Hitta billiga flyg till Kelowna

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Kelowna

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kelowna och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kelowna?

Om du inte har möjlighet att resa till Kelowna i september är det också billigt att flyga i april. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 10 220 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kelowna?

2 523 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Kelowna på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Vancouver och är 81 % billigare än de flesta andra flyg till Kelowna. För att hitta det billigaste priset till Kelowna från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kelowna?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Kelowna. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 9 952 kr. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kelowna för flygningar en lördag på 13 354 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Kelowna?

Flygtider från Sverige till Kelowna varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Kelowna (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 20t 01m. En annan populär rutt från Sverige till Kelowna är att flyga från Göteborg Landvetter till Kelowna, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Kelowna

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kelowna från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kelowna

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kelowna

Stockholm (STO) till Kelowna (YLW)

Vanligtvis är flyg till Kelowna från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kelowna, vilket i genomsnitt kostar 11 992 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KELOWNA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember40% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kelowna kostar i genomsnitt bara 6 685 kr i december
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KELOWNA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli96% dyrareDet kostar omkring 21 878 kr för flyg till Kelowna från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KELOWNA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kelowna från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kelowna

Penticton flygplats, Kamloops flygplats eller Castlegar flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Kelowna.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Kelowna Castlegar flygplats med ett genomsnittspris på 11 173 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Kelowna

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kelowna
Air Canada
ARNStockholm Arlanda
20t 01m
YLWKelowna

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kelowna

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kelowna, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada
Air Canada
ARNStockholm Arlanda
20t 01m
YLWKelowna

Andra kabinklasser för flyg till Kelowna

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kelowna

Vilka bolag flyger till Kelowna?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kelowna

Vilka bolag flyger till Kelowna?

KLM är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Kelowna. Air Canada och Lufthansa är också populära val för att flyga till Kelowna från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Kelowna med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med KLM till Kelowna

Det mest populära flygbolaget för flyg till Kelowna på momondo är KLM som flyger 7 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Vancouver Intl, och det bästa erbjudandet för flyg med KLM till Kelowna ligger på 8 513 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Kelowna enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 167 omdömen har KLM ett betyg på 7,6 bland momondos användare.

Flyg med Air Canada till Kelowna

Priser för flyg med Air Canada till Kelowna kan börja på så lite som 10 220 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 34 flyg som Air Canada trafikerar till Kelowna under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Air Canada till Kelowna kostar från Vancouver Intl. Air Canada har fått betyget 7,5/10 av användare på momondo med 191 omdömen.


Populära flygresor till Kelowna

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kelowna som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kelowna
Snabbaste flygtid20t 01m
Billigaste pris11 534 kr

Börja planera din resa till Kelowna


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Kelowna. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Kelowna ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Kelowna. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Kelowna. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.