Flyg Europa Sverige Sundsvall

Flyg till Sundsvall

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Sundsvall (SDL)
tis 26/1
tis 2/2
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Sundsvall

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sundsvall från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Sundsvall?

Resor till Sundsvall är populära under sommarmånaderna, då den omkringliggande naturen är grönskande och sommarnätterna är ljusa. Under högsäsongen är priserna på flygbiljetter till Sundsvall och resor med hotell högre. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser på flygstolar för olika datum och på så vis fynda biljetter till ett billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Sundsvall? Billiga flyg till Sundsvall hittar du under lågsäsongen och framför allt under månaderna september och december. För att få det bästa priset bör du boka dina biljetter ungefär 54 dagar innan avresa, istället för att vänta till sista minuten. Den billigaste rutten avgår från Bromma flygplats i Stockholm, men med en mellanlandning kan du nå Sundsvall även från Sveriges övriga orter.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Sundsvall?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Sundsvall för 640 kr/person, vilket är 67 % billigare än för genomsnittsflyget till Sundsvall. För att hitta de billigaste priserna till Sundsvall från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sundsvall?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Sundsvall. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 053 kr. Om du inte har möjlighet att resa i april kan du istället boka flyg till Sundsvall från Sverige för februari. Flyg till Sundsvall i februari är kanske inte lika billiga som i april, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 102 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sundsvall?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Sundsvall oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Sundsvall med avgång på eftermiddagen för så lite som 1 108 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Sundsvall, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 1 690 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Sundsvall?

De som flyger till Sundsvall kan potentiellt hitta bättre priser för Hudiksvall flygplats(74 km från stadskärnan i Sundsvall), Kramfors flygplats(77 km från stadskärnan i Sundsvall), Söderhamn flygplats(126 km från stadskärnan i Sundsvall), Örnsköldsvik flygplats(142 km från stadskärnan i Sundsvall) eller Sveg flygplats(159 km från stadskärnan i Sundsvall) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Sundsvall?

Du kan hitta erbjudanden för Söderhamn flygplats för i genomsnitt 1 001 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Hitta billiga flygbiljetter till Sundsvall Timrå

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sundsvall Timrå
SAS
4 juli
1t 00m
Stockholm Arlanda
1t 00m
11:50
Sundsvall Timrå
8 juli
02:40
Sundsvall Timrå
1t 05m
03:45
Stockholm Arlanda
1 351 kr
Hitta liknande
SAS
9 maj
15t 50m
Göteborg-Landvetter Airport
15t 50m
1 stopp
19:25
Sundsvall Timrå
12 maj
02:40
Sundsvall Timrå
5t 50m
1 stopp
08:30
Göteborg-Landvetter Airport
2 570 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Sundsvall?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sundsvall

Flygresor till Sundsvall landar på Sundsvall-Timrå Airport. Flygbolagen Flybe, Braathens Regional Airlines och BRA erbjuder billiga flyg till Sundsvall. Det är även populärt att resa med SAS och AccesRail. Om du väljer att boka din resa med ett lågprisbolag ska du komma ihåg att det kan tillkomma flera kostnader som vanligtvis är inkluderade i flygpriser. Dessa kostnader kan gälla avgifter för handbagage, incheckat bagage och för sittplats på planet. Totalpriset kan därför bli högre än vad det ser ut att vara. Hos momondo kan du jämföra olika flygrutter och bolag online för att hitta ett bra resealternativ.

Vem flyger direkt till Sundsvall? SAS flyger direkt från Stockholms Arlanda flygplats till Sundsvall, medan Braathens Regional Airlines flyger direkt från Bromma flygplats.

Hur många timmar tar det att flyga till Sundsvall? En direktresa till Sundsvall tar ungefär en timme från Stockholm.


Hur tar man sig från flygplatsen i Sundsvall till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Sundsvall plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Sundsvall landar på Sundsvall-Timrå Airport norr om staden. Eftersom flygplatsen är liten tar du dig snabbt ut och kan snart påbörja resan in till centrum. På flygplatsen hittar du gratis WiFi, samt en restaurang och ett café om du är hungrig. Det finns också en taxfreebutik inne på flygplatsen. Resan in till staden med buss tar ungefär 40 minuter och med bil 20 minuter.


Populära flygresor till Sundsvall

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Sundsvall som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Sundsvall
Snabbaste flygtid
1t 00m
Billigast pris
1 352 kr
Flyg från Dusseldorf till Sundsvall
Snabbaste flygtid
9t 40m
Billigast pris
2 214 kr
Flyg från Zurich till Sundsvall
Snabbaste flygtid
22t 55m
Billigast pris
2 686 kr
Flyg från Bordeaux till Sundsvall
Snabbaste flygtid
10t 20m
Billigast pris
3 183 kr
Flyg från Hannover till Sundsvall
Snabbaste flygtid
9t 40m
Billigast pris
3 258 kr
Flyg från Milan till Sundsvall
Snabbaste flygtid
8t 00m
Billigast pris
4 161 kr
Flyg från Basel till Sundsvall
Snabbaste flygtid
8t 50m
Billigast pris
4 286 kr
Flyg från Munich till Sundsvall
Snabbaste flygtid
23t 20m
Billigast pris
4 443 kr
Flyg från Hamburg till Sundsvall
Snabbaste flygtid
8t 15m
Billigast pris
6 035 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Sundsvall?

Sundsvalls kollektivtrafik består av busslinjer som tar dig från centrum tills stadens förorter och olika områden. Lokaltrafikens bussar trafikeras av Din Tur. Bussbiljetter går att köpa ombord på bussen, men då endast med betalkort då alla bussar är kontantfria. Du kan även köpa biljetten i flera kiosker och mataffärer i staden eller via mobilen. En enkelbiljett kostar ungefär 24 kronor.

Cykel är annars ett trevligt sätt att ta sig runt staden på. I Sundsvalls centrum finns bra cykelvägar och en mängd olika cykelparkeringar. Du kan också hyra en cykel och utforska naturen i omgivningarna på längre cykelutflykter. Om du vill ta dig runt mycket i omgivningarna kan det vara skönt att hyra en bil. Det finns flera biluthyrningsfirmor på flygplatsen.


Kan man flyga till Sundsvall utan pass eller visum?

När du reser till Sverige från ett annat EU land behöver du inte ansöka om något visum för din turistresa, förutsatt att du är medborgare i något av medlemsländerna. När du flyger måste du dock uppvisa legitimation, då i form av pass eller nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Förväxla inte det nationella id-kortet med körkort eller vanlig legitimation, de senare två gäller nämligen inte som id vid gränskontrollen. Om du reser från länder utanför EU behöver du visa upp ditt pass och även eventuellt ansöka om visum. Kolla upp de aktuella reglerna för din resa hos de svenska myndigheterna för att vara säker på att du har med dig rätt dokumentation. Om du reser inrikes i Sverige ska du kolla med ditt flygbolag vilka dokument du behöver ha för att gå ombord planet.


Tips och råd om Sundsvall

Intresserad av sevärdheter i Sundsvall?

När du är i Sundsvall ska du inte missa sevärdheterna Alnö gamla kyrka, Gudmundstjärn, Norra Berget och Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka. Ta även en promenad i stadskärnan som anses vara en av Sveriges vackraste, full med stenhus från 1800-talet.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med bekväma skor och kläder för cykelutflykter.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har en utländsk telefon kan du köpa ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för mobilsurf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra och smakar gott.

Ska jag dricksa i Sundsvall?

Nej, du behöver inte dricksa.

Flyg Europa Sverige Sundsvall
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass