Hotell i Kramfors

Hitta de bästa erbjudandena för 7 hotell i Kramfors

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Kramfors

Hitta det perfekta hotellet i Kramfors för arbete eller semester


Resetips Kramfors

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Kramfors

Vad kostar ett hotell i Kramfors?

Ett hotell i Kramfors med fyra stjärnor i betyg kostar ungefär 1000 SEK per natt. Ett billigt boende söder om centrum går att hitta för drygt 400 SEK per natt. Tips på hotell hittar du hos momondo där du kan söka efter olika typer av boenden i varierade prisklasser. Tänk på att om du söker efter mysiga hotell med romantisk atmosfär eller boenden som har bubbelpool och gratis frukost så kommer priset att vara högre för vistelsen.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Kramfors?

Den bästa tiden att bo på hotell är under sommaren då det också är mycket populärt att besöka närliggande Höga Kusten. Under sommaren anordnas fler aktiviteter och evenemang i området och du kan utnyttja närheten till havet som allra bäst. Ge dig ut på en båttur eller upptäck fiskelägen vid kusten. Missa inte heller de många fina badplatserna!

Kan man resa till Kramfors med låg budget?

Det går bra att resa till Kramfors på en liten budget. Bäst är att bo nära centrum för att slippa hyra bil under vistelsen då det finns kommunikationer inne i centrum. Därifrån kan du ta dig ut till naturområden för gratis friluftsaktiviteter. Under sommaren är det enklare att resa på en liten budget då du kan cykla till många besöksmål.

De bästa transportmedlen i Kramfors

Kramfors är en lättillgänglig destination. Riksväg 90 går till orten så du når enkelt Kramfors med bil. Även Ådalsbanans tåg stannar vid Kramfors tågstation och med dessa tar du dig enkelt från Sundsvall och med byten även till Stockholm och Umeå. Inne i centrum kan du lätt ta dig fram till fots då avstånden är korta, men för resor utanför Kramfors centrala delar behöver du antingen bil, cykel eller så får du ta buss. Bussarna i Kramfors körs av Din Tur.

Parkering i Kramfors

I Kramfors är det gratis att parkera. Inne i centrum behöver du ha en p-skiva då tidsbegränsningar gäller för att ställa bilen på de mest centrala parkeringsplatserna. Parkering hittar du vid Ådalshallen, polishuset, på Biblioteksgatan och Järnvägsgatan.


Hur mycket kostar ett hotell i Kramfors per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Kramfors till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Kramfors

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Kramfors

Kramfors Stadshotell

7,1

689 kr

Visa erbjudanden för hotell

Torpet i Sjö

9,6

1 288 kr

Visa erbjudanden för hotell

Stuga Lugnvik

9,3

706 kr

Visa erbjudanden för hotell

Allsta Gård Kretsloppshuset B&B

9,1

1 087 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Kramfors

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Stuga Lugnvik

9,3

706 kr

Visa erbjudanden för hotell

Torpet i Sjö

9,6

1 288 kr

Visa erbjudanden för hotell

Kramfors Stadshotell

7,1

689 kr

Visa erbjudanden för hotell

Allsta Gård Kretsloppshuset B&B

9,1

1 087 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Kramfors?

I Kramfors kan du välja mellan flera olika bra hotell och boenden. Inne i centrum hittar du hotell i Kramfors med både två och fyra stjärnor i betyg. Hotell i Kramfors centrala delar ligger nära kommunikationer med Ådalsbanan och bussar som går både längre sträckor och regionalt. Om du endast spenderar en weekend i Kramfors passar det därför bra att boka hotell centralt. Då behöver du inte heller lägga tid på att ta dig till affärer och restauranger eftersom du hittar detta inom gångavstånd. Billiga hotell i Kramfors ligger strax söder om centrum och har färre bekvämligheter än om du bor på hotell i centrum. Om du reser på en budget är dessa att rekommendera då du både har nära till centrum men får ett prisvärt boende i Kramfors. För naturnära boenden i den västernorrländska naturen kan du hyra stuga eller villa i områdena söder om Kramfors. Där kan du få utsikt över Ångermanälvens vikar och nära till friluftsaktiviteter.


Om Kramfors

I Kramfors hittar du mängder av aktiviteter att ägna dig åt. I närheten ligger Höga Kusten, ett område som är med på UNESCO:s världsarvslista. Vid Höga Kusten finns flera naturreservat, bland annat Skuleskogen National Park med sin unika miljö. Härifrån får du vackra utsikter över havet och hittar fina vandringsleder. Höga Kusten Stigen är en av de mest populära vandringslederna i Sverige och går längs med 40 kilometer av kuststräckan. Upplevelser närmare Kramfors centrum består bland annat av Flogstabadet som är en perfekt badplats för barnfamiljer. Du hittar även aktiviteter som boule och minigolf inne i Kramfors centrum. Om du reser under vintern är ett besök till Skulebackens skidanläggning ett måste. Skulebacken har fyra backar i olika svårighetsgrader och passar för hela familjen. Det finns även flera långfärdsskidåkningsspår under vintern som bland annat läggs upp vid Kramfors IP. För en kulturell utflykt kan du ta dig till ådalens Industrilandskap där det finns flera kulturmiljöer att besöka. (Pris kontrollerat 12/04/2019).


Reseinformation om Kramfors

Hur länge stannar besökare i Kramfors?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Kramfors är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Kramfors?

Ett hotellrum i Kramfors kommer generellt att kosta dig 942 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Kramfors?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) kostar cirka 888 kr i Kramfors per natt. Att boka ett vandrarhem kan spara dig cirka 54 kr, jämfört med genomsnittspriset för hotell i Kramfors.