Hitta billiga flyg till San Juan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till San Juan

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för San Juan

Bästa priset för enkelresa

5 216 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 050 kr

Snabbast flygtid

19t 17m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till San Juan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 216 kr (Stockholm Arlanda till San Juan Luis Munoz Marin).
Det bästa priset för tur- och returflyg till San Juan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 050 kr (Stockholm Arlanda till San Juan Luis Munoz Marin).
Det snabbaste flyget till San Juan från Sverige tar 19t 17m (Stockholm Arlanda till San Juan Luis Munoz Marin).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från San Juan, inklusive American Airlines, United Airlines och British Airways.

Trender för flygresor till San Juan

Utforska inblicksdata för ditt flyg till San Juan och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till San Juan?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till San Juan från Sverige med priser runt 4 404 kr. november är en annan bra månad för att besöka San Juan med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 5 081 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till San Juan?

Det bästa priset som hittats på momondo till San Juan var 1 547 kr/per person från Boston, vilket är 63 % billigare än genomsnittspriset för flyg till San Juan. För att hitta det billigaste priset till San Juan från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till San Juan?

Flygtider från Sverige till San Juan varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på San Juan Luis Munoz Marin (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 17t 40m. En annan populär rutt från Sverige till San Juan är att flyga från Göteborg Landvetter till San Juan Luis Munoz Marin, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till San Juan?

Den bästa tiden att boka ett flyg till San Juan är 43 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 8 414 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i San Juan

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i San Juan från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San Juan Luis Munoz Marin flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL San Juan

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till San Juan Luis Munoz Marin flygplats (SJU)

Vanligtvis är flyg till San Juan från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till San Juan Luis Munoz Marin, vilket i genomsnitt kostar 7 915 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SAN JUAN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember27% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till San Juan kostar i genomsnitt bara 5 789 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN JUAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni18% dyrareDet kostar omkring 9 339 kr för flyg till San Juan från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SAN JUAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till San Juan från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till San Juan

Att flyga till San Juan, Puerto Rico brukar ta mellan 19 och 22 timmar om du flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Men tiden kan variera mycket mellan olika dagar, så det är bäst att jämföra olika flygerbjudanden när du ska boka biljetter.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Luis Muñoz Marín International Airport i San Juan från Sverige. Men det är ändå ganska smidigt att flyga dit med två mellanlandningar. Oavsett om du flyger från Stockholm Arlanda (ARN), Göteborg Landvetter eller Köpenhamn Kastrup så kan du resa hela vägen till San Juan med KLM:s flygningar. Då mellanlandar du först i Amsterdam och sedan antingen på JFK i New York eller Atlanta Hartsfield Jackson, beroende på vilken dag och tid du reser.

De som flyger till San Juan kan potentiellt hitta bättre priser för San Juan Luis Munoz Marin flygplats(11 km från stadskärnan i San Juan), Ceiba J. Aponte de la Torre flygplats(55 km från stadskärnan i San Juan), Ponce Mercedita flygplats(70 km från stadskärnan i San Juan), Vieques flygplats(75 km från stadskärnan i San Juan) eller Culebra flygplats(87 km från stadskärnan i San Juan) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Ponce Mercedita flygplats för i genomsnitt 4 179 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Ja, du kan hitta flyg till flygplatsen San Juan Isla Grande i San Juan (2,4 km från San Juan Antiguo).


Hitta billiga flygbiljetter till San Juan

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till San Juan

Andra kabinklasser för flyg till San Juan

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till San Juan

Vilka bolag flyger till San Juan?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till San Juan

Vilka bolag flyger till San Juan?

British Airways, KLM, Virgin Atlantic och American Airlines är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till San Juan enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till San Juan med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära San Juan

Nedan hittar du alla flygplatser i San Juan tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala San Juan från flygplatsen

Förutom att det går bra att ta en taxi eller hyra bil på flygplatsen och köra själv så finns det också bussar du kan ta till San Juan. Bussarna körs av AMA och är billiga att åka med, men det är bra att känna till att det inte är tillåtet att ta med sig stora resväskor ombord på bussen, så det här färdmedlet passar bara dig med lite bagage. Bussarna går olika ofta beroende på tid på dagen. När de går som oftast går de var femte minut. Ta buss D53 som går förbi Isla Verde och Condado på vägen till Old San Juan. Slutstationen ligger vid Puerto Rico Convention Center. Eftersom bussen stannar vid många hållplatser på vägen tar den ganska lång tid, men har fördelen att den stannar vid platser där många hotell ligger vilket gör att du kanske har nära till ditt boende när du klivit av bussen.


Populära flygresor till San Juan

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till San Juan som hittats av användare
Flyg från Stockholm till San Juan
Snabbaste flygtid17t 40m
Billigaste pris5 050 kr

Visumkrav för att besöka San Juan

När du ska resa till Puerto Rico, som tillhör amerikanskt territorium, behöver du ha ett pass som är giltigt i åtminstone sex månader efter att du reser in i landet. Om du bara ska vistas där i upp till 90 dagar behövs inget visum, men du behöver ansöka om ett ESTA-inresetillstånd online innan du åker. Om du ska stanna längre än så kan du behöva intervjuas på en amerikansk ambassad. När du ska resa till Puerto Rico rekommenderas det att du ser över dina vaccinationer mot polio, stelkramp och difteri samt att du vaccinerar dig mot hepatit A och eventuellt hepatit B.


Börja planera din resa till San Juan


De bästa sakerna att se och göra i San Juan

Ett måste för alla som besöker San Juan är att promenera omkring i Old San Juan. Den här stadsdelen har hundratals restaurerade hus från 1700- och 1800-talen och viskar tyst om stadens historia som spansk koloni. Husen är målade i glada färger och oavsett om du är intresserad av fotografering eller bara vill ta bilder till dina sociala medier så finns det gott om fotomöjligheter. När du vandrat runt en stund kan du sätta dig på ett av alla mysiga kaféer och njuta av en kopp lokalt odlat och rostat kaffe. För en annan sorts historisk upplevelse kan du bege dig till Fort San Felipe del Morro som vakar över staden. Det här fortet fungerade som försvar mot fiender som kom från havet, och många slag har utkämpats där. Du går över en stenbro över vallgraven och rakt in på en stor innergård varifrån du kan utforska rummen som tjänarna levde och verkade i, till exempel det uråldriga köket och kapellet. I den översta av de sex våningarna finns fortets fyr och du kan beundra en fantastisk utsikt.


Hitta billiga flyg till andra städer i Puerto Rico

Puerto Rico har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till San Juan ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till San Juan genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till San Juan. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.