Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Verona

Hitta billiga flyg till Verona från 1 270 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Verona

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Verona

Bästa priset för tur- och returresa

1 270 kr

Snabbast flygtid

5t 00m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Verona från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 270 kr (Göteborg Landvetter till Verona).
Det snabbaste flyget till Verona från Sverige tar 5t 00m (Stockholm Arlanda till Verona).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Verona, inklusive Lufthansa.

Trender för flygresor till Verona

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Verona och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Verona?

Om du inte har möjlighet att resa till Verona i januari är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 879 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Verona?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Verona från Sverige en lördag. momondo-användare har hittat biljetter för lördagsavgångar för så lite som 2 157 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 741 kr från Sverige till Verona.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Verona?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Verona då du kan hitta flygpriser för så lite som 2 687 kr. Att flyga till Verona på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Verona på morgonen då priserna ligger på omkring 2 840 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Verona?

Flygtider från Sverige till Verona varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Milano-Malpensa (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 45m. En annan populär rutt från Sverige till Verona är att flyga från Göteborg Landvetter till Milano-Malpensa, vilket i runda slängar tar 3t 45m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Verona?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Verona ungefär 36 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 659 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Verona

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Verona från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Verona

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Verona

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bergamo (BGY)

Vanligtvis är flyg till Verona från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bergamo-Orio al Serios internationella, vilket i genomsnitt kostar 1 371 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VERONA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Verona kostar i genomsnitt bara 1 673 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VERONA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni45% dyrareDet kostar omkring 3 717 kr för flyg till Verona från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VERONA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Verona från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Verona

Verona är trevligt att besöka från sen vår till tidig höst, då temperaturerna är som högst. Under mitten av sommaren finns även många event och kvällskonserter, bland annat utomhusopera, vilket är mycket populärt. Om du hellre undviker den mest folktäta perioden är vår och höst bättre än sommarmånaderna. Våren ser dock högre priser på flygstolar och resor med hotell eftersom många vill åka under april och maj. Vintrarna i Verona blir ofta kalla och fuktiga vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong.

När hittar du lägst pris på flyg till Verona?

Billiga priser på flyg till Verona hittar du under november och januari månad, stadens lågsäsong. Jämför priser på resor till Verona, via momondo på nätet, för att hitta flygbolag, rutter och priser som passar dig. Boka ungefär två månader innan avfärd för bästa pris och undvik sista minuten-biljetter som ofta blir dyra under högsäsongen. Om du reser under vintern kan du dock hitta billiga resor även i sista stund.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Verona?

415 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Verona på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 71 % billigare än de flesta andra flyg till Verona. För att hitta det billigaste priset till Verona från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Verona?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Verona. Om du planerar att flyga till Verona, överväg då även att boka flyg till Parma flygplats(86 km från stadskärnan i Verona), Bologna Guglielmo Marconi flygplats(102 km från stadskärnan i Verona), Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats(103 km från stadskärnan i Verona), Venedig Marco Polo flygplats(106 km från stadskärnan i Verona) eller Milano-Linate flygplats(133 km från stadskärnan i Verona).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Verona?

Med ett genomsnittspris på 1 017 kr per person, är Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Verona. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Verona flygplats?

Priserna för flyg till Verona flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Verona flygplats?

Av februari 2024 finns det 8 bolag att välja mellan för flyg till Verona flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Verona flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Verona flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Verona flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Verona flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Verona flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Verona

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Verona
Lufthansa
6 apr.
GOT06:00Göteborg Landvetter
14t 40m
1 stopp
VRN20:40Verona
9 apr.
VRN06:30Verona
4t 35m
1 stopp
GOT11:05Göteborg Landvetter
1 270 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 apr.
GOT06:00Göteborg Landvetter
8t 40m
1 stopp
VRN14:40Verona
9 apr.
VRN13:55Verona
9t 55m
2 stopp
GOT23:50Göteborg Landvetter
1 611 kr
Hitta liknande
Lufthansa
9 apr.
ARN06:00Stockholm Arlanda
14t 40m
1 stopp
VRN20:40Verona
13 apr.
VRN06:30Verona
7t 50m
1 stopp
ARN14:20Stockholm Arlanda
1 704 kr
Hitta liknande
Lufthansa
15 mars
ARN07:45Stockholm Arlanda
5t 00m
1 stopp
VRN12:45Verona
17 mars
VRN06:40Verona
26t 15m
1 stopp
ARN08:55Stockholm Arlanda
2 024 kr
Hitta liknande
Lufthansa
9 apr.
ARN06:00Stockholm Arlanda
6t 55m
1 stopp
VRN12:55Verona
13 apr.
VRN06:30Verona
10t 15m
2 stopp
ARN16:45Stockholm Arlanda
2 044 kr
Hitta liknande
Lufthansa
6 apr.
GOT06:05Göteborg Landvetter
8t 35m
2 stopp
VRN14:40Verona
9 apr.
VRN06:30Verona
7t 30m
2 stopp
GOT14:00Göteborg Landvetter
2 137 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Verona

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Verona, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair, KLM och Lufthansa
Finnair
ARNStockholm Arlanda
6t 55m
VRNVerona
KLM
GOTGöteborg Landvetter
7t 00m
VRNVerona
Lufthansa
NYOStockholm Skavsta
12t 25m
VRNVerona

Andra kabinklasser för flyg till Verona

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Verona

Så tar du dig runt i Verona

Verona har en liten och koncentrerad stadskärna och de flesta sevärdheterna finns inom gångavstånd från varandra. Att promenera längs med de kullerstensbelagda gränderna är dessutom ett utmärkt sätt att uppleva stadens historiska atmosfär. Inne i centrum råder bilförbud på de flesta gator vilket gör att det är onödigt att ha bil för att ta sig runt inne i centrum. Om du behöver bil för att åka vidare och upptäcka andra orter och städer i Italien bör du parkera den utanför centrum under din tid i Verona.

Om du inte vill promenera kan du istället cykla omkring mellan sevärdheterna. När du tar dig mellan sevärdheterna hämtar du enkelt upp en cykel från någon av de många cykelstationerna och lämnar tillbaka den vid en station nära din destination. Detta är både billigare och smidigare än att hyra en cykel för en hel dag. Lokaltrafiken består annars av bussar som tar dig runt om centrum och stadens utkanter.


Visumkrav för att besöka Verona

Eftersom Italien är med i Schengensamarbetet behöver du inte något visum för att resa till Verona på semester. Som legitimation behöver du visa upp ditt pass. Även nationella id-kort godtas. Legitimationen måste vara giltigt för hela din vistelse i Italien. Vanligt körkort eller annan legitimation gäller dock inte vid inresa i landet. Kontrollera alltid de senaste bestämmelserna via Italiens ambassad i Stockholm då regler om inresa, visum och pass alltid kan ändras med kort varsel.


De bästa sakerna att se och göra i Verona

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Verona?

Billiga flygbiljetter till Verona hittar du online via momondos priskalender.

Vad ska man se i Verona?

Missa inte sevärdheter som basilikan San Zeno, palatset Giardino Giusti och Arche Scaligere.

Kan man dricka kranvattnet?

Det smakar inte så gott så det är bäst att köpa vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Verona?

Serviceavgift ingår ofta, men på finare restauranger kan du avrunda uppåt.

Var finns den bästa shoppingen?

Via Mazzini är den största shoppinggatan i staden och här hittar du många italienska modehus.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Verona?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Verona.

Kan jag hitta flyg till Verona ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Verona ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Verona?

När du väl ser alla flygalternativ för Verona låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Verona ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Verona. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Verona

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Verona

Flyg med ditt favoritflygbolag till Verona
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Verona
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners