Hitta billiga flyg till Edmonton

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 1/12
fre 8/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Edmonton

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Edmonton och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Edmonton?

Om du inte har möjlighet att flyga till Edmonton i november är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Edmonton under januari ligger i genomsnitt på 7 556 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Edmonton

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Edmonton från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Edmonton

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Edmonton

Stockholm (STO) till Edmonton (YEG)

Vanligtvis är flyg till Edmonton från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Edmonton Intl, vilket i genomsnitt kostar 9 867 kr


Vanliga frågor om att flyga till Edmonton

Hur lång tid tar det att flyga till Edmonton?

Att flyga till Edmonton, Kanada från Stockholm brukar ta ungefär 19 timmar. Från Göteborg går det lite snabbare, och du kan räkna med drygt 18 timmar. Restiden från Köpenhamn tar ungefär lika lång tid. Det beror på att oavsett vilken av dessa tre flygplatser som du flyger från så ser de snabbaste rutterna likadana ut. Vilka flygningar som finns tillgängliga kan variera mellan olika dagar, så använd gärna momondos praktiska sökverktyg för att jämföra olika datum och rutter så du kan hitta en resa som både har en kort restid och ett bra pris.

Varifrån kan du flyga direkt till Edmonton?

Tyvärr finns det inga direktflyg att ta till Edmonton International Airport från svenska flygplatser, utan du måste mellanlanda ett par gånger på vägen. För dig som flyger från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn finns det flygerbjudanden med KLM. Då mellanlandar du i Amsterdam och Vancouver eller Calgary. Ett annat alternativ är att flyga till Frankfurt. Därifrån kan du flyga med Air Canada och mellanlanda i Montreal.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Edmonton Intl flygplats?

Priserna för flyg till Edmonton Intl flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Edmonton Intl flygplats?

Av november 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Edmonton Intl flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Edmonton Intl flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Edmonton Intl flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Edmonton Intl flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Edmonton Intl flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Edmonton Intl flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Edmonton

Behöver man pass och visum när man åker till Edmonton?

När du som svensk medborgare reser till Kanada behöver du inte skaffa ett visum genom ambassaden, utan det räcker med en elektronisk handling som kallas för ETA. Det är en förkortning för Electronic Travel Authorization och du behöver visa upp den när du reser till landet. Det är bäst att ansöka om det i god tid innan resan. Du måste också ha ett giltigt pass. Kontrollera också vad som ingår i din hemförsäkring när det gäller reseförsäkring. Oftast ingår det i hemförsäkringen i upp till 45 dagar, ska du vara längre i Kanada kan det vara en god idé att komplettera med en extra försäkring. Det kan behövas om du behöver sjukhusvård på semestern då kostnaderna kan bli väldigt höga.


De bästa sakerna att se och göra i Edmonton

Vad kan man se och göra i Edmonton?

Den populäraste sevärdheten i Edmonton är utan tvekan West Edmonton Mall. Det kan låta lite annorlunda att det är en shoppinggalleria som drar mest folk, men det här är inget vanligt köpcenter. Det är nämligen världens största köpcenter och underhållningsställe, med många hundra butiker och restauranger. Men det stannar inte där. Det finns en vattenpark, isbana, inomhusbungyjump, ett stort piratskepp för barnen att leka i, en berg-och-dal-bana, en tropisk regnskog, ja, listan tar aldrig slut. I köpcentret finns dessutom spännande konst i form av skulpturer och intressant arkitektur. Det är verkligen ett ställe där man kan spendera hela dagen och har något för alla smaker. Ett annat spännande ställe att upptäcka i staden är Fort Edmonton Park. Det är en temapark där du kan uppleva hur det var förr i tiden. Det finns massor av aktiviteter, djur, gamla hus och folk klädda i traditionella kläder. Det är ett särskilt bra utflyktsmål för barnfamiljer, men även vuxna kan ha roligt i parken.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Edmonton?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Edmonton.

Kan jag hitta flyg till Edmonton ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Edmonton ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Edmonton?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Edmonton.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Edmonton ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Edmonton. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Edmonton

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.