Hitta billiga flyg till New Orleans

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till New Orleans

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för New Orleans

Bästa priset för enkelresa

18 517 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 823 kr

Snabbast flygtid

13t 16m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till New Orleans från Sverige under de senaste 72 timmarna är 18 517 kr (Stockholm Arlanda till New Orleans L Armstrong Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till New Orleans från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 823 kr (Stockholm Arlanda till New Orleans L Armstrong Intl).
Det snabbaste flyget till New Orleans från Sverige tar 13t 16m (Stockholm Arlanda till New Orleans L Armstrong Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från New Orleans, inklusive British Airways, Lufthansa och Delta.

Trender för flygresor till New Orleans

Utforska inblicksdata för ditt flyg till New Orleans och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till New Orleans?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till New Orleans från Sverige med priser runt 7 316 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till New Orleans i november är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till New Orleans under september ligger i genomsnitt på 7 580 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till New Orleans?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till New Orleans för 864 kr/person, vilket är 84 % billigare än för genomsnittsflyget till New Orleans. För att hitta de billigaste priserna till New Orleans från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till New Orleans?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till New Orleans från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 7 346 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 8 925 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till New Orleans.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till New Orleans?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till New Orleans på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till New Orleans på eftermiddagen för så lite som 6 778 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till New Orleans, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 8 669 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till New Orleans?

I genomsnitt tar det 17t 42m att flyga från Sverige till New Orleans om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på New Orleans L Armstrong Intl (den mest populära flygplatsen i New Orleans). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på New Orleans L Armstrong Intl ligger flygtiden på omkring 53t.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till New Orleans?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till New Orleans är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 8 240 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i New Orleans

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i New Orleans från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
New Orleans

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL New Orleans

Stockholm (STO) till New Orleans (MSY)

Vanligtvis är flyg till New Orleans från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till New Orleans L Armstrong Intl, vilket i genomsnitt kostar 8 240 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NEW ORLEANS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till New Orleans kostar i genomsnitt bara 6 935 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEW ORLEANS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember30% dyrareDet kostar omkring 10 725 kr för flyg till New Orleans från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NEW ORLEANS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni367% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till New Orleans från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till New Orleans

Det är billigast att boka flyg till New Orleans i bland annat januari och februari månad. Du kan då hitta flygbiljetter till New Orleans som kostar cirka 7000-7500 SEK per person, tur och retur. Från Stockholm Arlanda kan du boka flyg som tar cirka 13-16 h där den snabbaste rutten oftast ligger på 13 h och 30 min. Från Göteborg flyger du cirka 15-16 h med en mellanlandning på vägen. Du kan hitta billiga flyg till New Orleans från både Stockholm och Göteborg på vintern, särskilt om du bokar tidigt.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av New Orleans. Om du planerar att flyga till New Orleans, överväg då även att boka flyg till Gulfport Biloxi Regional flygplats(109 km från stadskärnan i New Orleans) eller Baton Rouge Ryan flygplats(122 km från stadskärnan i New Orleans).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till New Orleans Gulfport Biloxi Regional flygplats med ett genomsnittspris på 4 899 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till New Orleans

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till New Orleans

Vilka bolag flyger till New Orleans?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till New Orleans

Vilka bolag flyger till New Orleans?

British Airways är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till New Orleans. KLM, American Airlines och Virgin Atlantic är också populära val för att flyga till New Orleans från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till New Orleans med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med KLM till New Orleans

Det avgår 25 flyg med KLM till New Orleans under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Atlanta Hartsfield Jackson och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 6 342 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till New Orleans). KLM har ett betyg på 7,6 från 178 användaromdömen på momondo.

Flyg med Virgin Atlantic till New Orleans

Ett annat populärt val för flyg till New Orleans är Virgin Atlantic (7,5/10, 235 omdömen). De flesta flyg med Virgin Atlantic som landar i New Orleans anländer från Atlanta Hartsfield Jackson, men det finns 25 flyg med Virgin Atlantic till New Orleans från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Virgin Atlantic på momondo den här veckan låg på 6 210 kr (Stockholm Arlanda till New Orleans, tur och retur).


Flygplatser nära New Orleans

Nedan hittar du alla flygplatser i New Orleans tillsammans med avståndet från stadens centrum

New Orleans flygplats, Louis Armstrong New Orleans International Airport, ligger cirka 24 km utanför centrum. Det snabbaste färdsättet är med taxi som tar cirka 30 min och kostar ungefär 35 USD (290 SEK) för två personer, och cirka 15 USD (cirka 145 SEK) per person om ni är fler än tre personer. Shuttle Service-bussen kostar cirka 24 USD (cirka 231 SEK) per person. Du köper biljetter i Airport Shuttle-båset som finns på första våningen. Det billigaste alternativet är med RTA Airport Express som tar cirka 50 min och kostar 1,50 USD (cirka 14 SEK). Det näst billigaste alternativet är Airport Downtown Express som kostar cirka 2 USD (cirka 19 SEK). Taxibolagen Uber och Lyft finns också tillgängliga och du kan boka resa via deras app.


Populära flygresor till New Orleans

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till New Orleans som hittats av användare
Flyg från Göteborg till New Orleans
Snabbaste flygtid53t 00m
Billigaste pris6 426 kr
Flyg från Köpenhamn till New Orleans
Snabbaste flygtid19t 25m
Billigaste pris5 230 kr
Flyg från Stockholm till New Orleans
Snabbaste flygtid15t 29m
Billigaste pris6 818 kr

Så tar du dig runt i New Orleans

Det finns många sätt som du kan ta dig runt på i New Orleans. Du har spårvagn, buss, cykel, pedicabs, taxi samt färja. Om du ska åka en kort sträcka är pedicabs väldigt smidigt. Resan kostar cirka 5 USD (cirka 48 SEK) för det första kvarteret och sedan 1 USD (cirka 10 SEK) per kvarter och person. Ett annat populärt alternativ är Blue Bike som erbjuder cykeluthyrning för cirka 8 USD (cirka 77 SEK) per dag. Du kan ladda ner appen, Blue Bikes New Orleans, eller registrera dig online. Buss kostar cirka 1,50 USD (cirka 14 SEK) och för färja betalar du cirka 2 USD (cirka 19 SEK). Du kan köpa biljetter och flerdagars pass online eller hos RTA:s återförsäljare. Enkelbiljetter kan även köpas ombord och vissa köp kan göras via appen RTA Go Mobile.


Visumkrav för att besöka New Orleans

Du behöver ett giltigt pass samt visum när du reser till New Orleans. Detta gäller alla EU-medborgare. Du kan ansöka om visum, ESTA, online via http://esta.cbp.dhs.gov/esta och ska göra detta minst 72 h innan avresa.


Börja planera din resa till New Orleans


De bästa sakerna att se och göra i New Orleans

Ja, i New Orleans är förväntningarna höga på dricks, särskilt på restauranger. Eftersom personalen endast tjänar cirka 2-3 USD/h (cirka 19-30 SEK) är det vanligt med cirka 15-20 % i dricks.

Den bästa shoppingen är på Magazine Street som ligger i Uptown i New Orleans. Här hittar du lokala butiker, kläder, antika varor samt handgjorda verk.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till New Orleans. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till New Orleans ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till New Orleans. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till New Orleans just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till New Orleans och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.