Flyg Europa Polen Wrocław

Flyg till Wrocław

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Wrocław (WRO)
fre 11/6
fre 18/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Wrocław. Nuvarande restriktioner för Wrocław baseras på reserestriktioner för Polen.
Visa nuvarande reserestriktioner för Polen

När är den bästa tiden att resa till Wroclaw?

Den bästa tiden att resa till Wroclaw är mellan maj-september. Många väljer att åka innan och efter sommaren då temperaturerna är något lägre och klimatet är mer behagligt för att utforska staden. Sommaren är dock en populär tid att boka flyg till Wroclaw med många turister i staden. Det kan vara något dyrare att boka flygbiljetter till Wroclaw under sommartid, särskilt mellan juli-augusti.

När är det billigast att boka flyg till Wroclaw?

Det är billigast att boka flyg till Wroclaw på hösten och våren. April och september är bra månader att hitta billiga flygbiljetter till Wroclaw men du bör undvika påskhelgen om du vill hitta bra flygresor. Du kan boka billiga flyg till Wroclaw från både Stockholm och Göteborg för cirka 700-1200 SEK per person, tur och retur. Flygbiljetter från Stockholm Arlanda kostar cirka 2000-2500 SEK per person och från Göteborg flyger du också billigt med flygpriser på cirka 600-800 SEK per person.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Wrocław?

138 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Wrocław på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Wrocław. För att hitta det billigaste priset till Wrocław från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Wrocław?

februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Wrocław från Sverige med priser runt 809 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Wrocław i februari är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Wrocław under november ligger i genomsnitt på 842 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Wrocław?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Wrocław ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 1 178 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Wrocław för så lite som 809 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Wrocław?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Wrocław från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 1 030 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 1 339 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Wrocław?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Wrocław. Om du planerar att flyga till Wrocław, överväg då även att boka flyg till Zielona Góra flygplats(142 km från stadskärnan i Wrocław), Poznan Lawica flygplats(146 km från stadskärnan i Wrocław) eller Katowice-Pyrzowice flygplats(160 km från stadskärnan i Wrocław).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Wrocław?

Katowice-Pyrzowice flygplats har ett genomsnittspris på 1 498 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Wrocław. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Wrocław?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Polen resor till Wrocław. Inreserestriktioner

Polen har återupptagit flygningarna till landet från länder i EU, Norge, Schweiz, Georgien, Japan, Kanada, Thailand, Nya Zeeland, Sydkorea, Tunisien och Australien. Flyg från Armenien, Bosnien och Hercegovina, Georgien, Jordanien, Kosovo (Rep.), Nordmakedonien (Rep.), Montenegro, Serbien, Storbritannien eller USA (utom flygplatser i Illinois och New York) är suspenderade. Från och med den 1 januari klassificeras inte längre brittiska medborgare som EU/EES-medborgare och kommer inte att få komma in i Polen för icke-väsentliga ändamål. Viktiga resor är fortfarande tillåtna och en lista med undantag för inresa till Polen finns här på den polska regeringens hemsida . Dessa begränsningar gäller inte brittiska medborgare som är lagligt bosatta i Polen. De kommer att få återvända in i landet, men måste visa upp sitt uppehållstillstånd. Alla andra flygningar är fortfarande suspenderade, utom humanitära och medicinska flygningar, flygningar för att skydda den allmänna ordningen, nödflygningar, flygningar på premiärministerns order och flygningar för repatriering som utförs av utländska flygbolag på utländska staters order. Förteckningen över länder vars invånare får resa in i Polen granskas av den polska regeringen och uppdateras ofta på denna sidan (på polska).

Karantänkrav

Medborgare i EU/EES behöver inte längre sitta i karantän vid ankomsten. Resenärer som kommer in i Polen från något annat land utanför EU/EES kan behöva isolera sig i tio dagar. Det finns undantag, bland annat för individer vaccinerade mot Covid-19 och uppvisar ett intyg om vaccination, fraktförare, innehavare av arbetstillstånd, flygbolagets kabinbesättning, polska medborgares make/maka och barn, tågpersonal, jordbruksarbetare, studerande och skolelever som studerar i Polen samt medlemmar av diplomatiska beskickningar, konsulat eller internationella organisationer och deras familjer.

Om du redan planerar att resa till Wrocław inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Wrocław-Copernicus

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Wrocław-Copernicus
LOT
18 aug.
ARN03:25Stockholm Arlanda
4t 40m
1 stopp
WRO08:05Wrocław-Copernicus
31 aug.
WRO01:35Wrocław-Copernicus
4t 05m
1 stopp
ARN05:40Stockholm Arlanda
1 181 kr
Hitta liknande
LOT
12 juli
ARN03:25Stockholm Arlanda
4t 40m
1 stopp
WRO08:05Wrocław-Copernicus
13 juli
WRO01:35Wrocław-Copernicus
4t 05m
1 stopp
ARN05:40Stockholm Arlanda
1 404 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 juli
ARN04:50Stockholm Arlanda
4t 45m
1 stopp
WRO09:35Wrocław-Copernicus
12 juli
WRO09:15Wrocław-Copernicus
5t 25m
1 stopp
ARN14:40Stockholm Arlanda
1 396 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 juli
ARN04:50Stockholm Arlanda
4t 45m
1 stopp
WRO09:35Wrocław-Copernicus
16 juli
WRO09:15Wrocław-Copernicus
5t 25m
1 stopp
ARN14:40Stockholm Arlanda
1 495 kr
Hitta liknande
Lufthansa
8 juli
ARN02:00Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
WRO08:30Wrocław-Copernicus
13 juli
WRO03:00Wrocław-Copernicus
5t 05m
1 stopp
ARN08:05Stockholm Arlanda
1 412 kr
Hitta liknande
Lufthansa
7 juli
ARN02:15Stockholm Arlanda
6t 15m
2 stopp
WRO08:30Wrocław-Copernicus
14 juli
WRO09:15Wrocław-Copernicus
5t 25m
1 stopp
ARN14:40Stockholm Arlanda
1 611 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Wrocław-Copernicus

Om du letar efter enkelbiljetter till Wrocław, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
5 juli
ARN13:25Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
WRO20:15Wrocław-Copernicus
1 032 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 juli
ARN13:50Stockholm Arlanda
16t 10m
2 stopp
WRO06:00Wrocław-Copernicus
1 247 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
27 juli
MMX13:40Malmö
22t 10m
3 stopp
WRO11:50Wrocław-Copernicus
1 099 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Wroclaw?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Wrocław

Direktflyg från Stockholm Skavsta tar det cirka 1 h och 40 min med Wizz Air och från Stockholm Arlanda tar flyg till Wroclaw ungefär 3 h och 30 min med bland annat SAS. Från Göteborg reser du billigt och snabbt med Wizz Air med en restid på cirka 1 h och 30 min. När du bokar med Wizz Air behöver du köpa till bagage och du kan även förboka mat. Hos SAS ingår det oftast bagage men kolla vad som gäller för just ditt flyg innan avresa.


Hur tar man sig från flygplatsen i Wroclaw till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Wrocław plus avståndet till centrum

För att ta dig in billigt till centrum från Wroclaws flygplats, Wroclaw Airport, som ligger cirka 11 km från centrum kan du ta WRO Airport Express. Bussen kostar cirka 11 PLN (cirka 24 SEK) och resan tar ungefär 30 min. Bussarna går ungefär en gång i timmen och börjar köra cirka 04:10 på morgonen, den sista bussen avgår cirka 01:00. Du kan även ta en vanlig buss som tar dig in till stan på cirka 40 min och det är buss nummer 106 du ska ta. Det går även nattbussar och det är buss nummer 206 som kör från flygplatsen. Det snabbaste sättet att ta dig in till centrum är med taxi som tar cirka 15-20 min och kostar ungefär 25-55 PLN (cirka 55-122 SEK) beroende på vilket bolag du väljer. De billigaste taxibolagen är Partner Taxi och Taxi Plus med priser på cirka 25 PLN (cirka 55 SEK).


Populära flygresor till Wrocław

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Wrocław som hittats av användare
Flyg från Malmö till Wrocław
Snabbaste flygtid
25t 40m
Billigast pris
810 kr
Flyg från Stockholm till Wrocław
Snabbaste flygtid
6t 30m
Billigast pris
1 355 kr

Hur tar man sig runt i Wroclaw?

Du tar dig bäst runt i Wroclaw med spårvagn, buss eller till fots. I centrum kan du promenera utan några problem och det är det bästa sättet att upptäcka bland annat gamla stan. Om du ska ta dig utanför stan, till några av de sevärdheterna som finns där, kan du ta bussen eller spårvagnen. En enkelbiljett kostar cirka 7 SEK per person. De flesta bussar och spårvagnar kör mellan cirka 04:00-00:00 med jämna mellanrum och det finns även nattbussar som du kan ta. Om du ska resa runt mycket kan det vara bra att köpa en biljett som gäller längre. Du kan välja mellan 24, 48, samt 72 h-biljett. Du måste stämpla din biljett när du kliver ombord annars är biljetten inte giltig och du riskerar böter.


Kan man resa till Wroclaw utan pass eller visum?

Det går bra att resa till Wroclaw utan pass eller visum och du behöver endast ett nationellt id-kort som är giltigt. Det går även bra att resa med ett provisoriskt pass. Detta gäller för alla som är medborgare i ett av EU-länderna. Du kan inte flyga till Wroclaw med endast vanligt id-kort eller körkort.


Tips och råd om Wroclaw

Att se i Wroclaw

Gamla stan i Wroclaw är en sevärdhet i sig med det berömda torget, många restauranger, mycket historia, olika monument samt museum. Andra sevärdheter är Centennial Hall som ligger utanför stan och är med på UNESCO:s världsarvslista och är omringad av vackra trädgårdar och parker samt Muzeum Sztuki Mieszczanskej.

Kan du dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvatten i Wroclaw.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge cirka 10 % i dricks på restauranger, barer och på hotell.

Var ska man shoppa?

Om du ska shoppa i Wroclaw kan du besöka Magnoliaparken som har fler än 250 butiker samt ett flertal restauranger och caféer. Om du vill shoppa ovanför staden kan du ta dig till Sky Tower Wroclaw shoppingcenter som är 212 m högt och har världskända varumärken som tar plats på flera våningar. (Priser kontrollerade 21/05/2019).


Flyg Europa Polen Wrocław
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass