari kommer användandet av resekorridorerna att avbrytas, och av, alla resenärer som anländer till Storbritannien från något utländskt land, förutom Irland, Kanalöarna eller Isle of Man, att utsättas för 10-dagars självisolering. Från och med den 15 februari kommer brittiska medborgare, medborgare i Irland, invånare i Storbritannien som har varit i eller rest genom ett land som är rödlistat under de senaste 10 dagarna sitta i karantän på ett regeringsgodkänt hotell i 10 dagar. De kan inte använda Test to Release-systemet. Anmärkning: Den engelska, skotska, walesiska och nordirländska regeringen kan tillämpa karantänkraven på olika sätt. Se mer information om resor till England, Skottland, Wales och Nordirland.

All övrig information

Alla resenärer på flyg till Storbritannien måste bära mask på flygplan och på kollektivtrafik vid ankomsten. Passagerare som använder taxi och privata hyrbilar bör också använda en yta som täcker hela resan. Förare kan vägra att transportera passagerare som inte följer vägledning för säkert resande. Från och med den 8 mars måste passagerare som reser utomlands uppvisa ett nytt resedeklarationsformulär som visar att deras resa är tillåten enligt brittiska nationella regler för lock down. Formuläret måste laddas ner, undertecknas före resan och överföras eller laddas ner till en mobiltelefon. Passagerare som inte har ett giltigt formulär kan nekas ombordstigning. Granska den brittiska regeringens inträdeskrav och ta reda på mer om restriktioner för Storbritannien .

Om du planerarar att resa till Leeds inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Leeds Bradford

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Leeds Bradford
KLM
5 juni
02:30Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
06:35Leeds Bradford
9 juni
06:05Leeds Bradford
11t 50m
1 stopp
17:55Stockholm Arlanda
2 104 kr
Hitta liknande
KLM
23 juni
09:25Stockholm Arlanda
9t 35m
1 stopp
19:00Leeds Bradford
30 juni
02:20Leeds Bradford
9t 20m
1 stopp
11:40Stockholm Arlanda
1 753 kr
Hitta liknande
KLM
16 sep.
02:30Stockholm Arlanda
16t 30m
1 stopp
19:00Leeds Bradford
20 sep.
13:20Leeds Bradford
4t 35m
1 stopp
17:55Stockholm Arlanda
1 830 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 juni
02:30Stockholm Arlanda
11t 20m
1 stopp
13:50Leeds Bradford
30 juni
12:30Leeds Bradford
16t 55m
2 stopp
05:25Stockholm Arlanda
3 224 kr
Hitta liknande
KLM
5 juni
09:40Stockholm Arlanda
20t 45m
1 stopp
06:25Leeds Bradford
9 juni
06:05Leeds Bradford
11t 50m
1 stopp
17:55Stockholm Arlanda
2 112 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 juni
10:40Stockholm Arlanda
31t 15m
2 stopp
17:55Leeds Bradford
30 juni
02:40Leeds Bradford
29t 15m
2 stopp
07:55Stockholm Arlanda
2 155 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till Leeds

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Leeds som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Leeds
Snabbaste flygtid
9t 35m
Billigast pris
1 753 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass