Hitta billiga flyg till Leeds

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Leeds

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Leeds

Bästa priset för enkelresa

374 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 722 kr

Snabbast flygtid

5t 45m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Leeds från Sverige under de senaste 72 timmarna är 374 kr (Stockholm Arlanda till Leeds Bradford).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Leeds från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 722 kr (Stockholm Arlanda till Leeds Bradford).
Det snabbaste flyget till Leeds från Sverige tar 5t 45m (Stockholm Arlanda till Leeds Bradford).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Leeds, inklusive Ryanair.

Trender för flygresor till Leeds

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Leeds och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Leeds?

Den billigaste månaden att flyga till Leeds från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 507 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Leeds i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 504 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Leeds?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Leeds för 67 kr/person, vilket är 98 % billigare än för genomsnittsflyget till Leeds. För att hitta de billigaste priserna till Leeds från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Leeds?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Leeds från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 1 562 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en onsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Leeds för flygningar en onsdag på 4 451 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Leeds?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Leeds från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 509 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Flyg till Leeds är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 085 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Leeds?

I genomsnitt tar det 10t 50m att flyga från Sverige till Leeds om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Leeds Bradford (den mest populära flygplatsen i Leeds). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Leeds Bradford ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Leeds?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Leeds är 16 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 900 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Leeds

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Leeds från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Leeds

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Leeds

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Liverpool (LPL)

Vanligtvis är flyg till Leeds från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Liverpool John Lennon, vilket i genomsnitt kostar 1 636 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LEEDS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni55% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Leeds kostar i genomsnitt bara 1 303 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEEDS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober112% dyrareDet kostar omkring 6 152 kr för flyg till Leeds från Stockholm Arlanda flygplats i oktober
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LEEDS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember678% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Leeds från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Leeds

Hur lång tid tar det att flyga till Leeds?

Resan till Leeds går förhållandevis snabbt. Det tar ungefär fyra timmar att flyga till Leeds Bradford Airport, Leeds från Stockholm Arlanda. Även när du flyger från Göteborg Landvetter får du räkna med att resan tar cirka fyra timmar. Om du vill resa från Malmö Sturup, däremot, tar det från 12 timmar och uppåt. Du kan spara tid genom att åka över till Köpenhamn och flyga från Kastrup. Flyg från Kastrup tar också cirka fyra timmar. Tänk på att du behöver vara på flygplatsen två timmar innan planet går för säkerhets skull.

Varifrån kan du flyga direkt till Leeds?

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden där du kan ta direktflyg från några svenska städer. Du kan flyga både från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Leeds, Storbritannien. I alla tre fallen är det ett bra alternativ att resa med KLM. Det här nederländska flygbolaget går det snabbt att resa med till Amsterdam för en mellanlandning, innan du reser vidare till Leeds. Det brukar vara ungefär en timme mellan dessa två flygningar, vilket är tillräckligt för att hitta din gate, köpa lite snacks och ta en titt i butikerna på Amsterdams flygplats.

Vandrare som föredrar en familjevänlig dag ute i naturen gör bäst i att planera sitt flyg till Leeds för maj, juni, och juli, då de kan besöka Hyde Park och njuta av allt som naturområdet har att erbjuda.

De som flyger till Leeds kan potentiellt hitta bättre priser för Doncaster Sheffield flygplats(50 km från stadskärnan i Leeds), Manchester Intl flygplats(69 km från stadskärnan i Leeds), Darlington Teesside Intl flygplats(80 km från stadskärnan i Leeds), Grimsby Humberside flygplats(83 km från stadskärnan i Leeds) eller Liverpool John Lennon flygplats(100 km från stadskärnan i Leeds) beroende på månad och avgångsflygplats.

Liverpool John Lennon flygplats har ett genomsnittspris på 2 348 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Leeds. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Leeds

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Leeds
Ryanair
14 okt.
ARN09:15Stockholm Arlanda
10t 50m
2 stopp
LBA20:05Leeds Bradford
15 okt.
LBA10:50Leeds Bradford
8t 45m
1 stopp
ARN19:35Stockholm Arlanda
1 722 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 okt.
ARN05:40Stockholm Arlanda
12t 30m
1 stopp
LBA18:10Leeds Bradford
15 okt.
LBA10:50Leeds Bradford
8t 45m
1 stopp
ARN19:35Stockholm Arlanda
2 017 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 okt.
ARN07:35Stockholm Arlanda
8t 30m
2 stopp
LBA16:05Leeds Bradford
15 okt.
LBA04:25Leeds Bradford
26t 20m
2 stopp
ARN06:45Stockholm Arlanda
9 098 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN03:55Stockholm Arlanda
12t 00m
1 stopp
LBA15:55Leeds Bradford
12 nov.
LBA03:30Leeds Bradford
10t 55m
2 stopp
ARN14:25Stockholm Arlanda
12 724 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN03:45Stockholm Arlanda
12t 10m
2 stopp
LBA15:55Leeds Bradford
12 nov.
LBA03:30Leeds Bradford
10t 55m
2 stopp
ARN14:25Stockholm Arlanda
13 687 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN03:55Stockholm Arlanda
12t 00m
1 stopp
LBA15:55Leeds Bradford
12 nov.
LBA03:30Leeds Bradford
12t 40m
1 stopp
ARN16:10Stockholm Arlanda
17 233 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Leeds

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Leeds, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
14 okt.
ARN18:55Stockholm Arlanda
16t 30m
1 stopp
LBA11:25Leeds Bradford
Ryanair
2 nov.
ARN05:35Stockholm Arlanda
14t 40m
2 stopp
LBA20:15Leeds Bradford
Flera flygbolag
2 nov.
ARN04:00Stockholm Arlanda
5t 45m
1 stopp
LBA09:45Leeds Bradford

Andra kabinklasser för flyg till Leeds

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Leeds

Vilka bolag flyger till Leeds?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Leeds

Vilka bolag flyger till Leeds?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Leeds från Sverige Ryanair, Scandinavian Airlines, KLM och Lufthansa. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med KLM till Leeds

I genomsnitt avgår 11 flyg med KLM till Leeds varje vecka.De flesta av dem flyger från Amsterdam Schiphol till Leeds vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Leeds. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Leeds som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 2 491 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,6/10 i betyg av 167 av våra användare.

Flyg med Ryanair till Leeds

Ett annat populärt val för flyg till Leeds är Ryanair (7,0/10, 918 omdömen). De flesta flyg med Ryanair som landar i Leeds anländer från Dublin, men det finns 9 flyg med Ryanair till Leeds från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Ryanair på momondo den här veckan låg på 564 kr (Stockholm Arlanda till Leeds, tur och retur).


Flygplatser nära Leeds

Nedan hittar du alla flygplatser i Leeds tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Leeds flygplats till centrum?

Det är lätt att ta sig till centrum från Leeds flygplats. Du kan antingen ta en taxi, eller så kan du ta bussen. Linje FLYER A1 går regelbundet mellan flygplatsen och stadskärnan. Du kan till exempel gå av på Leeds City Square eller Leeds Bus Station. Den bussen kan du köpa biljett till online i förväg. Det går också att hyra en bil direkt på flygplatsen om du föredrar att köra själv. Tänk bara på att köra på vänster sida av vägen.


Populära flygresor till Leeds

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Leeds som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Leeds
Snabbaste flygtid19t 55m
Billigaste pris782 kr

Visumkrav för att besöka Leeds

Behöver man pass och visum när man åker till Leeds?

Du behöver inte ha något visum för att resa in i Storbritannien. Du behöver däremot ha ett pass som är giltigt för hela din vistelse. Innan du reser in i landet får du fylla i dina passuppgifter på nätet så att de brittiska myndigheterna vet vem det är som kommer till landet. Även om Storbritannien inte längre är med i EU så gäller det europeiska sjukförsäkringskortet där så att du kan få vård mot samma avgift som medborgarna. Sjukvården i Storbritannien är i regel gratis. Se till att ditt kort, som är kostnadsfritt att få från Försäkringskassan, är giltigt under hela din vistelse i England.


Börja planera din resa till Leeds


De bästa sakerna att se och göra i Leeds

Vad kan man se och göra i Leeds?

Det finns mycket att se och göra i Leeds. Till exempel kan ett besök på Royal Armouries Museum passa perfekt om du är intresserad av historia. För en härlig långpromenad är Roundhay Park ett bra ställe. Det är en park som påminner om Hyde Park i London och som har en fin damm och fontäner som passar bra att ta semesterbilder vid. Om du gillar gamla engelska hus i stil med Downton Abbey är Temple Newsam ett måste. Där finns riktigt fina trädgårdar också. Ett annat liknande ställe är Harewood House. För att ta sig ut till dessa sevärdheter underlättar det om man har en hyrbil så att man kan köra dit. Kirkstall Abbey är en annan turistattraktion som är värd ett besök. Det är ett gammalt kloster som numera är en ruin som ligger i fina omgivningar. Det finns ett lite udda museum i Leeds som man aldrig kan glömma efter att ha varit där, och det är Thackray Museum of Medicine. Där kan du se alla möjliga saker som har med läkarvetenskapen att göra och lära dig mer om hur det var när man blev sjuk förr i tiden.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Leeds när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Leeds, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Leeds så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Leeds genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Leeds och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.