Flyg till Ottawa

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Ottawa (YOW)
ons 21/4
ons 28/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Ottawa. Nuvarande restriktioner för Ottawa baseras på reserestriktioner för Kanada.

Visa nuvarande reserestriktioner för Kanada

Billigaste flygen till flygplatser i Ottawa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ottawa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ottawa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ottawa

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau (YUL)

Vanligtvis är flyg till Ottawa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau, vilket i genomsnitt kostar 5 366 kr


När är den bästa tiden att flyga till Ottawa?

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ottawa?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ottawa från New York för 742 kr. Detta är 89 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ottawa. För att hitta de billigaste priserna till Ottawa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ottawa?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Ottawa från Sverige för februari. Flyg till Ottawa i februari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 5 504 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ottawa?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Ottawa 42 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Ottawa för i genomsnitt 6 406 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ottawa?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Ottawa från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 5 644 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 7 183 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Ottawa.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ottawa?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Ottawa är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Ottawa kan då kosta så lite som 5 412 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 7 577 kr. Flyg till Ottawa från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ottawa?

De som flyger till Ottawa kan potentiellt hitta bättre priser för Mont Tremblant Intl flygplats(131 km från stadskärnan i Ottawa), Kingston flygplats(150 km från stadskärnan i Ottawa) eller Montreal Flygplatsen Montréal-Pierre Elliott Trudeau(152 km från stadskärnan i Ottawa) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ottawa?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Ottawa Kingston flygplats med ett genomsnittspris på 6 022 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Ottawa?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Kanada resor till Ottawa. Inreserestriktioner

Kanada har begränsat inresa för alla utländska medborgare. Resenärer som inte är kanadensiska medborgare, fast bosatta eller personer som är registrerade enligt indisk lag får endast resa in i Kanada för viktiga ändamål. Inträde kommer att nekas personer som reser för turism, sightseeing, rekreation, underhållning, sociala besök eller religiösa tillställningar. Kanada har ställt in alla flygningar till och från Storbritannien till och med den 6 januari. Utländska medborgare som är berättigade att resa till Kanada är de som är direkta/indirekta familjemedlemmar till en kanadensisk medborgare eller fast bosatt, en person som fått tillstånd att resa till Kanada av landets folkhälsobyrå till följd av speciella skäl, personer som är bemyndigade av Deputy Minister of Canadian Heritage att resa till Kanada i syfte att medverka i ett enda internationellt idrottsevenemang, tillfälligt utländska arbetstagare, internationella studenter, personer som har tillstånd att bli fast bosatta, transiterande passagerare, medlemmar av de kanadensiska styrkorna, ackrediterade diplomater och deras närmaste familjemedlemmar, flyg- och marinbesättningsmedlemmar, franska medborgare som bor i Saint-Pierre och Miquelon och endast varit i Kanada. En direkt familjemedlem till en medborgare eller fast bosatt i Kanada måste resa för att spendera tid med den nationella personen eller det fast bosatta och ha för avsikt att stanna i Kanada i 15 dagar eller mer. Indirekta familjemedlemmar till en medborgare eller fast bosatt i Kanada måste resa tillsammans med den nationella eller fast bosatta personen, och ha för avsikt att stanna i Kanada i 15 dagar eller mer och ha ett skriftligt tillstånd från Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).

