Flyg till Jönköping

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/9
ons 6/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Jönköping.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Jönköping

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jönköping från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Göteborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jönköping

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Göteborg (GOT)

Vanligtvis är flyg till Jönköping från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Göteborg Landvetter, vilket i genomsnitt kostar 990 kr


När är den bästa tiden att flyga till Jönköping?

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till Jönköping?

    Användare som bokade resor till Jönköping från Warszawa hittade flyg som var 95 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Jönköping. För att hitta det billigaste priset till Jönköping från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Jönköping?

    De som flyger till Jönköping kan potentiellt hitta bättre priser för Växjö flygplats(100 km från stadskärnan i Jönköping), Göteborg Landvetter flygplats(112 km från stadskärnan i Jönköping), Linköping flygplats(112 km från stadskärnan i Jönköping), Trollhättan flygplats(123 km från stadskärnan i Jönköping) eller Halmstad flygplats(145 km från stadskärnan i Jönköping) beroende på månad och avgångsflygplats.

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Jönköping?

    Den billigaste flygplatsen i närheten av Jönköping är generellt Halmstad flygplats med ett genomsnittspris på 2 082 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Jönköping?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Jönköping. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Jönköping inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära flygresor till Jönköping

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Jönköping som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Jönköping
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 488 kr

Börja planera din resa till Jönköping