Hitta billiga flyg till Ottawa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 10/10
mån 17/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Ottawa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Ottawa

Bästa priset för enkelresa

5 798 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 448 kr

Snabbast flygtid

11t 07m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Ottawa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 798 kr (Stockholm Arlanda till Ottawa Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Ottawa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 448 kr (Stockholm Arlanda till Ottawa Intl).
Det snabbaste flyget till Ottawa från Sverige tar 11t 07m (Stockholm Arlanda till Ottawa Intl).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Ottawa, inklusive Lufthansa, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Ottawa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Ottawa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ottawa?

Den billigaste månaden att flyga till Ottawa från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 720 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. april är en annan bra månad för att besöka Ottawa med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 8 058 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ottawa?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ottawa från Dublin för 515 kr. Detta är 96 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ottawa. För att hitta de billigaste priserna till Ottawa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ottawa?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Ottawa. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 7 797 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 11 578 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ottawa?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Ottawa är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 8 606 kr. Flyg till Ottawa är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 9 683 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Ottawa?

Flyget från Sverige till Ottawa beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Montréal-Pierre Elliott Trudeau (den mest populära flygplatsen i Ottawa) ligger flygtiden på 14t 45m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Montréal-Pierre Elliott Trudeau ligger den genomsnittliga flygtiden på 11t 45m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ottawa?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Ottawa från Sverige är 0 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 9 296 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Ottawa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ottawa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ottawa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ottawa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Montréal-Pierre Elliott Trudeau flygplats (YUL)

Vanligtvis är flyg till Ottawa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Montréal-Pierre Elliott Trudeau, vilket i genomsnitt kostar 7 993 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN OTTAWA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ottawa kostar i genomsnitt bara 7 075 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL OTTAWA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli25% dyrareDet kostar omkring 11 421 kr för flyg till Ottawa från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL OTTAWA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli410% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ottawa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Ottawa

De som flyger till Ottawa kan potentiellt hitta bättre priser för Mont Tremblant Intl flygplats(131 km från stadskärnan i Ottawa), Kingston flygplats(150 km från stadskärnan i Ottawa) eller Montréal-Pierre Elliott Trudeau flygplats(152 km från stadskärnan i Ottawa) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Ottawa Ottawa Intl flygplats med ett genomsnittspris på 9 463 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Ottawa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ottawa

Andra kabinklasser för flyg till Ottawa

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Ottawa

Vilka bolag flyger till Ottawa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ottawa

Vilka bolag flyger till Ottawa?

För flygresor till Ottawa från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Air Canada, Lufthansa, KLM eller Air France. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Populära flygresor till Ottawa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ottawa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ottawa
Snabbaste flygtid16t 08m
Billigaste pris5 525 kr

Börja planera din resa till Ottawa


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Ottawa. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Ottawa ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du söker efter flyg till Ottawa hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Ottawa erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Ottawa och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.