Hotell i Torekov

Hitta de bästa erbjudandena för 8 hotell i Torekov, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Torekov

Det finns många mysiga hotell i Torekov, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


När är det bra timing att boka ett hotell i Torekov?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Torekov
Lågsäsong
oktober
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

50 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

33 %

förväntad prisökning

Pris
571 kr - 1 695 kr
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
måndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 125 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna


Torekov resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Torekov

Vad kostar ett hotell i Torekov?

Ett hotell i Torekov med fyra stjärnor kostar ungefär 2000 SEK per natt. Nära områdets golfbanor, mellan Torekov och Båstad, kan du hitta boenden för ungefär 1500 SEK per natt. Billigt boende i form av bed & breakfast ligger på runt 1200 SEK per natt. Tips på hotell får du genom att söka hos momondo där du kan fylla i vilka kriterier du vill att ditt boende ska uppfylla direkt i sökmotorn.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Torekov?

Torekov är utan tvekan bäst att besöka under sommaren. Under de varma månaderna kan du njuta av de behagliga temperaturerna längs med kusten och under denna period vaknar orten till liv. Uteserveringar öppnar och besökare lockas till den charmiga orten. Allra mest populärt är det att bo i området under Båstads tennisvecka då många fester och evenemang äger rum i grannstaden.

Kan man resa till Torekov med låg budget?

Det kan vara svårt att hitta billigt boende i Torekov, men det går fortfarande att besöka orten på en liten budget. Undvik sommarens mest populära veckor och res i maj eller september för mer prisvärda erbjudanden på boenden. Boka även i förväg för att få ett så lågt pris som möjligt. Om du bor utanför Torekovs centrum hittar du även fler billiga boenden.

De bästa transportmedlen i Torekov

För att ta dig till Torekov eller runt i omgivningarna är det smidigast att ha bil. E6:an går genom Båstads kommun ut på Bjärehalvön och väg 115 tar dig sedan till Torekov. Torekovs hamn är en populär plats får båtägare att lägga an så det går även att ta sig till och från orten med båt.

Parkering i Torekov

Det finns över 400 parkeringsplatser i Torekovs centrala delar och det är vanligtvis enkelt att hitta en tom plats för att parkera bilen. Tidsbegränsningar gäller inne i centrum vilket innebär att du behöver vara uppmärksam på den skyltning som finns vid parkeringsplatserna. Många parkeringar är gratis men under perioden mellan juni och augusti, då många besökare kommer till området på grund av Båstads tennisvecka, är flera parkeringar avgiftsbelagda.


Hur mycket kostar ett hotell i Torekov per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Torekov till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Torekov

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Torekov
Torekov Hotell

Torekov Hotell

8,8

1 226 kr


Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Torekov

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Torekov Hotell

Torekov Hotell

8,8

1 226 kr


Vart är det bra att bo i Torekov?

I Torekov bor du vackert vid den svenska västkusten och har nära till upplevelser både på hav och land. Var du ska bo på hotell i Torekov beror på vilken atmosfär du söker. Inne i Torekovs centrum, som är mycket litet, ska du bo om du önskar att ha nära till bekvämligheter som matbutiker och shopping. Boende i Torekovs centrala delar passar bra om du söker en lugn ort för en weekendsemester men som ändå har gångavstånd till det mesta. Här hittar du både camping, hus att hyra och bra hotell. Hotell i Torekov har bland annat bubbelpool, utsikt över vattnet och gratis frukost. För billiga hotell i Torekovs omgivningar är det istället inåt landet du ska leta. Där finns bland annat stughyrning och bed & breakfast som har prisvärda erbjudanden. Även öster om Torekov är det populärt att boka hotell i området kring Båstad. Detta område passar bra för den som vill spela golf då det finns flera golfbanor nära Båstad.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Torekov

Torekov är ett gammalt fiskeläge på den skånska västkusten och är idag en mycket populär semesterdestination för både svenska och utländska besökare. Här möts du av en charmig småstadsatmosfär med pittoresk hamn. Närheten till havet är något som lockar många semestersökare och området har bad för alla smaker. Morgonbryggan i Torekov är både en badplats och ett besöksmål i sig. Här har ortsborna och besökare samlats för kvällsdopp under ljumma sommarkvällar ända sedan 1800-talet. Du hittar även strand och klippbad i omgivningarna. För en paus från sol och bad kan du lära dig mer om Torekovs historia och kultur. Gör ett besök till Sjöfartsmuseet som har roliga utställningar för både barn och vuxna. Även Torekovs kyrka är en populär sevärdhet. Torekovs hjärta är dock den populära hamnen. Förutom att se båtarna lägga till vid bryggan hittar du restauranger, butiker och barer vid Torekovs hamn. Härifrån kan du även ta båt ut till Hallands Väderö som är ett naturreservat, perfekt för en dagsutflykt.


Reseinformation om Torekov

Hur länge stannar besökare i Torekov?

Det vanligaste valet bland våra användare för besök i Torekov är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Torekov?

Priset på ett hotellrum i Torekov kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 1 053 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Torekov?

oktober är den billigaste månaden att boka hotell i Torekov. Priser kan vara 457 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Torekov?

Hotellrum i Torekov är oftast billigare söndag och dyrare torsdag.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Torekov