Hitta billiga flyg till Perugia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/8
tis 30/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Perugia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Perugia från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rom-Ciampino flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Perugia

Stockholm (STO) till Rom-Ciampino flygplats (CIA)

Vanligtvis är flyg till Perugia från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Rom-Ciampino, vilket i genomsnitt kostar 1 668 kr


När är den bästa tiden att flyga till Perugia?

Det går relativt snabbt att resa från Sverige till Perugia. Till exempel tar det cirka tio timmar att flyga från Stockholm Arlanda till San Francesco D’Assisi Airport, Perugia. Du kan också flyga från Göteborg Landvetter och vara framme inom 10 timmar. Om du däremot reser från Malmö Sturup tar det ungefär 15 timmar.

Det finns tyvärr inga flyg att ta som går direkt till Perugia, Italien. Däremot finns det flygningar med en eller två mellanlandningar du kan ta. Om du vill resa från Stockholm åker du från Arlanda med SAS till Fiumicino i Rom och byter sedan flygbolag till Alitalia och reser vidare till Cagliari Elmas. Därifrån tar du ett flyg med Ryainair till Perugia. Liknande flygerbjudanden finns från Göteborg Landvetter. Då reser du med Swiss till Zürich och flyger därifrån med Alitalia till Fiumicino och fortsätter med samma flygbolag till Cagliari Elmas för att sedan resa den sista biten med Ryanair. Om du reser från Malmö krävs det bara en mellanlandning, men resan tar längre tid eftersom du får vänta ett tag mellan flygen. Du kan flyga med Wizz Air till Tirana Rinas i Albanien och därifrån resa med Albawings till Perugia.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Perugia från Palma de Mallorca för 164 kr. Detta är 94 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Perugia. För att hitta de billigaste priserna till Perugia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Perugia. Om du planerar att flyga till Perugia, överväg då även att boka flyg till Ancona Falconara flygplats(97 km från stadskärnan i Perugia), Rimini Miramare flygplats(102 km från stadskärnan i Perugia), Florens Peretola flygplats(123 km från stadskärnan i Perugia), Rom-Ciampino flygplats(147 km från stadskärnan i Perugia) eller Rom-Fiumicino flygplats(147 km från stadskärnan i Perugia).

Rom-Ciampino flygplats har ett genomsnittspris på 1 450 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Perugia. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Vilka bolag flyger till Perugia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Perugia

Vilka bolag flyger till Perugia?

Ryanair är det populäraste flygbolaget som flyger som rutinmässigt flyger från Sverige till Perugia enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Perugia med detta flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Perugia

Nedan hittar du alla flygplatser i Perugia tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Perugias flygplats till centrum?

Det lättaste sättet att ta sig från flygplatsen är att ta en taxi. Det brukar finnas taxibilar som står och väntar utanför flygplatsen. Det är det smidigaste alternativet eftersom du kan åka direkt till ditt hotell. Om du föredrar att spara pengar genom att resa kollektivt kan du ta bussen. Det finns två bussar som stannar på flygplatsen, linje E007 och E422. Bussarna går fort och är billiga. De är extra billiga om du köper biljett inne på flygplatsen, men det går att köpa biljett av busschauffören för en liten extra avgift. Bussen, som är både snabb och billig, avgår regelbundet.


Visumkrav för att besöka Perugia

Italien är med i EU, vilket gör att det är lätt för svenska medborgare att resa dit på semester. Du får vistas i Italien i upp till tre månader för en vanlig semester utan att behöva registrera din vistelse. Det krävs alltså inget visum. Däremot är det viktigt att du har ett giltigt pass eller ett nationellt ID-kort för att identifiera dig när du reser. Ett nationellt ID-kort utfärdas av polisen och är inte detsamma som ett körkort eller annat ID-kort. Tänk också på att ta med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort så att du har rätt till akut sjukvård till samma pris som lokalbefolkningen. Titta noga så att både ditt pass eller nationella ID-kort och europeiska sjukförsäkringskort gäller under hela tiden du ska vistas i Italien.


Börja planera din resa till Perugia


De bästa sakerna att se och göra i Perugia

Perugia är en mycket omtyckt destination bland resenärer som tycker om kultur och historia. Ett utflyktsmål som är mycket populärt i Perugia är Rocca Paolina. Det var ett fort som först byggdes på 1500-talet ovanpå gamla gator som blev underjordiska gångar som man nu kan gå in i. Det finns också ett museum i anslutning till ruinerna. En annan sevärdhet är Museo-Laboratoria di Vetrate Artistiche Moretti Caselli, där du kan lära dig mer om både historia och hur man målar kyrkofönster. Det här museet passar för den som gillar historia och konst. Om du är intresserad av arkitektur är kyrkan Basilica di San Pietro spännande. Och fontänen Fontana Maggiore är ett måste att fotografera som turist. Perugia är en gammal stad där det finns mycket att titta på. Det är mysigt att gå runt i centrum och titta på alla fina hus.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Perugia när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Perugia, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Perugia ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Perugia genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Perugia på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Perugia

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Perugia

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.