Flyg till Kongo-Kinshasa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kongo-Kinshasa.
Visa nuvarande reserestriktioner för Kongo-Kinshasa

De billigaste flygen till städer i Kongo-Kinshasa

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kongo-Kinshasa från Sverige
Kinshasa
Kinshasa

Användbar information om ditt flyg till Kongo-Kinshasa

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kongo-Kinshasa
 • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Kongo-Kinshasa?

  For momondo users, the most popular city in Kongo-Kinshasa is Kinshasa, which is visited about 376% more often than any other city in Kongo-Kinshasa. Other very common cities that our users travel to are Lubumbashi and Goma.

 • What is the cheapest flight to Kongo-Kinshasa?

  The cheapest flights to Kongo-Kinshasa recently found by momondo users are 4 696 kr with Kenya Airways, 4 944 kr with Brussels Airlines, and 5 118 kr with Ethiopian Air.

 • Vilka flygbolag flyger till Kongo-Kinshasa?

  Det finns totalt 6 flygbolag som flyger till och från Kongo-Kinshasa, av vilka Turkish Airlines är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 37% av de som flyger till Kongo-Kinshasa att flyga med Turkish Airlines. Om du inte lyckas hitta biljetter med Turkish Airlines, ta då en titt på Ethiopian Air och Brussels Airlines som också är populära flygbolag att flyga med.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Kongo-Kinshasa?

  Flyget från Sverige till Kongo-Kinshasa beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Kinshasa N'Djili (den mest populära flygplatsen i Kongo-Kinshasa) ligger flygtiden på 12t 05m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Kinshasa N'Djili ligger den genomsnittliga flygtiden på .

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Kongo-Kinshasa?

  80% av våra användare på momondo som rest till Kongo-Kinshasa under det senaste året valde att flyga till Kinshasa N'Djili under året som gått, vilket gör den till den mest populära flygplatsen i Kongo-Kinshasa. Kinshasa N'Djili ligger nära Kinshasa.

 • Hur mycket kostar flyg till Kongo-Kinshasa?

  Flyg till Kongo-Kinshasa har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 112 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Kongo-Kinshasa för omkring 9 519 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Kongo-Kinshasa bör du överväga att boka om du hittar något för 9 272 kr eller mindre.


Kan jag flyga till Kongo-Kinshasa från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Kongo-Kinshasa

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Kongo-Kinshasa.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 168 timmar innan avgången till Kongo-Kinshasa.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Kongo-Kinshasa.

Dokument
Registreringsformulär - Must be completed by travelers aged 11 and above. It will be used to generate a QR code which must be presented upon arrival in The Democratic Republic of Congo.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Kongo-Kinshasa?

Returresa till Sverige från Kongo-Kinshasa

Testkrav för COVID-19
Besökare från Kongo-Kinshasa måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Kongo-Kinshasa behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Kongo-Kinshasa inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Kongo-Kinshasa

Hitta flyg till dessa populära städer i Kongo-Kinshasa, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kongo-Kinshasa

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kongo-Kinshasa som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmKinshasa12t 05m10 714 kr
StockholmLubumbashi19t 30m14 012 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kongo-Kinshasa

Flyg till Kongo är som bäst att boka under mitten av sommaren då luftfuktigheten är lägst och temperaturerna svalare än under resten av året med ett genomsnitt på dryga 25 grader. Detta är en utmärkt tidpunkt att upptäcka både städer och natur. Populära destinationer i landet är huvudstaden Kinshasa samt städerna Goma och Lubumbashi. Priserna på flygbiljetter till Kongo och resor med hotell är dock dyrare under sommaren och bör bokas i förväg. Lägre priser hittar du under våren som är betydligt varmare och fuktigare än sommaren. Det samma gäller för höstmånaderna då priser på boenden sjunker. Om du söker varma temperaturer ska du boka flyg till Kongo under vintern då det är torrt i landet och temperaturerna ligger på i genomsnitt 28 grader. Vintern är också en av landets högsäsonger så priserna på flyg och boenden är högre än under vår och höst. För att hitta billiga priser på flyg till Kongo kan du titta i momondos priskalender som du enkelt hittar på nätet. Där kan du göra en sökning online för att jämföra priser mellan olika avresedatum eller flygrutter.

Vilka flygbolag flyger direkt till Kongo?

Flygresor till Kongo mellanlandar under vägen från Sverige då det inte finns några direkta flygrutter mellan länderna. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du bland annat flyga med Air France som mellanlandar i Paris för att sedan resa vidare till N’Djili Airport i Kinshasa. Du kan även flyga med Brussels Airlines från Bromma flygplats i Stockholm till N’Djili Airport i Kinshasa med mellanlandningar i Bryssel och Luanda.

Hur lång tid tar det att flyga till Kongo?

Hur lång tid det tar att resa med flyg till Kongo beror på hur många och långa mellanlandningar du gör under resans gång. Du kan klara av resan på ungefär 12 timmar när du flyger från Sverige. Hos momondo kan du jämföra priser och restider mellan de snabbaste rutterna och de billigaste.

Vilken tid på året ska man resa till Kongo?

Den bästa tiden på året att boka resor till Kongo är mellan maj och oktober då vädret i landet är som bäst. Mitt under sommaren kan du räkna med svalare temperaturer än under resten av året med dryga 24 grader i genomsnitt. Under våren är det tvärt om som varmast och fuktigast vilket gör att det är svårare att ta sig runt.

Kan man resa till Kongo utan pass eller visum?

Du behöver ha en giltig visering för att resa från Sverige till Kongo. Visum ansöker du om i god tid innan avresan hos Kongos ambassad i Stockholm. Du ska ha med dig ditt pass för att kunna resa och du behöver också kunna visa upp ett intyg på att du är vaccinerad mot gula febern.


Internationella flygrutter till Kongo-Kinshasa

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Lubumbashi
Snabbast flygtid19t 30m
Billigaste pris14 012 kr
Flyg från Stockholm till Kinshasa
Snabbast flygtid12t 05m
Billigaste pris10 714 kr

Hitta flyg till Kongo-Kinshasa

Välj en flygdestination nedan