Flyg Europa Sverige Jönköping Stockholm till Jönköping

Billiga flyg från Stockholm till Jönköping

Avgång
Återresa
Alla månader
Jämför momondo med |

Hitta billiga flyg från Stockholm till Jönköping

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen till din resa
Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jönköping?
oktober
Den billigaste tiden på året att flyga till Jönköping från Stockholm är oktober. Den dyraste är september
Vilken veckodag är det billigast att flyga till Jönköping?
onsdag
Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis onsdag. Den dyraste är vanligtvis måndag
När är det billigast att flyga till Jönköping?
på morgonen
Flyg från Stockholm till Jönköping är cirka 23% dyrare mitt på dagen än på morgonen
Vilket flygbolag är det billigast att flyga till Jönköping med?
Norwegian
Norwegian, Braathens Regional Aviation och FlexFlight är de mest populära flygbolagen från Stockholm till Jönköping
Vilken är den billigaste rutten?
Stockholm Arlanda - Jönköping Axamo
Flyg från Stockholm Arlanda till Jönköping Axamo för de bästa flygpriserna Stockholm - Jönköping
ARN
Stockholm Arlanda
JKG
Jönköping Axamo

Flyg information för Stockholm till Jönköping

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Jönköping, och kan du flyga direkt?
Snabbaste flygtid 1t 0m Det snabbaste flyget från Stockholm till Jönköping tar 1t 0m.
Direktflyg må, ti, on, to, fr och sö Direktflyg avgår från Stockholm till Jönköping på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. Följande bolag erbjuder direktflyg: FlexFlight..
Flygplatser i Jönköping 1 flygplats Det finns 1 flygplats nära Jönköping: Jönköping Axamo (JKG)

Flygplatser och transport

Vilka flygbolag flyger rutten Jönköping – Stockholm

Flyg från Jönköping till Stockholm avgår från Jönköping Airport. Det finns både flyg som går direkt och med mellanlandning, men direktflyg är det billigaste alternativet för denna rutt. Flygbiljetter från Jönköping till Stockholm hittar du med BRA och FlexFlight. Dessa två flygbolag har direktflyg mellan städerna. FlexFlight landar på Arlanda flygplats norr om Stockholm och BRA landar på Bromma flygplats väster om Stockholm. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika rutter, datum och flygbolag för att hitta billiga flygbiljetter.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Jönköping?

Jönköping flygplats ligger cirka 9 kilometer utanför centrala Jönköping. Du tar dig till flygplatsen med bil genom att följa riksväg 40. Det är skyltat från Jönköpings centrum så det är lätt att hitta hela vägen fram till flygplatsen. Ute på flygplatsen hittar du parkeringsplatser, både för kort- och långtidsparkering. Du kan även ta buss från centrala Jönköping ut till flygplatsen. Bussresan går med linje 27 och har en restid på cirka 20 minuter.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Stockholm?

Flyg från Jönköping till Stockholm som har direkta rutter landar antingen på Arlanda flygplats eller Bromma flygplats. Från Arlanda flygplats tar du dig snabbt in till Stockholms centrum med snabbtåget Arlanda Express som avgår från två stationer ute på flygplatsen. Arlanda Express har en restid på ungefär 20 minuter och ankommer till Centralstationen. Du kan också ta den något billigare flygbussen vars färd tar cirka 40 minuter till centrala Stockholm. Bromma flygplats ligger bara 8 kilometer väster om centrala Stockholm. Från Bromma finns flygbussar som tar dig in till Centralstationen på 20 minuter. Båda flygplatserna har dessutom taxi- och hyrbilsalternativ. Tänk på att förboka hyrbilar då det är dyrare att hyra dessa på plats på flygplatsen.

Hur lång tid tar det att flyga från Jönköping – Stockholm?

Flyg från Jönköping till Stockholm har en flygtid på drygt 50 minuter om du flyger direkt. Det är både billigare och snabbare att flyga direkt än att mellanlanda under resan.

Praktisk information för din resa till Stockholm

Vilken är den bästa tiden att resa till Stockholm?

Det är som mest populärt att resa till Stockholm under sommaren då vädret är varmast och kvällarna långa och ljusa. Under sommaren kan du bada mitt inne i staden och njuta av de många uteserveringarna som öppnar upp. Sommarmånaderna bjuder dessutom på flera konserter och evenemang som lockar besökare från hela världen. Tänk på att både flyg och hotell stiger i pris under de mest populära månaderna.

Behövs det ett pass när man reser från Jönköping till Stockholm?

Du behöver kunna legitimera dig när du reser inrikes. Du behöver dock inte ha med dig ditt pass utan det räcker med din personliga legitimation eller ditt körkort.


Tips i Stockholm

  • Stockholms kollektivtrafik anses vara en av de bästa i världen så ett tips är att köpa ett åkkort och utnyttja tunnelbanan, spårvagnarna och bussarna. Kollektivtrafiken har regelbundna och täta avgångar och täcker hela staden. Samma åkkort gäller dessutom för samtliga färdmedel så du kan enkelt byta emellan dem.
  • Stockholms statliga museum har gratis inträde så passa på att se några av de bästa utställningarna och samlingarna i landet. Bland annat är Moderna Museet och Nationalmuseum några av Europas bästa.
  • Stockholm är en grön stad och det finns flera grönområden som är värda att se. Ta en promenad ute på Djurgården, stadens gröna ö, eller gör en utflykt till Drottningholmsslott strax utanför staden.

Alternativa rutter från Stockholm to Jönköping

Jämför alternativa flyg till och från flygplatser och städer för att upptäcka de bästa priserna och resetidspunkter

Flyg Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid
0t 55m
Billigaste pris
896 SEK
Flyg Stockholm till Ängelholm
Snabbaste flygtid
1t 05m
Billigaste pris
1 320 SEK
Flyg Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid
1t 15m
Billigaste pris
2 312 SEK

Flyg från Stockholm till:

Flyg till Jönköping från:

*Flygpriser till Jönköping baseras på priser för ekonomibiljetter som momondo-användare hittat de senaste 72 timmarna. Dessa priser är inte alltid tillgängliga längre.
Flyg Europa Sverige Jönköping Stockholm till Jönköping