Hitta billiga flyg till Jönköping

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Jönköping

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Jönköping och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Jönköping?

Användare som bokade resor till Jönköping från Gdansk hittade flyg som var 98 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Jönköping. För att hitta det billigaste priset till Jönköping från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Jönköping?

I genomsnitt tar det 1t att flyga från Sverige till Jönköping om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Göteborg Landvetter (den mest populära flygplatsen i Jönköping). Om du flyger från Stockholm Skavsta och landar på Göteborg Landvetter ligger flygtiden på omkring 8t 05m.

Billigaste flygen till flygplatser i Jönköping

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jönköping från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Göteborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jönköping

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Jönköping från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter, vilket i genomsnitt kostar 507 kr


Vanliga frågor om att flyga till Jönköping

Hur lång tid det tar att resa till Jönköping i Sverige beror på varifrån i Sverige du reser från. Till Jönköping kan du hitta flygningar från Stockholm Arlanda flygplats med Air Leap. Dessa flygningar går direkt och tar ungefär 60 minuter. De flesta flygningar till Jönköping flygplats är charterlinjer till europeiska städer. För att resa till Jönköping från andra svenska städer är det lättast att först ta sig till Stockholm Arlanda flygplats eller att resa med tåg och buss till Jönköping. Från Umeå kan du till exempel ta dig till Jönköping på runt 12 timmar. Du reser då med SJ:s tåg till Jönköping via Stockholm Central. Från Malmö Sturup flygplats hittar du flyg med Wizz Air till Göteborg. Från Göteborg hittar du sedan bussar som tar dig till Jönköpings centrala Resecentrum. Den totala restiden för detta är 21 timmar då ditt flyg måste mellanlanda i Gdansk innan du tar dig vidare till Göteborg. Du hittar även tågresor till Jönköping från många svenska städer. Från Stockholms Centralstation tar en resa med SJ:s tåg till Jönköping ungefär fyra timmar. Du kan även resa med tåg till Skövde varifrån du kan ta en buss med Västtrafik till Jönköping på drygt en timme.

Du hittar direktflyg till Jönköping från Stockholm Arlanda flygplats, och dessa flygrutter trafikeras av Air Leap. Du kan även hitta direktflyg till Jönköping från andra europeiska destinationer. Bland annat hittar du direktflyg till Jönköping från Kreta. Dessa flyg går med Aegean Airlines och har rutter under sommarhalvåret. Du hittar även chartrade direktplan med Corendon Airlines och Freebird Airlines som har rutter från Antalya till Jönköping. Du kan även resa från Gran Canaria till Jönköping med Jet Time. AirEuropa har flygerbjudanden från Mallorca till Jönköping Airport under sommarmånaderna.

Den billigaste månaden att flyga till Jönköping från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 502 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Jönköping i september är det också billigt att flyga i juli. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 555 kr.

De som flyger till Jönköping kan potentiellt hitta bättre priser för Vaxjo flygplats(100 km från stadskärnan i Jönköping), Göteborg Landvetter flygplats(112 km från stadskärnan i Jönköping), Linkoping flygplats(112 km från stadskärnan i Jönköping), Trollhättan flygplats(123 km från stadskärnan i Jönköping) eller Halmstad City flygplats(145 km från stadskärnan i Jönköping) beroende på månad och avgångsflygplats.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Jönköping är generellt Vaxjo flygplats med ett genomsnittspris på 2 463 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Jönköping

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Jönköping

Vilka bolag flyger till Jönköping?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jönköping

Vilka bolag flyger till Jönköping?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Jönköping från Sverige Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines och Braathens Regional Aviation. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Jönköping

Nedan hittar du alla flygplatser i Jönköping tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Jönköping centrum från flygplatsen?

När du flyger till Jönköping landar du på Jönköping Airport, Jönköping som ligger mycket nära centrala Jönköping. Flygplatsen är liten och det är därför enkelt att ta sig genom den och vidare till din slutdestination. Jönköping Airport ligger strax söder om Jönköping och nära motorvägen E4. Den lokala busslinjen 31 stannar utanför flygplatsen och tar dig in till Jönköpings Centralstation som ligger inne i centrum. Denna bussresa tar knappt en halvtimme. Allra snabbast är dock att ta bil in till city, du kan exempelvis ta taxi in till centrala Jönköping på ungefär en kvart. Du kan även själv köra in till staden längs med väg 26 eller Åsenvägen. Om du anländer till Jönköping med tåg från någon av Sveriges städer kommer du till Jönköpings Centralstation som ligger inne i Jönköpings centrum. Från Centralstationen hittar du även stationer för lokalbussarna som kan ta dig vidare till andra destinationer runt om i staden.


Populära flygresor till Jönköping

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Jönköping som hittats av användare
Flyg från Düsseldorf till Jönköping
Snabbaste flygtid14t 45m
Billigaste pris8 282 kr
Flyg från London till Jönköping
Snabbaste flygtid22t 20m
Billigaste pris5 902 kr
Flyg från Stockholm till Jönköping
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris1 836 kr
Flyg från Birmingham till Jönköping
Snabbaste flygtid10t 05m
Billigaste pris5 796 kr
Flyg från Frankfurt till Jönköping
Snabbaste flygtid8t 00m
Billigaste pris6 329 kr

Visumkrav för att besöka Jönköping

Inom Sverige behöver du inte identifiera dig för att resa till Jönköping. Om du reser från europeiska destinationer behöver du visa upp ditt pass eller nationella ID-kort för flygningen.


Börja planera din resa till Jönköping


De bästa sakerna att se och göra i Jönköping

Jönköping är en charmig småstad som ligger vid Vätterns södra strand. Inne i centrum hittar du en av de mest populära sevärdheterna i staden, nämligen stadens Tändsticksmuseum. Museet ligger i en gammal tändsticksfabrik och här kan du lära dig mer om livet för arbetarna och hur den gamla fabriken fungerade. I Jönköping kan du även passa på att njuta av vacker natur tack vare läget nära Vättern och dess natur. Stadsparken inne i city är en trevlig destination med lekplats, minigolf och djurhagar. För vandringsleder och friluftsliv är annars naturreservatet Dumme Mosse populärt med sin vildmark och sitt fascinerande djurliv.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Jönköping.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Jönköping genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Jönköping. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.