Flyg Europa Sverige Sundsvall

Flyg till Sundsvall

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Sundsvall (SDL)
fre 23/7
fre 30/7
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Sundsvall. Nuvarande restriktioner för Sundsvall baseras på reserestriktioner för Sverige.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

När är den bästa tiden att resa till Sundsvall?

Resor till Sundsvall är populära under sommarmånaderna, då den omkringliggande naturen är grönskande och sommarnätterna är ljusa. Under högsäsongen är priserna på flygbiljetter till Sundsvall och resor med hotell högre. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser på flygstolar för olika datum och på så vis fynda biljetter till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Sundsvall? Billiga flyg till Sundsvall hittar du under lågsäsongen och framför allt under månaderna september och december. För att få det bästa priset bör du boka dina biljetter ungefär 54 dagar innan avresa, istället för att vänta till sista minuten. Den billigaste rutten avgår från Bromma flygplats i Stockholm, men med en mellanlandning kan du nå Sundsvall även från Sveriges övriga orter.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Sundsvall?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Sundsvall för 766 kr/person, vilket är 63 % billigare än för genomsnittsflyget till Sundsvall. För att hitta de billigaste priserna till Sundsvall från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sundsvall?

februari är en annan bra månad för att besöka Sundsvall med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 157 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sundsvall?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Sundsvall från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 185 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 547 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sundsvall?

De som flyger till Sundsvall kan potentiellt hitta bättre priser för Hudiksvall flygplats(74 km från stadskärnan i Sundsvall), Kramfors flygplats(77 km från stadskärnan i Sundsvall), Söderhamn flygplats(126 km från stadskärnan i Sundsvall), Örnsköldsvik flygplats(142 km från stadskärnan i Sundsvall) eller Sveg flygplats(159 km från stadskärnan i Sundsvall) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Sundsvall?

Du kan hitta erbjudanden för Söderhamn flygplats för i genomsnitt 1 050 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Sundsvall?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Sundsvall. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Sundsvall inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Sundsvall Timrå

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sundsvall Timrå
SAS
9 sep.
ARN11:00Stockholm Arlanda
0t 50m
SDL11:50Sundsvall Timrå
9 sep.
SDL15:00Sundsvall Timrå
0t 50m
ARN15:50Stockholm Arlanda
1 879 kr
Hitta liknande
SAS
9 sep.
ARN11:00Stockholm Arlanda
0t 50m
SDL11:50Sundsvall Timrå
17 sep.
SDL12:15Sundsvall Timrå
0t 55m
ARN13:10Stockholm Arlanda
1 270 kr
Hitta liknande
Amapola Flyg
23 aug.
ARN14:10Stockholm Arlanda
0t 55m
SDL15:05Sundsvall Timrå
25 aug.
SDL03:50Sundsvall Timrå
0t 55m
ARN04:45Stockholm Arlanda
1 887 kr
Hitta liknande
Amapola Flyg
11 aug.
ARN14:10Stockholm Arlanda
0t 55m
SDL15:05Sundsvall Timrå
15 aug.
SDL11:50Sundsvall Timrå
0t 55m
ARN12:45Stockholm Arlanda
2 079 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 aug.
GOT05:45Göteborg Landvetter
9t 20m
1 stopp
SDL15:05Sundsvall Timrå
26 aug.
SDL03:50Sundsvall Timrå
7t 50m
1 stopp
GOT11:40Göteborg Landvetter
3 340 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 aug.
GOT03:35Göteborg Landvetter
10t 30m
1 stopp
SDL14:05Sundsvall Timrå
20 aug.
SDL03:50Sundsvall Timrå
8t 00m
1 stopp
GOT11:50Göteborg Landvetter
4 766 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Sundsvall Timrå

Om du letar efter enkelbiljetter till Sundsvall, visa några av våra erbjudanden nedan av SAS och Amapola Flyg
SAS
9 sep.
ARN17:30Stockholm Arlanda
0t 50m
SDL18:20Sundsvall Timrå
Amapola Flyg
27 juli
ARN14:10Stockholm Arlanda
0t 55m
SDL15:05Sundsvall Timrå
1 809 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Sundsvall?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sundsvall

Flygresor till Sundsvall landar på Sundsvall-Timrå Airport. Flygbolagen Flybe, Braathens Regional Airlines och BRA erbjuder billiga flyg till Sundsvall. Det är även populärt att resa med SAS och AccesRail. Om du väljer att boka din resa med ett lågprisbolag ska du komma ihåg att det kan tillkomma flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriser. Dessa kostnader kan gälla avgifter för handbagage, incheckat bagage och för sittplats på planet. Totalpriset kan därför bli högre än vad det ser ut att vara. Hos momondo kan du jämföra olika flygrutter och bolag online för att hitta ett bra resealternativ.

Vem flyger direkt till Sundsvall? SAS flyger direkt från Stockholms Arlanda flygplats till Sundsvall, medan Braathens Regional Airlines flyger direkt från Bromma flygplats.

Hur många timmar tar det att flyga till Sundsvall? En direktresa till Sundsvall tar ungefär en timme från Stockholm.


Hur tar man sig från flygplatsen i Sundsvall till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Sundsvall plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Sundsvall landar på Sundsvall-Timrå Airport norr om staden. Eftersom flygplatsen är liten tar du dig snabbt ut och kan snart påbörja resan in till centrum. På flygplatsen hittar du gratis WiFi, samt en restaurang och ett café om du är hungrig. Det finns också en taxfreebutik inne på flygplatsen. Resan in till staden med buss tar ungefär 40 minuter och med bil 20 minuter.


Populära flygresor till Sundsvall

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Sundsvall som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Sundsvall
Snabbaste flygtid
0t 50m
Billigast pris
1 357 kr
Flyg från Düsseldorf till Sundsvall
Snabbaste flygtid
7t 30m
Billigast pris
2 271 kr
Flyg från München till Sundsvall
Snabbaste flygtid
20t 30m
Billigast pris
2 340 kr
Flyg från Basel till Sundsvall
Snabbaste flygtid
9t 10m
Billigast pris
3 810 kr
Flyg från Hannover till Sundsvall
Snabbaste flygtid
43t 25m
Billigast pris
4 367 kr
Flyg från Bergamo till Sundsvall
Snabbaste flygtid
20t 10m
Billigast pris
5 280 kr
Flyg från Bordeaux till Sundsvall
Snabbaste flygtid
24t 55m
Billigast pris
6 246 kr
Flyg från Hamburg till Sundsvall
Snabbaste flygtid
21t 50m
Billigast pris
6 385 kr
Flyg från Zürich till Sundsvall
Snabbaste flygtid
8t 55m
Billigast pris
6 524 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Sundsvall?

Sundsvalls kollektivtrafik består av busslinjer som tar dig från centrum tills stadens förorter och olika områden. Lokaltrafikens bussar trafikeras av Din Tur. Bussbiljetter går att köpa ombord på bussen, men då endast med betalkort då alla bussar är kontantfria. Du kan även köpa biljetten i flera kiosker och mataffärer i staden eller via mobilen. En enkelbiljett kostar ungefär 24 kronor.

Cykel är annars ett trevligt sätt att ta sig runt staden på. I Sundsvalls centrum finns bra cykelvägar och en mängd olika cykelparkeringar. Du kan också hyra en cykel och utforska naturen i omgivningarna på längre cykelutflykter. Om du vill ta dig runt mycket i omgivningarna kan det vara skönt att hyra en bil. Det finns flera biluthyrningsfirmor på flygplatsen.


Kan man flyga till Sundsvall utan pass eller visum?

När du reser till Sverige från ett annat EU land behöver du inte ansöka om något visum för din turistresa, förutsatt att du är medborgare i något av medlemsländerna. När du flyger måste du dock uppvisa legitimation, då i form av pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Förväxla inte det nationella id-kortet med körkort eller vanlig legitimation, de senare två gäller nämligen inte som id vid gränskontrollen. Om du reser från länder utanför EU behöver du visa upp ditt pass och även eventuellt ansöka om visum. Kolla upp de aktuella reglerna för din resa hos de svenska myndigheterna för att vara säker på att du har med dig rätt dokumentation. Om du reser inrikes i Sverige ska du kolla med ditt flygbolag vilka dokument du behöver ha för att gå ombord planet.


Tips och råd om Sundsvall

Intresserad av sevärdheter i Sundsvall?

När du är i Sundsvall ska du inte missa sevärdheterna Alnö gamla kyrka, Gudmundstjärn, Norra Berget och Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka. Ta även en promenad i stadskärnan som anses vara en av Sveriges vackraste, full med stenhus från 1800-talet.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor och kläder för cykelutflykter.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon kan du köpa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra och smakar gott.

Ska jag dricksa i Sundsvall?

Nej, du behöver inte dricksa.


Flyg Europa Sverige Sundsvall
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass