Flyg till Verona

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 29/11
mån 6/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Verona.
Visa nuvarande reserestriktioner för Italien

Billigaste flygen till flygplatser i Verona

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Verona från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Verona

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Verona

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Bergamo (BGY)

Vanligtvis är flyg till Verona från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Bergamo Bergamo-Orio al Serios internationella, vilket i genomsnitt kostar 880 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VERONA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Verona kostar i genomsnitt bara 1 379 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VERONA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember69% dyrareDet kostar omkring 3 569 kr för flyg till Verona från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VERONA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril528% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Verona från Stockholm Arlanda flygplats i april än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Verona?

Verona är trevligt att besöka från sen vår till tidig höst, då temperaturerna är som högst. Under mitten av sommaren finns även många event och kvällskonserter, bland annat utomhusopera, vilket är mycket populärt. Om du hellre undviker den mest folktäta perioden är vår och höst bättre än sommarmånaderna. Våren ser dock högre priser på flygstolar och resor med hotell eftersom många vill åka under april och maj. Vintrarna i Verona blir ofta kalla och fuktiga vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong.

När hittar du lägst pris på flyg till Verona?

Billiga priser på flyg till Verona hittar du under november och januari månad, stadens lågsäsong. Jämför priser på resor till Verona, via momondo på nätet, för att hitta flygbolag, rutter och priser som passar dig. Boka ungefär två månader innan avfärd för bästa pris och undvik sista minuten-biljetter som ofta blir dyra under högsäsongen. Om du reser under vintern kan du dock hitta billiga resor även i sista stund.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Verona?

  105 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Verona på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Warszawa och är 94 % billigare än de flesta andra flyg till Verona. För att hitta det billigaste priset till Verona från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Verona?

  Om du inte har möjlighet att resa till Verona i mars är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 721 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Verona?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Verona ungefär 52 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 147 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Verona från Sverige för så lite som 802 kr på momondo.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Verona?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Verona från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 643 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 518 kr från Sverige till Verona.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Verona?

  Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Verona då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 191 kr. Att flyga till Verona på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Verona på kvällen då priserna ligger på omkring 3 379 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Verona?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Verona. Om du planerar att flyga till Verona, överväg då även att boka flyg till Bologna Guglielmo Marconi flygplats(102 km från stadskärnan i Verona), Bergamo Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats(103 km från stadskärnan i Verona), Venedig Marco Polo flygplats(106 km från stadskärnan i Verona), Milano-Linate flygplats(133 km från stadskärnan i Verona) eller Milano-Malpensa flygplats(177 km från stadskärnan i Verona).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Verona?

  Med ett genomsnittspris på 856 kr per person, är Bergamo Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Verona. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Verona från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Verona

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Verona.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Verona.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Verona.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Verona?

Returresa till Sverige från Verona

Testkrav för COVID-19
Besökare från Verona måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Verona behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Verona inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Verona

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Verona
Ryanair
14 jan.
ARN11:15Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
VRN05:05Verona
16 jan.
VRN07:30Verona
32t 00m
2 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
Ryanair
14 jan.
ARN08:25Stockholm Arlanda
32t 05m
2 stopp
VRN16:30Verona
16 jan.
VRN07:30Verona
32t 00m
2 stopp
ARN15:30Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
14 jan.
NYO04:20Stockholm Skavsta
27t 05m
2 stopp
VRN07:25Verona
16 jan.
VRN10:15Verona
17t 30m
2 stopp
NYO03:45Stockholm Skavsta
1 163 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 jan.
ARN05:45Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
VRN12:25Verona
16 jan.
VRN12:25Verona
23t 05m
1 stopp
ARN11:30Stockholm Arlanda
1 992 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Verona

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Verona, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
17 dec.
ARN09:00Stockholm Arlanda
26t 50m
2 stopp
VRN11:50Verona
Flera flygbolag
17 dec.
ARN06:50Stockholm Arlanda
24t 50m
3 stopp
VRN07:40Verona
Ryanair
20 maj
ARN11:45Stockholm Arlanda
19t 55m
2 stopp
VRN07:40Verona

Vilka bolag flyger till Verona?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Verona
 • Vilka bolag flyger till Verona?

  När det gäller flyg från Sverige till Verona bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Lufthansa, KLM, Eurowings och airBaltic. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Verona

Nedan hittar du alla flygplatser i Verona tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Verona landar på Verona Villafranca Airport som ligger ungefär 10 kilometer sydväst om Verona. Inne på flygplatsen finns både valutaväxling och bankomat om du inte växlat pengar innan resan. Det finns flera affärer om du behöver köpa något efter resan och även restaurang och bar om du skulle behöva äta något. Fråga om hjälp på turistinformationen om du behöver information om hur du lättast tar dig in till city. Personalen kan även hjälpa dig med tips på reseplanerande, aktiviteter och aktuella evenemang under vistelsen. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen som stannar direkt utanför ankomsthallen. Veronas flygbuss går snabbt in till staden och stannar vid den centrala tågstationen Verona Porta Nuova. Resan med buss tar ungefär en kvart. Därifrån kan du promenera till ditt centralt belägna boende eller byta till någon av lokalbussarna som tar dig till stadens övriga områden och till förorterna.


Populära flygresor till Verona

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Verona som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Verona
Snabbast flygtid15t 45m
Billigaste pris1 036 kr
Flyg från Göteborg till Verona
Snabbast flygtid22t 00m
Billigaste pris1 172 kr

Så tar du dig runt i Verona

Verona har en liten och koncentrerad stadskärna och de flesta sevärdheterna finns inom gångavstånd från varandra. Att promenera längs med de kullerstensbelagda gränderna är dessutom ett utmärkt sätt att uppleva stadens historiska atmosfär. Inne i centrum råder bilförbud på de flesta gator vilket gör att det är onödigt att ha bil för att ta sig runt inne i centrum. Om du behöver bil för att åka vidare och upptäcka andra orter och städer i Italien bör du parkera den utanför centrum under din tid i Verona.

Om du inte vill promenera kan du istället cykla omkring mellan sevärdheterna. När du tar dig mellan sevärdheterna hämtar du enkelt upp en cykel från någon av de många cykelstationerna och lämnar tillbaka den vid en station nära din destination. Detta är både billigare och smidigare än att hyra en cykel för en hel dag. Lokaltrafiken består annars av bussar som tar dig runt om centrum och stadens utkanter.


Visumkrav för att besöka Verona

Eftersom Italien är med i Schengensamarbetet behöver du inte något visum för att resa till Verona på semester. Som legitimation behöver du visa upp ditt pass. Även nationella id-kort godtas. Legitimationen måste vara giltigt för hela din vistelse i Italien. Vanligt körkort eller annan legitimation gäller dock inte vid inresa i landet. Kontrollera alltid de senaste bestämmelserna via Italiens ambassad i Stockholm då regler om inresa, visum och pass alltid kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Verona


De bästa sakerna att se och göra i Verona

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Verona?

Billiga flygbiljetter till Verona hittar du online via momondos priskalender.

Vad ska man se i Verona?

Missa inte sevärdheter som basilikan San Zeno, palatset Giardino Giusti och Arche Scaligere.

Aktiviteter för barn

Gör en dagsutflykt till nöjesparken Gardaland ungefär en halvtimme från Veronas centrum.

Kan man dricka kranvattnet?

Det smakar inte så gott så det är bäst att köpa vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Verona?

Serviceavgift ingår ofta, men på finare restauranger kan du avrunda uppåt.

Var finns den bästa shoppingen?

Via Mazzini är den största shoppinggatan i staden och här hittar du många italienska modehus.