Flyg till Dublin

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 19/10
tis 26/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Dublin.
Visa nuvarande reserestriktioner för Irland

Billigaste flygen till flygplatser i Dublin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dublin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dublin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dublin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dublin (DUB)

Vanligtvis är flyg till Dublin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dublin, vilket i genomsnitt kostar 1 728 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DUBLIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dublin kostar i genomsnitt bara 1 153 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni64% dyrareDet kostar omkring 2 839 kr för flyg till Dublin från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni587% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dublin från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Dublin?

Stadens högsäsong infaller under sommaren då temperaturerna är som högst och resor till Dublin är populära. Mellan november och februari är det som kallast och detta utgör stadens lågsäsong. Säsongsvariationer påverkar priserna för flygresor till Dublin och resor med hotell. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Dublin? Billiga flyg till Dublin hittar du under lågsäsongen i november och januari. För att få flygstolen till ett billigt pris ska du boka ungefär två månader i förväg istället för att vänta till sista minuten. Priserna på flygbiljetter till Dublin är som dyrast i augusti samt under december då många reser under jul- och nyårsledigheten.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dublin?

  Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Dublin. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 127 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Dublin i januari är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Dublin under februari ligger i genomsnitt på 1 241 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dublin?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Dublin från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 744 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Dublin från Sverige för så lite som 376 kr på momondo.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dublin?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Dublin är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 514 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Dublin en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 030 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dublin?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Dublin oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Dublin med avgång mitt på dagen för så lite som 1 564 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Dublin, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 020 kr per biljett.

 • Finns det bra områden att vandra i kring Dublin?

  Om du föredrar att ge dig ut på vandring då det råder varmare temperaturer bär du planera ditt flyg till Dublin i maj, juni, och juli. Naturområden som St. Stephen's Green är populära under dessa månader.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dublin?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dublin. Om du planerar att flyga till Dublin, överväg då även att boka flyg till Waterford flygplats(140 km från stadskärnan i Dublin).


Kan jag flyga till Dublin från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Dublin

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Dublin.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Dublin.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Dublin.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Dublin?

Returresa till Sverige från Dublin

Testkrav för COVID-19
Besökare från Dublin måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Dublin behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Dublin inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Dublin

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dublin
Ryanair
6 nov.
GOT06:00Göteborg Landvetter
2t 20m
DUB08:20Dublin
8 nov.
DUB04:35Dublin
10t 20m
1 stopp
GOT14:55Göteborg Landvetter
Ryanair
6 nov.
GOT06:00Göteborg Landvetter
2t 20m
DUB08:20Dublin
8 nov.
DUB04:35Dublin
10t 20m
1 stopp
GOT14:55Göteborg Landvetter
Ryanair
4 dec.
ARN01:45Stockholm Arlanda
5t 35m
1 stopp
DUB07:20Dublin
6 dec.
DUB04:35Dublin
7t 10m
1 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
Ryanair
6 nov.
GOT06:00Göteborg Landvetter
2t 20m
DUB08:20Dublin
8 nov.
DUB12:05Dublin
25t 55m
1 stopp
GOT14:00Göteborg Landvetter
Ryanair
6 nov.
GOT06:00Göteborg Landvetter
2t 20m
DUB08:20Dublin
8 nov.
DUB04:35Dublin
33t 25m
2 stopp
GOT14:00Göteborg Landvetter
Ryanair
9 nov.
ARN01:45Stockholm Arlanda
15t 20m
1 stopp
DUB17:05Dublin
15 nov.
DUB12:25Dublin
16t 35m
1 stopp
ARN05:00Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dublin

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dublin, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
19 okt.
GOT05:40Göteborg Landvetter
2t 15m
DUB07:55Dublin
Ryanair
20 nov.
GOT05:00Göteborg Landvetter
2t 20m
DUB07:20Dublin
Ryanair
19 okt.
GOT05:40Göteborg Landvetter
2t 15m
DUB07:55Dublin

Vilka bolag flyger till Dublin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dublin
 • Vilka bolag flyger till Dublin?

  SAS, Ryanair, Finnair och Norwegian är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Dublin enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Dublin med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Dublin

Nedan hittar du alla flygplatser i Dublin tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Dublin landar på Dublin Airport som är Irlands största flygplats med närmare 30 miljoner passagerare per år. Flygplatsen ligger bara tio kilometer norr om staden vilket gör att du kan ta dig in till centrum relativt snabbt. Från flygplatsen kan du välja mellan både lokalbuss och expressbuss in till city och det finns även tågalternativ om du ska vidare till andra orter i Irland. Om du hellre vill förflytta dig med bil finns det både biluthyrning och taxistation på flygplatsen.


Populära flygresor till Dublin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dublin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dublin
Snabbast flygtid2t 45m
Billigaste pris428 kr
Flyg från Göteborg till Dublin
Snabbast flygtid5t 10m
Billigaste pris778 kr
Flyg från Luleå till Dublin
Snabbast flygtid13t 30m
Billigaste pris2 333 kr

Så tar du dig runt i Dublin

Dublins stadskärna är mycket koncentrerad och sträcker sig över ett par kvadratkilometer vilket innebär att du enkelt kan ta dig runt till fots mellan flera av stadens sevärdheter. Om du bor i centrum och planerar att hålla dig inne i stadskärnan under din vistelse är bil inte att rekommendera, det är nämligen välkänt att det är svårt att hitta parkering i city.

Om du blir trött i fötterna eller vill ta dig till destinationer utanför centrum kan du även förlita dig på stadens effektiva kollektivtrafik. Kollektivtrafiken består av bussar och du köper enkelt din biljett ombord på bussen. Tänk dock på att du behöver ha exakt växel för din biljett. Om du inte har det får du ett så kallat växelkvitto som du får ta med till busslinjens kontor för att erhålla din växel.


Visumkrav för att besöka Dublin

När du som EU-medborgare reser mellan EU-länder behöver du inte ansöka om något visum för en turistresa. Eftersom både Sverige och Irland är med i unionen behöver du alltså inte tänka på krångliga visumprocesser. När du reser behöver du ha med dig legitimation som du visar upp vid ombordstigning och vid gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Observera dock att ett nationellt id-kort skiljer sig från körkort och vanlig legitimation då den visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polisen. Observera att både pass- och visumregler alltid kan komma att ändras. Därför bör du alltid informera dig om de senaste inresebestämmelserna via landets migrationsmyndigheter online eller hos den irländska ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till Dublin


De bästa sakerna att se och göra i Dublin

Intresserad av sevärdheter i Dublin?

I den irländska staden ska du inte missa ett besök till Chester Beattybiblioteket, beläget inne i Dublin Castle, där du hittar över 20 000 böcker och manuskript. Gör även ett besök till grönområdet St Stephen’s Green, stadens arkeologiska nationalmuseum och katedralen Christ Church.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för att kunna promenera omkring.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Dublin?

Du förväntas inte dricksa på barer och restauranger men ge ungefär tio procent till taxichauffören.


Hitta billiga flyg till andra städer i Irland

Irland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?