Hitta billiga flyg till Okinawa stad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Okinawa stad

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Okinawa stad och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Okinawa stad?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Okinawa stad. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 968 kr. Om du inte vill besöka Okinawa stad i april bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 8 172 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Okinawa stad?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Okinawa stad?

Vår data visar att söndag är den billigaste dagen att flyga till Okinawa stad. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 9 145 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Okinawa stad är fredag, med genomsnittliga biljettpriser runt 12 693 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Okinawa stad?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Okinawa stad är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Okinawa stad kan då kosta så lite som 10 680 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Okinawa stad mitt på dagen då priserna ligger på omkring 12 157 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Okinawa stad?

I genomsnitt tar det 26t 10m att flyga från Sverige till Okinawa stad om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Okinawa stad Naha (den mest populära flygplatsen i Okinawa stad). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Okinawa stad Naha ligger flygtiden på omkring 22t 35m.

Billigaste flygen till flygplatser i Okinawa stad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Okinawa stad från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Okinawa stad

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Okinawa stad

Stockholm (STO) till Okinawa stad (OKA)

Vanligtvis är flyg till Okinawa stad från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Okinawa stad Naha, vilket i genomsnitt kostar 10 810 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN OKINAWA STAD TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Okinawa stad kostar i genomsnitt bara 6 563 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL OKINAWA STAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli140% dyrareDet kostar omkring 24 579 kr för flyg till Okinawa stad från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL OKINAWA STAD FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni600% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Okinawa stad från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Okinawa stad

Att flyga till Okinawa från Sverige tar cirka 17-24 timmar, men det beror helt på hur många gånger du mellanlandar och hur lång väntetiden är under respektive stopp på flygplatserna. Oavsett om du flyger från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Malmö flygplats så kan du räkna med minst ett par stopp på vägen. Om du vill hitta snabba resvägar med så få stopp som möjligt kan du boka din resa till Okinawa genom momondo. På momondos hemsida hittar du svårslagna flygerbjudanden till Okinawa.

Det är för närvarande tyvärr inte möjligt att flyga direkt till flygplatsen i Okinawa från flygplatserna i Stockholm, Malmö och Göteborg. Du kommer behöva mellanlanda cirka två till tre gånger under din resa från Sverige till Okinawa. Det finns flera smidiga alternativ och resvägar som du kan hitta genom momondo. Ett av de bästa alternativen är att flyga från Stockholm Arlanda till Frankfurts flygplats, för att sedan flyga till Tokyo Haneda och därefter slutdestinationen Okinawa Naha flygplats. Du kan även mellanlanda i till exempel Schweiz i stället för Frankfurt.


Andra kabinklasser för flyg till Okinawa stad

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Okinawa stad

Vilka bolag flyger till Okinawa stad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Okinawa stad

Populära flygresor till Okinawa stad

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Okinawa stad som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Okinawa stad
Snabbaste flygtid26t 10m
Billigaste pris10 529 kr
Flyg från Göteborg till Okinawa stad
Snabbaste flygtid22t 35m
Billigaste pris12 606 kr

Visumkrav för att besöka Okinawa stad

För svenska medborgare behövs inget visum för att resa in i Okinawa, Japan. Så länge du har ett pass som är giltigt under hela din vistelse i landet så kommer det inte vara några problem vid inresan. Du får stanna i Japan i max 90 dagar utan visum. Om du vill stanna längre än 90 dagar så behöver du få uppehållstillstånd. Du kan ansöka om uppehållstillstånd om du har blivit erbjuden ett jobb i Japan.


Börja planera din resa till Okinawa stad


De bästa sakerna att se och göra i Okinawa stad

Okinawa är en tropisk ö i södra Japan med oändligt mycket att göra och upptäcka, oavsett om du gillar historia, natur, vandring eller strandhäng. I Okinawa kan du koppla av och njuta av vita stränder och vacker natur. Här kan du prova på olika vattensporter och aktiviteter som dykning eller snorkling, besöka häftiga akvarium och botaniska trädgårdar eller ta en titt på Okinawas historiska slott Shurijo. På Okinawa Churaumi Aquarium kan du titta på bland annat spektakulära valhajar, koraller och rockor. Akvariet är ett av världens största och byggt för att återskapa det riktiga undervattenslivet i havet utanför Okinawa. I centrum och längs huvudgatan Kokusai Dori kan du shoppa japanska souvenirer och äta och dricka gott på någon av stadens populära restauranger. Okinawa har förutom klassiska japanska rätter bland annat en lokal specialrätt med vetenudlar serverade i en het soppa. Du kan även besöka Peace Memorial Park, en vacker plats som hyllar alla hundratusentals soldater från Japan och USA som omkom på ön under andra världskriget. När du är i Okinawa borde du också passa på att vandra genom skogen till Hiji-vattenfallet och genom ananasfält, eller utforska klippor i Gyokusendo, en grotta som har ett av landets största grottsystem.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Okinawa stad. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Okinawa stad ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.