Flyg till Kramfors

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 30/9
tors 7/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kramfors.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Kramfors

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kramfors från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Umeå

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kramfors

Stockholm (STO) till Umeå (UME)

Vanligtvis är flyg till Kramfors från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Umeå, vilket i genomsnitt kostar 985 kr


När är den bästa tiden att flyga till Kramfors?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Kramfors?

    Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Kramfors för 130 kr/person, vilket är 95 % billigare än för genomsnittsflyget till Kramfors. För att hitta de billigaste priserna till Kramfors från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kramfors?

    Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kramfors. Om du planerar att flyga till Kramfors, överväg då även att boka flyg till Sundsvall Timrå flygplats(48 km från stadskärnan i Kramfors), Örnsköldsvik flygplats(81 km från stadskärnan i Kramfors), Hudiksvall flygplats(137 km från stadskärnan i Kramfors) eller Umeå flygplats(157 km från stadskärnan i Kramfors).

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Kramfors?

    Kramfors flygplats har ett genomsnittspris på 1 973 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kramfors. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Kramfors?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Kramfors. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Kramfors inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Kramfors

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kramfors
Amapola Flyg
24 okt.
ARN08:55Stockholm Arlanda
1t 05m
KRF10:00Kramfors
31 okt.
KRF12:35Kramfors
1t 05m
ARN13:40Stockholm Arlanda
1 936 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Kramfors?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kramfors

Populära flygresor till Kramfors

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kramfors som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kramfors
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 936 kr

Börja planera din resa till Kramfors