Inträdeskrav

Alla passagerare som är fem år eller äldre måste uppvisa ett medicinskt intyg med ett negativt resultat från COVID-19 PCR-prov som utfärdats inom 72 timmar före avgång. Resenärer utan ett negativt test kommer att nekas ombordstigning på deras flyg. Resenärer från ett land där PCR-tester inte är tillgängliga måste rapportera till en utsedd Public Health Agency of Canada-karantänstation för folkhälsa i Kanada under den tid de sitter i obligatorisk 14-dagars karantän. Förseningar i att erhålla provningsresultat är inte tillåtet. De som undantas från detta krav omfattar barn som inte fyllt fem år eller äldre. Andra undantag omfattar besättningsmedlemmar eller personer som endast ämnar resa in i Kanada för att bli en besättningsmedlem, leverantörer av räddningstjänster, stopp av teknisk karaktär och tankning av flyg. Från och med den 1 februari, måste alla internationella passagerare som flyger till Toronto Pearson-flygplatsen ta ytterligare ett COVID-19-test vid ankomsten, utöver det obligatoriska testet före avgång för resenärer som anländer till Kanada med flyg. Resenärer måste genomgå en hälsokontroll. Resenärer som uppvisar symptom på COVID-19 får inte gå ombord på planet. Icke-medicinska ansiktsmasker eller ansiktsskydd krävs för alla flygningar till och från kanadensiska flygplatser och inom flygplatsterminalerna. Den som av medicinska skäl inte kan bära ansiktsmask måste ha ett läkarintyg. Resenärer måste lämna in sin information digitalt via Kanadas ArriveCAN app innan de går ombord på sitt flyg. Detta omfattar rese- och kontaktinformation, karantänplan och självbedömning av COVID-19-symtom. De måste ha bevis för att de har lämnat in sina uppgifter digitalt. Resenärer måste ha en plan för att sitta i karantän i 14 dagar när de anländer till Kanada (inklusive en lämplig karantänstation, hur de kommer till sin destination, inköp av livsmedel och tillgång till nödvändiga tjänster och sjukvård). Kontrollera Kanadas regering webbplats för mer information. Utländska medborgare som reser till Kanada av medmänskliga skäl måste få tillstånd från Canadas folkhälsobyrå. Utländska medborgare som reser utan skriftligt förhandsgodkännande för undantag från gränsrestriktioner kan nekas inresa till Kanada.

Karantänskrav

Resenärer måste hålla sig i karantän i 14 dagar. Detta inkluderar en obligatorisk förskottsbokning på 3 nätter på ett regeringsautoriserat hotell på egen bekostnad (cirka 2 000 CAD) och att ta ett molekylärt COVID-19-test vid ankomst på egen bekostnad. Mot slutet av karantänperioden kommer resenärer att behöva ta ytterligare ett COVID-19-test och stanna kvar i karantän tills de får ett negativt testresultat. Vissa personer är undantagna från det obligatoriska karantänskravet när de kommer in i Kanada för att utföra ett nödvändigt arbete eller en viktig funktion enligt karantänslagen. Eventuella undantag kommer att godkännas för varje enskild ankomst till Kanada.

Transiteringsregler

Inresande passagerare måste göra sina researrangemang för transitering genom Kanada i god tid i förväg, se till att flygningar och anslutningar är så direkta som möjligt för att begränsa kontakt i Kanada. Flera inrikesförbindelser anses inte lämpliga, och det är viktigt att göra nödvändiga förbindelser som är så korta som möjligt. Om två anslutningsflyg ligger mer än 24 timmar från varandra måste passageraren självisolera sig inför nästa flygning. Transiterande passagerare måste stanna i det säkra transitområdet på en kanadensisk flygplats för att slutföra sin anslutning. Om de måste lämna flygplatsen eller det säkra transitområdet på grund av inställda flygningar eller förseningar, ska de hållas i karantän till dess att deras flyg avgår, följa alla riktlinjer som flygplatsmyndigheten tillhandahåller och följa alla flygkrav, samt provinsiella och territoriella begränsningar, beroende på var de har sin transit.

All övrig information

Endast Toronto Pearson (YYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary International Airport (YYC) och Vancouver International Airport (YVR) flyger med internationella flyg. Inrikesflyg, liksom flygningar från Saint-Pierre-et-Miquelon, och då endast lastflyg, kommer att vara undantagna.

Om du planerarar att resa till Ottawa inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Ottawa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ottawa
SWISS
8 okt.
04:50Stockholm Arlanda
18t 28m
2 stopp
23:18Ottawa
12 okt.
10:40Ottawa
16t 15m
2 stopp
02:55Stockholm Arlanda
9 097 kr
Hitta liknande
SWISS
8 okt.
04:50Stockholm Arlanda
18t 28m
2 stopp
23:18Ottawa
12 okt.
10:40Ottawa
16t 15m
2 stopp
02:55Stockholm Arlanda
9 105 kr
Hitta liknande
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass