Flyg Europa Sverige Halmstad

Flyg till Halmstad

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Halmstad (HAD)
fre 26/2
fre 5/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Halmstad. Nuvarande restriktioner för Halmstad baseras på reserestriktioner för Sverige.

Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Halmstad

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Halmstad från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm-Bromma flygplats
Ängelholm

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Halmstad

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Halmstad från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg-Landvetter Airport, vilket i genomsnitt kostar 948 kr


När är den bästa tiden att resa till Halmstad?

Stadens högsäsong infaller under sommarmånaderna, från maj till augusti, då resor till Halmstad är särskilt populära. Under denna period är vädret milt och perfekt för att utforska stadens sevärdheter. Detta innebär också att det är många som väljer att boka flygresor till Halmstad och därmed blir priser på både flygstolar och resor med hotell högre. Mellan augusti och oktober är det något mindre besökare i staden och lägre priser, men du kan fortfarande njuta av behagligt väder för vandringar och cykelturer.

När är det billigast att boka flyg till Halmstad? Använd dig av momondos priskalender på nätet för att hitta billiga flyg till Halmstad. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Halmstad för olika datum online och hitta en resa till ett billigt pris. För bästa pris bör du boka din resa ungefär två månader i förväg istället för att vänta till sista minuten.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Halmstad?

Det bästa priset som hittats på momondo till Halmstad var 154 kr/per person från Warszawa, vilket är 92 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Halmstad. För att hitta det billigaste priset till Halmstad från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Halmstad?

april är en annan bra månad för att besöka Halmstad med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 218 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Halmstad?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Halmstad från Sverige är större om du bokar 36 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Halmstad för ungefär 1 505 kr om du gör din sökning 36 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Halmstad?

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Halmstad. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 919 kr. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 578 kr från Sverige till Halmstad.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Halmstad?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Halmstad oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Halmstad med avgång på kvällen för så lite som 1 466 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 1 763 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Halmstad?

De som flyger till Halmstad kan potentiellt hitta bättre priser för Ängelholm flygplats(42 km från stadskärnan i Halmstad), Kristianstad flygplats(113 km från stadskärnan i Halmstad), Göteborg-Landvetter Airport flygplats(116 km från stadskärnan i Halmstad), Växjö flygplats(117 km från stadskärnan i Halmstad) eller Malmö flygplats(131 km från stadskärnan i Halmstad) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Halmstad?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Halmstad Malmö flygplats med ett genomsnittspris på 1 584 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Halmstad?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Halmstad. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du planerarar att resa till Halmstad inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Halmstad

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Halmstad
Air Leap
11 juni
10:40
Stockholm-Bromma
1t 05m
11:45
Halmstad
15 juni
02:35
Halmstad
1t 05m
03:40
Stockholm-Bromma
1 980 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Halmstad?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Halmstad

Använd dig av momondos priskalender på nätet för att hitta billiga flyg till Halmstad. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Halmstad för olika datum online och hitta en resa till ett billigt pris. Tänk på att om du bokar med ett lågprisbolag kan det tillkomma kostnader som vanligtvis ingår i flygpriset, till exempel extra avgifter för handbagage, incheckat bagage och val av sittplats. Flyg till Halmstad avgår från Stockholm, men om du vill resa från Sveriges övriga orter kan du alltid mellanlanda i Stockholm för att sedan flyga vidare direkt till Halmstad.

Vem flyger direkt till Halmstad? Braathens Regional Airlines flyger direkt från Bromma flygplats, belägen straxt väster om Stockholms innerstad.

Hur många timmar tar det att flyga till Halmstad? En direktflygning från Stockholm tar ungefär en timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Halmstad till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Halmstad plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Halmstad landar på Halmstad City Airport strax utanför stadens centrum. Flygplatsen är liten och här landar främst direktflyg från Stockholm, men under vissa delar av året trafikeras flygplatsen även av charterflyg till Europas semesterorter. Du tar dig snabbt igenom terminalen och bagageutlämningen och kan ta dig in till staden antingen med buss, bil eller cykel. Du kan hyra bil direkt på flygplatsen eller hämta upp en förbokad hyrbil.


Populära flygresor till Halmstad

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Halmstad som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Halmstad
Snabbaste flygtid
1t 05m
Billigast pris
1 981 kr
Flyg från Wien till Halmstad
Snabbaste flygtid
22t 50m
Billigast pris
3 439 kr
Flyg från Warszawa till Halmstad
Snabbaste flygtid
6t 55m
Billigast pris
3 779 kr
Flyg från Hamburg till Halmstad
Snabbaste flygtid
9t 35m
Billigast pris
4 690 kr
Flyg från Nice till Halmstad
Snabbaste flygtid
38t 20m
Billigast pris
5 204 kr
Flyg från Barcelona till Halmstad
Snabbaste flygtid
12t 35m
Billigast pris
5 212 kr
Flyg från München till Halmstad
Snabbaste flygtid
46t 05m
Billigast pris
6 331 kr
Flyg från Berlin till Halmstad
Snabbaste flygtid
7t 10m
Billigast pris
6 472 kr
Flyg från Málaga till Halmstad
Snabbaste flygtid
47t 10m
Billigast pris
7 052 kr
Flyg från Düsseldorf till Halmstad
Snabbaste flygtid
49t 10m
Billigast pris
7 980 kr
Flyg från Zürich till Halmstad
Snabbaste flygtid
23t 15m
Billigast pris
9 960 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Halmstad?

Halmstads kollektivtrafik består av bussar som trafikeras av Hallandstrafiken. Bussarna tar dig bland annat från flygplatsen in till staden men också från centrum till stadens olika områden och stadsdelar. Det finns en mängd olika biljettyper, allt från enkelbiljetter till 24 timmarsbiljetter, så du hittar enkelt en biljettyp som passar för just din vistelse. Bussbiljetterna köper du med mobilen, hos en återförsäljare eller ombord på bussen. Observera dock att bussarna är kontantfria!

Ett trevligs sätt att ta sig runt staden och dess omgivningar är med cykel. Det finns flera cykeluthyrningar och massor av vackra cykelleder runt om Halland. Cykla till exempel längs med Banvallsleden som börjar vid Halmstad slott och kopplar samman banvallen med trevliga småvägar. Om du vill se mer av landsbygden är Hylteslingan att rekommendera.


Kan man flyga till Halmstad utan pass eller visum?

När du reser till Sverige från ett annat EU-land behöver du som EU-medborgare inte ansöka om något visum för vistelsen. Du behöver ha med dig legitimation att visa upp vid ombordstigning och gränskontroll och denna kan bestå antingen av ditt pass eller ett nationellt id-kort. Polismyndigheten utfärdar det nationella id-kortet som uppger ditt medborgarskap. Observera att denna form av legitimation inte ska förväxlas med till exempel ett körkort, som alltså inte fungerar som identifiering när du reser från ett annat land. Innan du reser mellan två olika länder ska du alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna då regler för pass och visum kan ändras vid särskilda omständigheter. När du reser till Halmstad från någon annan svensk ort ska du kolla upp med ditt flygbolag vilken typ av legitimation eller resedokument de kräver för flygningen.


Tips och råd om Halmstad

Intresserad av sevärdheter i Halmstad?

Ta en guidad tur av Halmstad slott, byggt av Christian IV, som är öppet för allmänheten två gånger om året. Missa inte att ta ett dopp vid Halmstads stränder, ett besök till Halmstads Konstmuseum och en titt på den medeltida kyrkan Sankt Nikolai.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med kläder och skor som är bekväma att cykla i. Under sommaren är badkläder också en god idé!

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du har en utländsk telefon.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt!

Ska jag dricksa i Halmstad?

Nej, du behöver inte dricksa.


Flyg Europa Sverige Halmstad
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass