Flyg till Minneapolis

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Minneapolis (MSP)
sön 18/4
sön 25/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Minneapolis. Nuvarande restriktioner för Minneapolis baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Minneapolis

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Minneapolis från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Minneapolis

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Minneapolis

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Minneapolis (MSP)

Vanligtvis är flyg till Minneapolis från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Minneapolis Saint Paul Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 241 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MINNEAPOLIS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Minneapolis kostar i genomsnitt bara 4 287 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MINNEAPOLIS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli21% dyrareDet kostar omkring 6 330 kr för flyg till Minneapolis från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MINNEAPOLIS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember313% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Minneapolis från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Minneapolis?

Flyg till Minneapolis under sommaren för att få så bra väder som möjligt under din resa. Under sommaren ligger temperaturerna på mellan 25-28 °C, därför är det många som väljer att boka flyg just under sommarmånaderna. Både våren och sommaren hör till stadens högsäsong när det kommer till antalet besökare. Under vintern sjunker temperaturerna i staden och det blir mycket kallt med gradtal ner mot -5 °C. Både sen höst och vintermånaderna hör till stadens lågsäsong då det inte är särskilt populärt att boka flygresor under denna tid.

När är det billigast att boka flyg till Minneapolis?

Billiga flyg till Minneapolis hittar du framförallt under vintern då staden har sin lågsäsong och temperaturen är mycket låga. Särskilt i november och januari går det att hitta billiga flygbiljetter till Minneapolis. Dyrast är det att resa under vår och sommar då priserna på flygstolar stiger. Hos momondo kan du jämföra priser på flygbiljetter till Minneapolis för att hitta ett bra datum att resa på.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Minneapolis?

Den billigaste månaden att flyga till Minneapolis från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 228 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Minneapolis i maj är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Minneapolis under september ligger i genomsnitt på 4 558 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Minneapolis?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Minneapolis 34 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Minneapolis för i genomsnitt 5 251 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Minneapolis?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Minneapolis är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Minneapolis på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 882 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 6 316 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Minneapolis.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Minneapolis?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Minneapolis oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Minneapolis med avgång på kvällen för så lite som 5 221 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 5 580 kr. Flyg till Minneapolis från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Minneapolis?

Saint Cloud flygplats, Mankato flygplats, Rochester flygplats eller Eau Claire flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Minneapolis.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Minneapolis?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Minneapolis. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Minneapolis inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Minneapolis Saint Paul Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Minneapolis Saint Paul Intl
Icelandair
19 juni
09:55Stockholm Arlanda
11t 15m
1 stopp
21:10Minneapolis Saint Paul Intl
20 juli
15:20Minneapolis Saint Paul Intl
10t 25m
1 stopp
01:45Stockholm Arlanda
5 680 kr
Hitta liknande
KLM
8 okt.
02:30Stockholm Arlanda
12t 00m
1 stopp
14:30Minneapolis Saint Paul Intl
17 okt.
13:12Minneapolis Saint Paul Intl
12t 28m
1 stopp
01:40Stockholm Arlanda
6 397 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 apr.
02:30Stockholm Arlanda
13t 41m
1 stopp
16:11Minneapolis Saint Paul Intl
30 apr.
08:45Minneapolis Saint Paul Intl
16t 05m
2 stopp
00:50Stockholm Arlanda
7 140 kr
Hitta liknande
KLM
8 okt.
05:35Stockholm Arlanda
12t 15m
1 stopp
17:50Minneapolis Saint Paul Intl
17 okt.
08:00Minneapolis Saint Paul Intl
17t 40m
2 stopp
01:40Stockholm Arlanda
6 321 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
19 juni
02:30Stockholm Arlanda
15t 20m
1 stopp
17:50Minneapolis Saint Paul Intl
20 juli
13:35Minneapolis Saint Paul Intl
18t 10m
2 stopp
07:45Stockholm Arlanda
6 414 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 juni
02:30Stockholm Arlanda
17t 49m
2 stopp
20:19Minneapolis Saint Paul Intl
16 juni
15:50Minneapolis Saint Paul Intl
15t 55m
1 stopp
07:45Stockholm Arlanda
12 677 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Minneapolis?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Minneapolis

Det går inte några direktflyg till Minneapolis. När du reser från Sverige får du därför mellanlanda. Minneapolis-flyg hittar du bland annat med Icelandair, British Airways och KLM. Du kan exempelvis mellanlanda i Reykjavik, London och i Amsterdam. Flyg till Minneapolis tar drygt 11 timmar om du gör ett smidigt byte under vägen. För att resa till Minneapolis billigt får du räkna med en flygtid på ungefär 17 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i MInneapolis till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Minneapolis plus avståndet till centrum

Flyg till Minneapolis landar på Saint Paul International Airport som ligger 16 km utanför stadens centrum. På flygplatsen tar du dig enkelt mellan terminalerna med flygtåget som går ungefär var tionde minut. För att resa in till staden kan du ta tåg från flygplatsen som tar dig in till centrala Minneapolis på cirka 25 min. Du köper din biljett i automater på tågets perronger och detta kostar 1,75 USD (17 SEK). Du kan även ta lokalbuss 54 från terminal 1 för att ta dig in till centrum. Smidigast för att ta dig direkt till ditt boende är att ta taxi vilket tar ungefär en halvtimme in till Minneapolis och en taxiresa in till centrum kostar ungefär 45 USD (428 SEK). Det finns även möjlighet att hyra bil på flygplatsen.


Hur tar man sig runt i Minneapolis?

Minneapolis är känt för att vara en av landets bästa städer att cykla i. Det finns ett enkelt cykeluthyrningssystem i staden med stationer på över 200 olika platser där du kan hämta och lämna cyklarna. Kostnaden ligger på 3 USD (29 SEK) per halvtimme. Kollektivtrafiken består av både bussar och tunnelbana. Tunnelbanan är allra smidigast för att ta sig runt i staden och mycket lättnavigerad. Den blåa linjen går exempelvis mellan centrum och populära Mall of America och biljetter köper du på stationen i automater som finns på perrongerna. Om du ska resa flera gånger under en dag kan det löna sig att köpa ett dagspass för 6 USD (57 SEK). Samma biljetter som gäller för tunnelbanan kan du även använda på stadens bussar som har ett stort nätverk runt Minneapolis.


Kan man resa till Minneapolis utan pass eller visum?

Du behöver inte något visum för att resa till USA på semester, men du behöver ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA. Detta gör du senast 72 timmar innan ditt plan avgår från Sverige och görs helt på nätet. Tänk på att du ska kunna visa upp en returbiljett och ditt pass när du reser in i USA.


Tips och råd om Minneapolis

Vad ska man se i Minneapolis?

Minneapolis är känd som en konststad och missa inte stadens skulpturträdgård och konstmuseet Walker Art Center som hör till de stora sevärdheterna. Även Weisman Art Museum och Minneapolis Institute of Arts är populära att besöka.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till nöjesparken Valleyfair för en rolig utflykt med många åkattraktioner.

Ska man köpa reseförsäkring?

När du reser till USA är det viktigt att du har en bra reseförsäkring som täcker kostnader för sjukvård då dessa kan bli mycket dyra i USA.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i USA.

Ska man lämna dricks?

Du bör lämna 20 % i dricks för all service.

Var ska man shoppa?

Mall of America har ett enormt utbud av affärer och underhållning. Hennepin Avenue är också ett bra shoppingstråk med både varuhus och butiker. (Priser kontrollerade 30/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass