Hitta billiga flyg till Dublin från 320 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dublin

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dublin

Bästa priset för enkelresa

320 kr

Bästa priset för tur- och returresa

529 kr

Snabbast flygtid

2t 20m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dublin från Sverige under de senaste 72 timmarna är 320 kr (Stockholm Arlanda till Dublin).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dublin från Sverige under de senaste 72 timmarna är 529 kr (Stockholm Arlanda till Dublin).
Det snabbaste flyget till Dublin från Sverige tar 2t 20m (Göteborg Landvetter till Dublin).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Dublin, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Ryanair.

Trender för flygresor till Dublin

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dublin och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dublin?

Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Dublin. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 995 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Dublin i januari är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Dublin under mars ligger i genomsnitt på 2 238 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dublin?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dublin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Dublin är en fredag då du kan hitta priser så låga som 1 343 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Dublin en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 193 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dublin?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Dublin oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Dublin med avgång på eftermiddagen för så lite som 1 432 kr. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Dublin, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 2 513 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Dublin?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Dublin beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Dublin tar i genomsnitt 2t 50m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Dublin i genomsnitt ligger på 2t 20m. Dublin är den mest populära flygplatsen i Dublin.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dublin?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Dublin från Sverige är 30 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 842 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dublin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dublin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dublin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dublin

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Dublin (DUB)

Vanligtvis är flyg till Dublin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Dublin, vilket i genomsnitt kostar 2 343 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DUBLIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dublin kostar i genomsnitt bara 1 984 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli41% dyrareDet kostar omkring 4 046 kr för flyg till Dublin från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember145% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dublin från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dublin

Stadens högsäsong infaller under sommaren då temperaturerna är som högst och resor till Dublin är populära. Mellan november och februari är det som kallast och detta utgör stadens lågsäsong. Säsongsvariationer påverkar priserna för flygresor till Dublin och resor med hotell. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Dublin? Billiga flyg till Dublin hittar du under lågsäsongen i november och januari. För att få flygstolen till ett billigt pris ska du boka ungefär två månader i förväg istället för att vänta till sista minuten. Priserna på flygbiljetter till Dublin är som dyrast i augusti samt under december då många reser under jul- och nyårsledigheten.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dublin?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dublin. Om du planerar att flyga till Dublin, överväg då även att boka flyg till Waterford flygplats(140 km från stadskärnan i Dublin).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Dublin flygplats?

Priserna för flyg till Dublin flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Dublin flygplats?

Av september 2023 finns det 9 bolag att välja mellan för flyg till Dublin flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Dublin flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Dublin flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Dublin flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Dublin flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Dublin flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Dublin

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dublin
Ryanair
15 okt.
ARN06:40Stockholm Arlanda
2t 55m
DUB14:35Dublin
30 okt.
DUB12:55Dublin
2t 45m
ARN15:40Stockholm Arlanda
Ryanair
20 okt.
ARN13:10Stockholm Arlanda
2t 55m
DUB21:05Dublin
23 okt.
DUB16:25Dublin
2t 45m
ARN19:10Stockholm Arlanda
Ryanair
24 nov.
ARN06:50Stockholm Arlanda
2t 55m
DUB14:45Dublin
26 nov.
DUB12:15Dublin
2t 45m
ARN15:00Stockholm Arlanda
Ryanair
24 nov.
ARN06:50Stockholm Arlanda
2t 55m
DUB14:45Dublin
26 nov.
DUB12:15Dublin
2t 45m
ARN15:00Stockholm Arlanda
Ryanair
9 okt.
ARN14:05Stockholm Arlanda
2t 55m
DUB22:00Dublin
10 okt.
DUB13:15Dublin
5t 44m
1 stopp
ARN18:59Stockholm Arlanda
Ryanair
25 okt.
GOT19:00Göteborg Landvetter
11t 55m
1 stopp
DUB11:55Dublin
28 okt.
DUB15:30Dublin
2t 15m
GOT17:45Göteborg Landvetter

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dublin

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dublin, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
17 nov.
ARN06:50Stockholm Arlanda
2t 55m
DUB14:45Dublin
Ryanair
7 okt.
GOT19:10Göteborg Landvetter
2t 20m
DUB02:30Dublin
Ryanair
10 okt.
ARN03:20Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
DUB18:50Dublin

Andra kabinklasser för flyg till Dublin

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Dublin

Vilka bolag flyger till Dublin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dublin

Vilka bolag flyger till Dublin?

Flyg med SWISS till Dublin

SWISS är ett populärt val för användare som reser till Dublin. De flyger 7 flyg i veckan till Dublin, oftast från Newark Liberty Intl. Biljettpriserna för SWISS beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 327 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 261 omdömen har momondos användare betygsatt SWISS med ett genomsnittligt betyg på 8,0/10.

Flyg med KLM till Dublin

KLM (7,5/10, 355 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Dublin med erbjudanden så låga som 1 384 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då KLM i genomsnitt har 23 flyg som avgår till Dublin varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Populära flygresor till Dublin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dublin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dublin
Snabbaste flygtid2t 50m
Billigaste pris474 kr
Flyg från Göteborg till Dublin
Snabbaste flygtid2t 20m
Billigaste pris353 kr
Flyg från Luleå till Dublin
Snabbaste flygtid11t 00m
Billigaste pris2 194 kr

Så tar du dig runt i Dublin

Dublins stadskärna är mycket koncentrerad och sträcker sig över ett par kvadratkilometer vilket innebär att du enkelt kan ta dig runt till fots mellan flera av stadens sevärdheter. Om du bor i centrum och planerar att hålla dig inne i stadskärnan under din vistelse är bil inte att rekommendera, det är nämligen välkänt att det är svårt att hitta parkering i city.

Om du blir trött i fötterna eller vill ta dig till destinationer utanför centrum kan du även förlita dig på stadens effektiva kollektivtrafik. Kollektivtrafiken består av bussar och du köper enkelt din biljett ombord på bussen. Tänk dock på att du behöver ha exakt växel för din biljett. Om du inte har det får du ett så kallat växelkvitto som du får ta med till busslinjens kontor för att erhålla din växel.


Visumkrav för att besöka Dublin

När du som EU-medborgare reser mellan EU-länder behöver du inte ansöka om något visum för en turistresa. Eftersom både Sverige och Irland är med i unionen behöver du alltså inte tänka på krångliga visumprocesser. När du reser behöver du ha med dig legitimation som du visar upp vid ombordstigning och vid gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Observera dock att ett nationellt id-kort skiljer sig från körkort och vanlig legitimation då den visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polisen. Observera att både pass- och visumregler alltid kan komma att ändras. Därför bör du alltid informera dig om de senaste inresebestämmelserna via landets migrationsmyndigheter online eller hos den irländska ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till Dublin


De bästa sakerna att se och göra i Dublin

Intresserad av sevärdheter i Dublin?

I den irländska staden ska du inte missa ett besök till Chester Beattybiblioteket, beläget inne i Dublin Castle, där du hittar över 20 000 böcker och manuskript. Gör även ett besök till grönområdet St Stephen’s Green, stadens arkeologiska nationalmuseum och katedralen Christ Church.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för att kunna promenera omkring.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Dublin?

Du förväntas inte dricksa på barer och restauranger men ge ungefär tio procent till taxichauffören.


Hitta billiga flyg till andra städer i Irland

Irland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Dublin?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Dublin. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Dublin ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Dublin ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Dublin?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Dublin.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Dublin ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Dublin just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Dublin och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dublin

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.