Flyg Europa Irland Dublin

Flyg till Dublin

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Dublin (DUB)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Dublin. Nuvarande restriktioner för Dublin baseras på reserestriktioner för Irland.

Visa nuvarande reserestriktioner för Irland

Billigaste flygen till flygplatser i Dublin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dublin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dublin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dublin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dublin (DUB)

Vanligtvis är flyg till Dublin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dublin, vilket i genomsnitt kostar 1 691 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DUBLIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dublin kostar i genomsnitt bara 1 129 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni64% dyrareDet kostar omkring 2 779 kr för flyg till Dublin från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBLIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni587% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dublin från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Dublin?

Stadens högsäsong infaller under sommaren då temperaturerna är som högst och resor till Dublin är populära. Mellan november och februari är det som kallast och detta utgör stadens lågsäsong. Säsongsvariationer påverkar priserna för flygresor till Dublin och resor med hotell. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser för olika avresedatum.

När är det billigast att boka flyg till Dublin? Billiga flyg till Dublin hittar du under lågsäsongen i november och januari. För att få flygstolen till ett billigt pris ska du boka ungefär två månader i förväg istället för att vänta till sista minuten. Priserna på flygbiljetter till Dublin är som dyrast i augusti samt under december då många reser under jul- och nyårsledigheten.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dublin?

Om du inte har möjlighet att resa till Dublin i januari är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 214 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dublin?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Dublin är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 707 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Dublin för så lite som 265 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dublin?

Den billigaste veckodagen att flyga till Dublin är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 482 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 987 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dublin?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Dublin från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 531 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Dublin på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 1 977 kr.

Finns det bra områden att vandra i kring Dublin?

Under de varmare månaderna beger sig vandrare i området kring Dublin ofta till naturområden som St. Stephen's Green då de är bäst lämpade för promenader med familjen och husdjur. Den som föredrar denna typ av upplevelse gör bäst i att flyga till Dublin i maj, juni, eller juli.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dublin?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Dublin. Om du planerar att flyga till Dublin, överväg då även att boka flyg till Waterford flygplats(140 km från stadskärnan i Dublin).


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Dublin?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Irland resor till Dublin. Inreserestriktioner

Irland tillämpar för närvarande inga restriktioner för inresa, men alla resenärer som anländer till landet från områden utom Nordirland måste fylla i ett formulär för att lokalisera passagerare i folkhälsofrågor (ett Public Health Passenger Locator Form).

Inträdeskrav

Resenärer måste fylla i ett COVID-19-formulär för lokalisering av passagerare före ankomst, på https://cvd19plf-prod1.powerappsportals.com/en-us/. Från och med den 16 januari måste alla ankommande resenärer (förutom de som anländer från Nordirland) uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR-testresultat utfärdat inom 72 timmar före ankomst. Barn som är 6 år och under är undantagna från detta krav. Internationella transportarbetare, inklusive arbetare inom luftfarts-, sjöfarts- och vägtransportsektorn är också undantagna från detta krav om de reser för att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Den som anländer utan ett PCR-test måste ta ett test inom 36 timmar efter ankomst.

Karantänskrav

Alla resenärer måste genomgå en 14-dagars karantänperiod som måste genomföras på adressen som anges på formuläret Passenger Locator Form. Personer som reser från ett annat land till Irland och anländer via Nordirland måste också följa den obligatoriska karantänregimen. Resenärer kan lämna karantänen för att ta ett RT-PCR-test minst fem dagar efter ankomst. Om en skriftlig bekräftelse att resultatet av detta test är negativt erhålls kan karantänperioden avslutas. Alla resenärer som anländer från Brasilien och Sydafrika måste slutföra karantänens hela 14 dagar, oavsett om ett negativt testresultat erhålls. Det finns vissa begränsade undantag från kravet på att slutföra den obligatoriska karantänen: Patienter som reser av brådskande medicinska skäl, internationella transportarbetare som har ett Annex 3 certifikat; Förare av tunga godsfordon; Flyg- och sjöbesättning, Gardaí/försvarsmakten, i fall då de utför sina uppgifter, reser till staten enligt en arresteringsorder, utlämningsförfarande eller annan obligatorisk rättslig skyldighet, diplomater eller andra som reser för att utföra eller tillhandahålla tjänster till en kontorsinnehavare eller vald representant, transitpassagerare som anländer för att resa till en annan stat och som inte lämnar hamnen eller flygplatsen.

Om du planerarar att resa till Dublin inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Dublin

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dublin
Ryanair
1 juni
05:40Göteborg-Landvetter Airport
2t 15m
07:55Dublin
5 juni
10:25Dublin
2t 05m
12:30Göteborg-Landvetter Airport
Ryanair
1 juni
05:40Göteborg-Landvetter Airport
2t 15m
07:55Dublin
5 juni
02:15Dublin
12t 05m
1 stopp
14:20Göteborg-Landvetter Airport
Ryanair
1 juni
05:40Göteborg-Landvetter Airport
2t 15m
07:55Dublin
5 juni
02:15Dublin
12t 05m
1 stopp
14:20Göteborg-Landvetter Airport
Lufthansa
25 apr.
02:15Stockholm Arlanda
5t 40m
1 stopp
07:55Dublin
9 maj
06:30Dublin
12t 10m
1 stopp
18:40Stockholm Arlanda
1 189 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 aug.
04:50Stockholm Arlanda
6t 15m
1 stopp
11:05Dublin
27 aug.
06:30Dublin
12t 10m
1 stopp
18:40Stockholm Arlanda
1 052 kr
Hitta liknande
Ryanair
8 juni
15:50Göteborg-Landvetter Airport
17t 05m
1 stopp
08:55Dublin
12 juni
10:25Dublin
2t 05m
12:30Göteborg-Landvetter Airport

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dublin

Om du letar efter enkelbiljetter till Dublin, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
SAS
23 maj
14:10Stockholm Arlanda
2t 45m
16:55Dublin
1 086 kr
Hitta liknande
SAS
22 apr.
06:40Stockholm Arlanda
2t 45m
09:25Dublin
1 984 kr
Hitta liknande
Ryanair
23 maj
17:25Stockholm Skavsta
11t 15m
1 stopp
04:40Dublin

Vilka flygbolag flyger till Dublin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dublin

Både Ryanair och Norwegian erbjuder billiga flyg till Dublin från Stockholm. Det är även populärt att boka resor med SAS från Sverige. Tänk på att om du bokar med ett lågprisbolag kan det tillkomma många kostnader som vanligtvis ingår i flygpriserna, till exempel avgifter för bagage och val av sittplats. Med lågprisbolag sparar flygbolagen även in på kostnader genom att inte servera mat eller ha försäljning av snacks under resan. Det kan därför vara bra att ta med sig något att äta till flygningen.

Vem flyger direkt till Dublin? SAS flyger direkt från Arlanda flygplats norr om Stockholm till Dublin.

Hur många timmar tar det att flyga till Dublin? En direktresa från Stockholm tar lite drygt två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Dublin till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Dublin plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Dublin landar på Dublin Airport som är Irlands största flygplats med närmare 30 miljoner passagerare per år. Flygplatsen ligger bara tio kilometer norr om staden vilket gör att du kan ta dig in till centrum relativt snabbt. Från flygplatsen kan du välja mellan både lokalbuss och expressbuss in till city och det finns även tågalternativ om du ska vidare till andra orter i Irland. Om du hellre vill förflytta dig med bil finns det både biluthyrning och taxistation på flygplatsen.


Populära flygresor till Dublin

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dublin som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dublin
Snabbaste flygtid
2t 45m
Billigast pris
1 052 kr
Flyg från Luleå till Dublin
Snabbaste flygtid
32t 05m
Billigast pris
5 490 kr

Hur tar man sig runt i Dublin?

Dublins stadskärna är mycket koncentrerad och sträcker sig över ett par kvadratkilometer vilket innebär att du enkelt kan ta dig runt till fots mellan flera av stadens sevärdheter. Om du bor i centrum och planerar att hålla dig inne i stadskärnan under din vistelse är bil inte att rekommendera, det är nämligen välkänt att det är svårt att hitta parkering i city.

Om du blir trött i fötterna eller vill ta dig till destinationer utanför centrum kan du även förlita dig på stadens effektiva kollektivtrafik. Kollektivtrafiken består av bussar och du köper enkelt din biljett ombord på bussen. Tänk dock på att du behöver ha exakt växel för din biljett. Om du inte har det får du ett så kallat växelkvitto som du får ta med till busslinjens kontor för att erhålla din växel.


Kan man flyga till Dublin utan pass eller visum?

När du som EU-medborgare reser mellan EU-länder behöver du inte ansöka om något visum för en turistresa. Eftersom både Sverige och Irland är med i unionen behöver du alltså inte tänka på krångliga visumprocesser. När du reser behöver du ha med dig legitimation som du visar upp vid ombordstigning och vid gränskontroll. Legitimationen kan antingen bestå av ditt pass eller av ett nationellt id-kort. Observera dock att ett nationellt id-kort skiljer sig från körkort och vanlig legitimation då den visar ditt medborgarskap och ges ut av den svenska polisen. Observera att både pass- och visumregler alltid kan komma att ändras. Därför bör du alltid informera dig om de senaste inresebestämmelserna via landets migrationsmyndigheter online eller hos den irländska ambassaden i Stockholm.


Tips och råd om Dublin

Intresserad av sevärdheter i Dublin?

I den irländska staden ska du inte missa ett besök till Chester Beattybiblioteket, beläget inne i Dublin Castle, där du hittar över 20 000 böcker och manuskript. Gör även ett besök till grönområdet St Stephen’s Green, stadens arkeologiska nationalmuseum och katedralen Christ Church.

Vad bör jag packa för min resa?

Bekväma skor för att kunna promenera omkring.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf och SMS.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Dublin?

Du förväntas inte dricksa på barer och restauranger men ge ungefär tio procent till taxichauffören.Hitta billiga flyg till andra städer i Irland

Irland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Irland Dublin
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass