Hitta billiga flyg till Quebec

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Quebec

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Quebec och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Quebec?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Quebec. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 878 kr. mars är en annan bra månad för att besöka Quebec med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 564 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Quebec?

Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Quebec från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 6 599 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 9 525 kr.


Billigaste flygen till flygplatser i Quebec

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Quebec från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Quebec

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Quebec

Stockholm (STO) till Quebec (YQB)

Vanligtvis är flyg till Quebec från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Quebec, vilket i genomsnitt kostar 8 350 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN QUEBEC TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Quebec kostar i genomsnitt bara 5 878 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL QUEBEC FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember62% dyrareDet kostar omkring 14 532 kr för flyg till Quebec från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL QUEBEC FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli1 017% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Quebec från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Quebec

Flygtiden till Quebec, Kanada påverkas mycket av hur många mellanlandningar du behöver göra på vägen och hur länge du behöver vänta på nästa flyg. Från Stockholm och Göteborg får du räkna med att resan tar åtminstone 14 timmar. Reser du från Köpenhamn, vilket gör restiden mycket kortare än att flyga från Malmö tar resan ungefär lika lång tid, cirka 13 timmar och 30 minuter. Jämför gärna olika datum med hjälp av vårt smarta sökverktyg eftersom det kan skilja från dag till dag vilka flygerbjudanden som finns tillgängliga.

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden med direktflyg från Sverige till Québec City Jean Lesage International Airport i Quebec, och därför behöver du mellanlanda på vägen. Oavsett om du flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn så kan du ta en liknande rutt. Du flyger hela vägen med Air Canada och mellanlandar i Frankfurt och Montreal innan du når Quebec. Det är ett av de snabbaste sätten att ta sig till staden och priserna är rimliga, samtidigt som det är smidigt att alla flygningar är med samma flygbolag hela vägen.


Andra kabinklasser för flyg till Quebec

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Quebec

Vilka bolag flyger till Quebec?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Quebec

Vilka bolag flyger till Quebec?

Air Canada, Lufthansa, Brussels Airlines och Air France är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Quebec enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Quebec med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Quebec

Nedan hittar du alla flygplatser i Quebec tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Quebecs flygplats till centrum?

Det går både att ta en taxi från flygplatsen och att hyra bil om du vill köra själv. Det är ett bra alternativ om du vill göra en roadtrip och åka runt till olika ställen i närheten av Quebec. Det går också bra att ta en Uber som du bokar genom deras app. Om du hellre åker kollektivt finns det två bussar du kan ta, linjerna 76 och 80 och de går varje dag i veckan från tidig morgon till sent på natten. Bussarna går från busshållplatsen utanför ankomsthallen och det finns biljettautomater där du kan köpa biljett innan du går på bussen.


Visumkrav för att besöka Quebec

När du reser till Kanada behöver du ha ett giltigt pass samt en så kallad ETA. Det står för Electronic Travel Authorization och är en elektronisk handling som du ansöker om online i stället för ett visum. Se till att göra detta i god tid för säkerhets skull. Innan du reser bör du också förvissa dig om att du har en sjukvårdsförsäkring. Ofta kan detta ingå i din hemförsäkring.


Börja planera din resa till Quebec


De bästa sakerna att se och göra i Quebec

Ett gratis nöje som många turister anser är ett måste när man är i staden är att besöka stadsdelen Old Quebec. Det är den äldsta delen av Quebec och de gamla stadsmurarna och slottet finns fortfarande kvar, såväl som många andra äldre byggnader. I det här området finns det gott om pärlor att upptäcka i form av butiker, restauranger och kaféer. Det brukar också uppträda gatumusikanter av olika slag. Efter att ha tillbringat tid i staden kanske du vill ut i naturen. Då är Parc de la Chute-Montmorency rätt ställe. Den här nationalparken har ett maffigt vattenfall som är högre än Niagarafallen och du kan också åka linbana, antingen solo eller i söta små vagnar. Det finns också möjlighet att klättra i berg, både för erfarna klättrare och för nybörjare. För fler möten med naturen kan du bege dig till stadens akvarium. Där finns massor av fina fiskar, och du kan testa att klappa en sjöstjärna eller en rocka, en utflykt som passar både vuxna och barn. När du blir sugen på att shoppa är Place Laurier ett av de bästa köpcentren. Där finns det hundratals butiker och matställen och man kan lätt spendera en hel dag på gallerian. Det finns både lyxiga butiker och lågprisalternativ, kanadensiska butiker och internationella kedjor och ibland arrangeras spännande evenemang.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Quebec.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Quebec genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Quebec just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Quebec och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.