Flyg till Verona

Tur & retur
Ekonomi
Zürich (ZRH)
Verona (VRN)
fre 14/8
fre 21/8
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Verona

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Verona från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Verona?

Verona är trevligt att besöka från sen vår till tidig höst, då temperaturerna är som högst. Under mitten av sommaren finns även många event och kvällskonserter, bland annat utomhusopera, vilket är mycket populärt. Om du hellre undviker den mest folktäta perioden är vår och höst bättre än sommarmånaderna. Våren ser dock högre priser på flygstolar och resor med hotell eftersom många vill åka under april och maj. Vintrarna i Verona blir ofta kalla och fuktiga vilket gör dessa månader till stadens lågsäsong.

När hittar du lägst pris på flyg till Verona?

Billiga priser på flyg till Verona hittar du under november och januari månad, stadens lågsäsong. Jämför priser på resor till Verona, via momondo på nätet, för att hitta flygbolag, rutter och priser som passar dig. Boka ungefär två månader innan avfärd för bästa pris och undvik sista minuten-biljetter som ofta blir dyra under högsäsongen. Om du reser under vintern kan du dock hitta billiga resor även i sista stund.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Verona?

174 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Verona på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Niš och är 93 % billigare än de flesta andra flyg till Verona. För att hitta det billigaste priset till Verona från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Verona?

Om du inte har möjlighet att resa till Verona i mars är det också billigt att flyga i november. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 666 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Verona?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Verona är att boka 39 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 089 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Verona?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Verona från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 570 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 436 kr från Sverige till Verona.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Verona?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Verona då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 950 kr. Att flyga till Verona på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Verona, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 816 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Verona?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Verona. Om du planerar att flyga till Verona, överväg då även att boka flyg till Bologna Guglielmo Marconi flygplats(102 km från stadskärnan i Verona), Milano Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats(103 km från stadskärnan i Verona), Venedig Marco Polo flygplats(106 km från stadskärnan i Verona), Milano-Linate flygplats(133 km från stadskärnan i Verona) eller Milano-Malpensa flygplats(177 km från stadskärnan i Verona).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Verona?

Med ett genomsnittspris på 1 114 kr per person, är Milano Bergamo-Orio al Serios internationella flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Verona. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Verona

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Verona
Billigast
Bäst
Snabbast
Air Serbia
18 sep.
ARN
Stockholm Arlanda
22t 15m
2 stopp
VRN
Verona
20 sep.
VRN
Verona
22t 10m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
4 099 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Verona?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Verona

Lufthansa, Ryanair och Norwegian är några av de mest populära flygbolagen att resa med till Verona. När du jämför priser mellan olika bolag ska du dock komma ihåg att resor med lågprisbolag ofta har extra avgifter som tillkommer vilket gör slutpriset högre än vad det ser ut att vara. Om du har mycket bagage med dig ska du boka till detta i förväg för att undvika flygplatsens priser som alltid är mycket högre. Det går inte något direktflyg från Sverige till Verona utan du behöver göra en mellanlandning under vägen. Med ett smidigt byte tar resan till Verona ungefär 4 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Verona till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Verona plus avståndet till centrum

Flyg till Verona landar på Verona Villafranca Airport som ligger ungefär 10 kilometer sydväst om Verona. Inne på flygplatsen finns både valutaväxling och bankomat om du inte växlat pengar innan resan. Det finns flera affärer om du behöver köpa något efter resan och även restaurang och bar om du skulle behöva äta något. Fråga om hjälp på turistinformationen om du behöver information om hur du lättast tar dig in till city. Personalen kan även hjälpa dig med tips på reseplanerande, aktiviteter och aktuella evenemang under vistelsen. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen som stannar direkt utanför ankomsthallen. Veronas flygbuss går snabbt in till staden och stannar vid den centrala tågstationen Verona Porta Nuova. Resan med buss tar ungefär en kvart. Därifrån kan du promenera till ditt centralt belägna boende eller byta till någon av lokalbussarna som tar dig till stadens övriga områden och till förorterna.


Populära flygresor till Verona

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Verona som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Verona
Snabbaste flygtid
29t 05m
Billigast pris
2 652 kr

Hur tar man sig runt i Verona?

Verona har en liten och koncentrerad stadskärna och de flesta sevärdheterna finns inom gångavstånd från varandra. Att promenera längs med de kullerstensbelagda gränderna är dessutom ett utmärkt sätt att uppleva stadens historiska atmosfär. Inne i centrum råder bilförbud på de flesta gator vilket gör att det är onödigt att ha bil för att ta sig runt inne i centrum. Om du behöver bil för att åka vidare och upptäcka andra orter och städer i Italien bör du parkera den utanför centrum under din tid i Verona.

Om du inte vill promenera kan du istället cykla omkring mellan sevärdheterna. När du tar dig mellan sevärdheterna hämtar du enkelt upp en cykel från någon av de många cykelstationerna och lämnar tillbaka den vid en station nära din destination. Detta är både billigare och smidigare än att hyra en cykel för en hel dag. Lokaltrafiken består annars av bussar som tar dig runt om centrum och stadens utkanter.


Kan man flyga till Verona utan pass eller visum?

Eftersom Italien är med i Schengensamarbetet behöver du inte något visum för att resa till Verona på semester. Som legitimation behöver du visa upp ditt pass. Även nationella id-kort godtas. Legitimationen måste vara giltigt för hela din vistelse i Italien. Vanligt körkort eller annan legitimation gäller dock inte vid inresa i landet. Kontrollera alltid de senaste bestämmelserna via Italiens ambassad i Stockholm då regler om inresa, visum och pass alltid kan ändras med kort varsel.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Verona


Tips och råd om Verona

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Verona?

Billiga flygbiljetter till Verona hittar du online via momondos priskalender.

Vad ska man se i Verona?

Missa inte sevärdheter som basilikan San Zeno, palatset Giardino Giusti och Arche Scaligere.

Aktiviteter för barn

Gör en dagsutflykt till nöjesparken Gardaland ungefär en halvtimme från Veronas centrum.

Kan man dricka kranvattnet?

Det smakar inte så gott så det är bäst att köpa vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Verona?

Serviceavgift ingår ofta, men på finare restauranger kan du avrunda uppåt.

Var finns den bästa shoppingen?

Via Mazzini är den största shoppinggatan i staden och här hittar du många italienska modehus.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass