Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Wrocław

Hitta billiga flyg till Wrocław från 828 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/3
tis 12/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Wrocław

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Wrocław

Bästa priset för enkelresa

828 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 397 kr

Snabbast flygtid

5t 50m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Wrocław från Sverige under de senaste 72 timmarna är 828 kr (Stockholm Arlanda till Wrocław-Copernicus).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Wrocław från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 397 kr (Stockholm Arlanda till Wrocław-Copernicus).
Det snabbaste flyget till Wrocław från Sverige tar 5t 50m (Stockholm Arlanda till Wrocław-Copernicus).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Wrocław, inklusive Lufthansa, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Wrocław

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Wrocław och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Wrocław?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Wrocław från Sverige med priser runt 341 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Wrocław i januari är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Wrocław under oktober ligger i genomsnitt på 569 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Wrocław?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Wrocław från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 812 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 109 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Wrocław?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Wrocław då du kan hitta flygpriser för så lite som 662 kr. Att flyga till Wrocław mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 2 070 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Wrocław?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Wrocław du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Katowice-Pyrzowice tar det i genomsnitt 6t 50m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Katowice-Pyrzowice generellt omkring 8t 05m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Wrocław?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Wrocław ungefär 39 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 972 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Wrocław

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Wrocław från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Wrocław

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Wrocław

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Poznan (POZ)

Vanligtvis är flyg till Wrocław från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Poznan Lawica, vilket i genomsnitt kostar 768 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN WROCŁAW TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober58% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Wrocław kostar i genomsnitt bara 445 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL WROCŁAW FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember85% dyrareDet kostar omkring 1 935 kr för flyg till Wrocław från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL WROCŁAW FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj533% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Wrocław från Stockholm Arlanda flygplats i maj än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Wrocław

När är det billigast att boka flyg till Wroclaw?

Det är billigast att boka flyg till Wroclaw på hösten och våren. April och september är bra månader att hitta billiga flygbiljetter till Wroclaw men du bör undvika påskhelgen om du vill hitta bra flygresor. Du kan boka billiga flyg till Wroclaw från både Stockholm och Göteborg för cirka 700-1200 SEK per person, tur och retur. Flygbiljetter från Stockholm Arlanda kostar cirka 2000-2500 SEK per person och från Göteborg flyger du också billigt med flygpriser på cirka 600-800 SEK per person.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Wrocław?

246 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Wrocław på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 72 % billigare än de flesta andra flyg till Wrocław. För att hitta det billigaste priset till Wrocław från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Wrocław?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Wrocław. Om du planerar att flyga till Wrocław, överväg då även att boka flyg till Zielona Góra flygplats(142 km från stadskärnan i Wrocław), Poznan Lawica flygplats(146 km från stadskärnan i Wrocław) eller Katowice-Pyrzowice flygplats(160 km från stadskärnan i Wrocław).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Wrocław?

Wrocław-Copernicus flygplats har ett genomsnittspris på 721 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Wrocław. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Wrocław-Copernicus flygplats?

Priserna för flyg till Wrocław-Copernicus flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Wrocław-Copernicus flygplats?

Från och med februari 2024 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Wrocław-Copernicus flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Wrocław-Copernicus flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Wrocław-Copernicus flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Wrocław-Copernicus flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Wrocław-Copernicus flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Wrocław

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Wrocław
Norwegian
20 juni
ARN20:40Stockholm Arlanda
22t 05m
1 stopp
WRO18:45Wrocław-Copernicus
24 juli
WRO19:25Wrocław-Copernicus
15t 55m
1 stopp
ARN11:20Stockholm Arlanda
1 397 kr
Hitta liknande
Lufthansa
13 apr.
ARN15:05Stockholm Arlanda
8t 00m
1 stopp
WRO23:05Wrocław-Copernicus
17 apr.
WRO10:45Wrocław-Copernicus
10t 40m
1 stopp
ARN21:25Stockholm Arlanda
1 748 kr
Hitta liknande
Norwegian
20 juni
ARN22:10Stockholm Arlanda
20t 35m
2 stopp
WRO18:45Wrocław-Copernicus
24 juli
WRO19:25Wrocław-Copernicus
15t 55m
1 stopp
ARN11:20Stockholm Arlanda
1 914 kr
Hitta liknande
Lufthansa
13 apr.
ARN06:00Stockholm Arlanda
10t 20m
1 stopp
WRO16:20Wrocław-Copernicus
17 apr.
WRO10:45Wrocław-Copernicus
7t 30m
2 stopp
ARN18:15Stockholm Arlanda
2 007 kr
Hitta liknande
LOT
15 mars
ARN07:50Stockholm Arlanda
24t 15m
1 stopp
WRO08:05Wrocław-Copernicus
17 mars
WRO21:25Wrocław-Copernicus
12t 30m
1 stopp
ARN09:55Stockholm Arlanda
2 100 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 mars
ARN23:05Stockholm Arlanda
12t 35m
2 stopp
WRO11:40Wrocław-Copernicus
17 mars
WRO21:25Wrocław-Copernicus
12t 30m
1 stopp
ARN09:55Stockholm Arlanda
3 186 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Wrocław

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Wrocław, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM, Lufthansa och Norwegian
Norwegian
5 apr.
ARN08:45Stockholm Arlanda
10t 00m
1 stopp
WRO18:45Wrocław-Copernicus
Norwegian
5 apr.
ARN09:10Stockholm Arlanda
9t 35m
2 stopp
WRO18:45Wrocław-Copernicus
1 314 kr
Hitta liknande
KLM
12 mars
ARN17:20Stockholm Arlanda
5t 50m
1 stopp
WRO23:10Wrocław-Copernicus
1 521 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Wrocław

Du tar dig bäst runt i Wroclaw med spårvagn, buss eller till fots. I centrum kan du promenera utan några problem och det är det bästa sättet att upptäcka bland annat gamla stan. Om du ska ta dig utanför stan, till några av de sevärdheterna som finns där, kan du ta bussen eller spårvagnen. En enkelbiljett kostar cirka 7 SEK per person. De flesta bussar och spårvagnar kör mellan cirka 04:00-00:00 med jämna mellanrum och det finns även nattbussar som du kan ta. Om du ska resa runt mycket kan det vara bra att köpa en biljett som gäller längre. Du kan välja mellan 24, 48, samt 72 h-biljett. Du måste stämpla din biljett när du kliver ombord annars är biljetten inte giltig och du riskerar böter.


Visumkrav för att besöka Wrocław

Det går bra att resa till Wroclaw utan pass eller visum och du behöver endast ett nationellt id-kort som är giltigt. Det går även bra att resa med ett provisoriskt pass. Detta gäller för alla som är medborgare i ett av EU-länderna. Du kan inte flyga till Wroclaw med endast vanligt id-kort eller körkort.


De bästa sakerna att se och göra i Wrocław

Kan du dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvatten i Wroclaw.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge cirka 10 % i dricks på restauranger, barer och på hotell.

Var ska man shoppa?

Om du ska shoppa i Wroclaw kan du besöka Magnoliaparken som har fler än 250 butiker samt ett flertal restauranger och caféer. Om du vill shoppa ovanför staden kan du ta dig till Sky Tower Wroclaw shoppingcenter som är 212 m högt och har världskända varumärken som tar plats på flera våningar.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Wrocław?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Wrocław. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Wrocław ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Wrocław ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Wrocław?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Wrocław genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Wrocław ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Wrocław. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Wrocław

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Wrocław

Populära flyg till Wrocław
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Wrocław
1 vuxen
tis 5/3
tis 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners