Hitta billiga flyg till Samos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/8
tis 30/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Samos

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Samos

Bästa priset för enkelresa

1 379 kr

Snabbast flygtid

19t 40m
Det bästa priset för enkelflyg till Samos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 379 kr (Stockholm Arlanda till Samos).
Det snabbaste flyget till Samos från Sverige tar 19t 40m (Stockholm Arlanda till Samos).

Billigaste flygen till flygplatser i Samos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Samos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Mykonos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Samos

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Mykonos (JMK)

Vanligtvis är flyg till Samos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Mykonos, vilket i genomsnitt kostar 3 704 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAMOS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Samos kostar i genomsnitt bara 3 142 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAMOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli92% dyrareDet kostar omkring 7 809 kr för flyg till Samos från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAMOS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli868% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Samos från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Samos?

De flygningar som finns från Sverige till Samos kräver att du mellanlandar minst en gång på vägen. Flyger du från Stockholm till Samos kommer du att få räkna med en resa på cirka 11 timmar på grund av de mellanlandningar som behöver göras. Från Göteborg blir det som minst en resa på cirka 13 timmar, och från Malmö cirka 23 timmar.

Det finns tyvärr inte några flyg som tar dig direkt mellan Sverige och Samos internationella flygplats, Samos. De flygerbjudanden som finns tillgängliga innebär minst en mellanlandning på vägen. Är det Stockholm du ska flyga från? Då kan du bland annat åka med KLM Royal Dutch Airlines och Transavia. Du inleder då resan med att åka med KLM Royal Dutch Airlines från Stockholm till Amsterdam (AMS). Du får sedan vänta några timmar i Amsterdam innan du fortsätter mot Samos med Transavia. Också Göteborg kan du åka från med en blandning av KLM Royal Dutch Airlines och Transavia. Precis som när du flyger från Stockholm börjar du då med att flyga från Göteborg till Amsterdam, och sedan från Amsterdam vidare till Samos. Från Malmö kan du flyga med Wizz Air och Sky Express. Du flyger då först med Wizz Air från Malmö till Budapest. Du fortsätter sedan med Wizz Air från Budapest till Aten, och därefter med Sky Express från Aten till Samos.

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Samos för 125 kr/person, vilket är 97 % billigare än för genomsnittsflyget till Samos. För att hitta de billigaste priserna till Samos från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Samos från Sverige med priser runt 2 945 kr. Om du inte vill besöka Samos i februari bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 059 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Samos är 51 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 4 566 kr.

Den billigaste veckodagen att flyga till Samos är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 3 827 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en onsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 7 404 kr från Sverige till Samos.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Samos oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Samos med avgång på eftermiddagen för så lite som 4 091 kr. Flyg till Samos är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 8 412 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Agios Kirykos Ikaria flygplats, Parthéni Leros flygplats, Kalymnos Island flygplats, Chios flygplats eller Kos flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Samos.

Agios Kirykos Ikaria flygplats har ett genomsnittspris på 3 856 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Samos. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Samos

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Samos
TUIfly Nordic
ARNStockholm Arlanda
6t 00m
SMISamos

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Samos

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Samos, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
10 nov.
ARN15:45Stockholm Arlanda
19t 40m
2 stopp
SMI11:25Samos
1 379 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN02:15Stockholm Arlanda
26t 50m
1 stopp
SMI05:05Samos
1 566 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 nov.
ARN15:45Stockholm Arlanda
35t 30m
3 stopp
SMI03:15Samos
1 825 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Samos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Samos

Vilka bolag flyger till Samos?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Samos från Sverige, men det mest populära bland våra användare är TUIfly Nordic, Scandinavian Airlines, Royal Wings och Aegean Airlines. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Samos på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Samos

Nedan hittar du alla flygplatser i Samos tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Samos från Samos internationella flygplats?

Det finns en mängd olika sätt som du kan ta dig till olika delar av Samos från flygplatsen på. Bland annat finns här en mängd olika bussar som går under de flesta timmar på dygnet och som du kan ta dig till olika delar av ön med. Det rör sig i de flesta fall om de så kallade KTEL-bussarna. Ett annat alternativ är att i stället åka taxi. Du finner taxibilarna utanför flygplatsens terminal, och de kan bland annat ta dig in till staden Samos. Det går också att hyra bil på flygplatsen som du sedan kan använda dig av för att ta dig runt på ön. De biluthyrningsföretag som finns på flygplatsen har sina kontor i dess ankomsthall.


Populära flygresor till Samos

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Samos som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Samos
Snabbaste flygtid6t 00m
Billigaste pris4 874 kr

Visumkrav för att besöka Samos

Eftersom Grekland är medlem i EU behöver svenska medborgare inte något visum när de besöker landet. Som svensk räcker det att du har ett giltigt pass för att kunna besöka Grekland, och detta måste vara giltigt under den tid du tänkt vistas i landet. Du kan också resa med ett så kallat nationellt ID-kort, som utfärdas av polisen. Det räcker alltså inte med körkort.


Börja planera din resa till Samos


De bästa sakerna att se och göra i Samos

Samos är en populär grekisk semesterö där det finns mycket att göra. Precis som de flesta grekiska öar inkluderar detta ett stort antal stränder där du kan sola och bada om du så önskar. Sol och bad är inte det enda som finns att göra på Samos. Här finns även en stor mängd sevärdheter som är värda ett besök. En av dessa är Heraion på Samos. Detta är ett tempel tillägnat den grekiska gudinnan Hera. Templet finns med på UNESCO:s världsarvslista och är absolut värt ett besök för dig som är intresserad av historia. En annan sevärdhet som är ett måste när du vistas på Samos är Eupalinos tunnel. Denna tunnel härstammar från 530-talet f.Kr. och byggdes för att kunna förse den dåvarande staden Samos med dricksvatten. Passa också på att besöka den mysiga fiskebyn Kokkári när du är på Samos. Här finner du bland annat många mysiga tavernor och kaféer.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Samos.

Du kan hitta flyg till Samos ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Samos.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Samos. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Samos

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Samos

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.