Hitta billiga flyg till Tokyo från 5 675 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 7/12
tors 14/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Tokyo

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tokyo

Bästa priset för enkelresa

5 675 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 605 kr

Snabbast flygtid

16t 10m

Flygs av

9 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Tokyo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 675 kr (Stockholm Arlanda till Tokyo Narita).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Tokyo från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 605 kr (Stockholm Arlanda till Tokyo-Haneda).
Det snabbaste flyget till Tokyo från Sverige tar 16t 10m (Stockholm Arlanda till Tokyo-Haneda).
Det finns 9 flygbolag som flyger till och från Tokyo, inklusive Japan Airlines, SWISS och LOT.

Trender för flygresor till Tokyo

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Tokyo och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tokyo?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tokyo. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 9 639 kr. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Tokyo från Sverige för januari. Flyg till Tokyo i januari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 9 671 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tokyo?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Tokyo från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 11 012 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Tokyo, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 12 431 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Tokyo?

Flygtider från Sverige till Tokyo varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Tokyo Narita (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 18t 55m. En annan populär rutt från Sverige till Tokyo är att flyga från Göteborg Landvetter till Tokyo Narita, vilket i runda slängar tar 17t 45m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tokyo?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Tokyo 11 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Tokyo för i genomsnitt 11 302 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Tokyo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tokyo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tokyo-Haneda flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tokyo

Stockholm (STO) till Tokyo Narita flygplats (NRT)

Vanligtvis är flyg till Tokyo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Tokyo Narita, vilket i genomsnitt kostar 10 656 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TOKYO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tokyo kostar i genomsnitt bara 9 222 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TOKYO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti15% dyrareDet kostar omkring 12 988 kr för flyg till Tokyo från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TOKYO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober222% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tokyo från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Tokyo

Resor till Tokyo är populära under våren, då körsbärsträden står i blom, och under hösten då staden fylls av olika konstevenemang. Under sommaren är det fuktigt och mycket regn. Säsongsvariationerna påverkar priserna på flygbiljetter till Tokyo liksom för resor med hotell. För att hitta en resa till billigt pris kan du jämföra olika datum i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Tokyo? Billiga flyg till Tokyo hittar du framför allt under november och maj. I maj har körsbärsträden precis blommat förbi, men du kan njuta av härligt väder innan sommarens regnperiod. Dyrast är det att åka i juli och mars månad. Försök att boka din resa ungefär 60 dagar innan avresa för att undvika dyra sista minuten priser på flygstolar.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tokyo?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Tokyo från Inchon för 1 650 kr. Detta är 75 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Tokyo. För att hitta de billigaste priserna till Tokyo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tokyo?

Vår data visar att söndag är den billigaste dagen att flyga till Tokyo. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 11 426 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 12 232 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Tokyo.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tokyo?

Tokyo Narita flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Tokyo.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tokyo?

Med ett genomsnittspris på 6 523 kr per person, är Tokyo-Haneda flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Tokyo. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Går det några flyg till Edogawa?

Ja, du kan hitta flygbiljetter till Tokyo-Haneda om du vill ta dig till Edogawa. Detta är den närmsta av flygplatserna i Tokyo (17,1 km bort).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Tokyo?

Priserna för flyg till Tokyo uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Tokyo?

Från och med december 2023 finns det 18 bolag att välja mellan för flyg till Tokyo.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Tokyo?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Tokyo.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Tokyo?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Tokyo kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Tokyo. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Tokyo

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tokyo
Air China
10 maj
ARN19:10Stockholm Arlanda
15t 15m
1 stopp
HND17:25Tokyo-Haneda
19 maj
HND19:40Tokyo-Haneda
28t 40m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
7 605 kr
Hitta liknande
Air China
8 maj
ARN19:10Stockholm Arlanda
15t 15m
1 stopp
HND17:25Tokyo-Haneda
25 maj
HND08:30Tokyo-Haneda
15t 50m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
7 636 kr
Hitta liknande
Air China
8 mars
ARN18:20Stockholm Arlanda
13t 50m
1 stopp
HND16:10Tokyo-Haneda
15 mars
HND08:30Tokyo-Haneda
16t 00m
1 stopp
ARN16:30Stockholm Arlanda
7 751 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 mars
ARN18:20Stockholm Arlanda
13t 50m
1 stopp
HND16:10Tokyo-Haneda
15 mars
HND19:30Tokyo-Haneda
24t 05m
2 stopp
ARN11:35Stockholm Arlanda
8 116 kr
Hitta liknande
Air China
10 maj
ARN19:10Stockholm Arlanda
35t 30m
1 stopp
NRT13:40Tokyo Narita
19 juni
NRT15:15Tokyo Narita
33t 05m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
8 137 kr
Hitta liknande
Air China
10 maj
ARN19:10Stockholm Arlanda
19t 20m
1 stopp
HND21:30Tokyo-Haneda
19 juni
HND08:30Tokyo-Haneda
15t 50m
1 stopp
ARN17:20Stockholm Arlanda
8 147 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tokyo

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tokyo, visa några av våra erbjudanden nedan av China Eastern, Japan Airlines och Thai Airways
Flera flygbolag
2 maj
ARN06:30Stockholm Arlanda
30t 00m
2 stopp
NRT19:30Tokyo Narita
5 675 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 maj
ARN06:15Stockholm Arlanda
30t 15m
3 stopp
NRT19:30Tokyo Narita
5 863 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 dec.
ARN14:30Stockholm Arlanda
25t 00m
3 stopp
HND23:30Tokyo-Haneda
5 884 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Tokyo

Tokyos kollektivtrafik består av tunnelbana, buss och tåg. Dessa system är alla separata vilket innebär att du behöver en ny biljett varje gång du byter mellan de olika transportmedlen. De enklaste är att köpa ett Suica-kort som du kan ladda på med kredit och som kan användas för resor med samtliga färdmedel. Du köper Suica-kortet i automater vid stationerna. Tunnelbanan är smidig men du gör bäst i att undvika rusningstrafiken på morgonen då tågen är smockfulla.

Taxi i Tokyo kan bli en dyr affär, men om du behöver en bil kan du för det mesta vinka in den direkt från gatan. Om taxin har ett rött ljus lysande är den ledig och om den har ett gult ljus indikerar detta att den är upptagen. Se till att ha din destination nedskriven på japanska då de flesta chaufförer inte talar engelska.


Visumkrav för att besöka Tokyo

Om du reser till Japan från Sverige behöver du inte ansöka om något visum för en turistresa. Du får stanna i landet upp till 90 dagar utan visum, men om du vill stanna längre måste du ansöka om detta på den japanska ambassaden i Stockholm. För att flyga till Japan måste du legitimera dig och ha med dig ditt pass. Passet behöver vara giltigt under hela den period som du kommer att vistas i landet. När du landar och går igenom gränskontrollen krävs att du lämnar fingeravtryck och blir fotograferad av de japanska myndigheterna. Innan du reser någonstans ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna antingen hos landets ambassad i Sverige eller hos landets myndigheter. Detta är viktigt då regler för visum och pass alltid kan ändras vid speciella omständigheter.


De bästa sakerna att se och göra i Tokyo

Intresserad av sevärdheter i Tokyo?

Börja din vistelse med ett besök till Tokyos nationalmuseum och få på så vis en introduktion till den japanska kulturen. Missa inte det stora templet Meiji-Jingu i den vackra parken Meiji-Jingu Gyoen eller nattlivet i Shinjuku.

Vad bör jag packa för min resa?

Reseadapter för att kunna använda elektronik.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Det går att använda din svenska mobil i Japan men tänk på att det kan blir dyra surfkostnader.

Kan jag dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet.

Ska jag dricksa i Tokyo?

Man lämnar aldrig dricks i Japan.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Tokyo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Tokyo. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Tokyo ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Tokyo ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Tokyo?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Tokyo. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Tokyo ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Tokyo. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Tokyo

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.