Hitta billiga flyg till Chios

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 7/6
ons 14/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Chios

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chios och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Chios?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Chios är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 3 936 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Chios på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 7 712 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Chios?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Chios du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Mykonos tar det i genomsnitt 7t 45m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Mykonos generellt omkring 9t 15m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Chios

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chios från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Samos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chios

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Mykonos (JMK)

Vanligtvis är flyg till Chios från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Mykonos, vilket i genomsnitt kostar 4 137 kr


Vanliga frågor om att flyga till Chios

Flyg från Sverige till Chios, Grekland, tar ungefär 11 timmar men den totala restiden beror på varifrån i Sverige du reser från och hur många stopp du behöver göra på vägen till Grekland. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flest flygerbjudanden då detta är Sveriges största flygplats och har flest rutter och flygbolag att välja mellan. Du kan bland annat flyga från Arlanda med Olympic Air och SAS. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygningar till Chios med Lufthansa och Olympic Air. Från Göteborg kan du räkna med en resa på ungefär 16 timmar. Om du reser från Malmö får du ta dig över Öresundsbron till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Därifrån kan du flyga med Norwegian och Olympic Air.

Det finns tyvärr inte något direktflyg från någon av Sveriges flygplatser till Chios, Grekland. Du hittar däremot ett stort utbud av flighter som tar dig till den grekiska ön med ett par stopp under vägen. Från Stockholm kan du bland annat flyga med Olympic Air till Chios med ett stopp i Aten.  Du hittar även flighter med SAS från Stockholm Arlanda flygplats till Aten där du kan byta till Olympic Air som tar dig från Aten till Chios. Om du flyger från Göteborg hittar du flyg med Lufthansa till Aten med en mellanlandning i München. Från Aten flyger du sedan vidare med Olympic Air till Chios. När du reser från Malmö tar du tåget över Öresundsbron till stationen Köpenhamn Kastrup. Från Kastrup flygplats kan du sedan ta rutter med Norwegian till Aten. Från Aten reser du sedan vidare med Olympic Air till din slutdestination.


Vilka bolag flyger till Chios?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chios

Visumkrav för att besöka Chios

När du flyger till Grekland som svensk medborgare behöver du inte ansöka om något inresetillstånd. För att legitimera dig under resan behöver du ha med dig antingen ditt svenska pass eller ditt nationella id-kort som visar ditt medborgarskap.


Börja planera din resa till Chios


De bästa sakerna att se och göra i Chios

Orten Chios är den största orten på den grekiska ön med samma namn och lockar besökare med sin distinkta arkitektur och vackra natur. Du tar dig enkelt runt på ön med bussarna som avgår från Chios centrum vid ortens stadshus. Inne i centrala Chios hittar du kulturella och historiska sevärdheter såsom det bysantinska museet. Museet ligger i en moské från 1800-talet i ottomansk stil och här hittar du föremål och konstverk från den bysantinska och islamiska perioden. Inte långt från museet hittar du även de historiska turkiska baden från 1700-talet. Chios är även känt för sina naturfenomen. Ta bussen söderut till öns södra spets där du hittar den gamla grottan Sykia Olymbi. Stationen är markerad som Olympi Cave. Grottan är runt 150 miljoner år gammal och upptäcktes under 80-talet. Här kan du ta guidade turer för att beundra stalaktiter i olika färger och häftiga bergsformationer.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Chios när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Chios, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan hitta flyg till Chios ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.