Flyg till Vancouver

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Vancouver (YVR)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Vancouver. Nuvarande restriktioner för Vancouver baseras på reserestriktioner för Kanada.

Visa nuvarande reserestriktioner för Kanada

Billigaste flygen till flygplatser i Vancouver

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Vancouver från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Vancouver Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Vancouver

Stockholm (STO) till Vancouver Intl flygplats (YVR)

Vanligtvis är flyg till Vancouver från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Vancouver Intl, vilket i genomsnitt kostar 6 529 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VANCOUVER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Vancouver kostar i genomsnitt bara 5 387 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VANCOUVER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli28% dyrareDet kostar omkring 8 448 kr för flyg till Vancouver från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VANCOUVER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember232% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Vancouver från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Vancouver?

Den bästa tiden under året att boka flyg till Vancouver är under stadens torrare och varmare månader som infaller mellan april och oktober för bäst väder. Det går dock alldeles utmärkt att besöka staden året om då det finns en mängd olika aktiviteter att ägna sig åt i Vancouver. Den kanadensiska staden har en stor kultur och konstscen som är aktiv året om. Här finns både museum, gallerier och teaterföreställningar. Vancouver är även mindre än 30 minuter från både stränder och skidorter så staden är en bra utgångspunkt för flera utomhusaktiviteter.

När är det billigast att boka flyg till Vancouver?

Billiga flyg till Vancouver hittar du under september månad då det är minst resor som bokas från Sverige till Kanada. Flygbiljetter till Vancouver är dyrast under juli då många väljer att resa under sommarens semestertider. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika flygbolag samt datum och rutter för att hitta billiga flygbiljetter till Vancouver. För att resa till Vancouver billigt bör du boka flyg ungefär två månader innan ditt avresedatum och undvika sista minuten-bokningar.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Vancouver?

Användare som bokade resor till Vancouver från Los Angeles hittade flyg som var 81 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Vancouver. För att hitta det billigaste priset till Vancouver från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Vancouver?

Om du inte har möjlighet att flyga till Vancouver i maj är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Vancouver under november ligger i genomsnitt på 5 892 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Vancouver?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Vancouver från Sverige är större om du bokar 36 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Vancouver för ungefär 6 530 kr om du gör din sökning 36 dagar innan. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 4 062 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Vancouver?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Vancouver är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 6 253 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 7 273 kr från Sverige till Vancouver.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Vancouver?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Vancouver oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Vancouver med avgång mitt på dagen för så lite som 6 745 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 7 636 kr. Flyg till Vancouver från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Vancouver?

Vancouver Intl flygplats, Sturdies Bay Montagne Harbor flygplats, Village Bay Miners Bay flygplats, Saturna Island Lyall Harbour flygplats eller Abbotsford flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Vancouver.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Vancouver?

Abbotsford flygplats har ett genomsnittspris på 6 433 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Vancouver. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Vancouver?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Kanada resor till Vancouver. Inreserestriktioner

Kanada har begränsat inresa för alla utländska medborgare. Resenärer som inte är kanadensiska medborgare, fast bosatta eller personer som är registrerade enligt indisk lag får endast resa in i Kanada för viktiga ändamål. Inträde kommer att nekas personer som reser för turism, sightseeing, rekreation, underhållning, sociala besök eller religiösa tillställningar. Kanada har ställt in alla flygningar till och från Storbritannien till och med den 6 januari. Utländska medborgare som är berättigade att resa till Kanada är de som är direkta/indirekta familjemedlemmar till en kanadensisk medborgare eller fast bosatt, en person som fått tillstånd att resa till Kanada av landets folkhälsobyrå till följd av speciella skäl, personer som är bemyndigade av Deputy Minister of Canadian Heritage att resa till Kanada i syfte att medverka i ett enda internationellt idrottsevenemang, tillfälligt utländska arbetstagare, internationella studenter, personer som har tillstånd att bli fast bosatta, transiterande passagerare, medlemmar av de kanadensiska styrkorna, ackrediterade diplomater och deras närmaste familjemedlemmar, flyg- och marinbesättningsmedlemmar, franska medborgare som bor i Saint-Pierre och Miquelon och endast varit i Kanada. En direkt familjemedlem till en medborgare eller fast bosatt i Kanada måste resa för att spendera tid med den nationella personen eller det fast bosatta och ha för avsikt att stanna i Kanada i 15 dagar eller mer. Indirekta familjemedlemmar till en medborgare eller fast bosatt i Kanada måste resa tillsammans med den nationella eller fast bosatta personen, och ha för avsikt att stanna i Kanada i 15 dagar eller mer och ha ett skriftligt tillstånd från Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).

Inträdeskrav

Alla passagerare som är fem år eller äldre måste uppvisa ett medicinskt intyg med ett negativt resultat från COVID-19 PCR-prov som utfärdats inom 72 timmar före avgång. Resenärer utan ett negativt test kommer att nekas ombordstigning på deras flyg. Resenärer från ett land där PCR-tester inte är tillgängliga måste rapportera till en utsedd Public Health Agency of Canada-karantänstation för folkhälsa i Kanada under den tid de sitter i obligatorisk 14-dagars karantän. Förseningar i att erhålla provningsresultat är inte tillåtet. De som undantas från detta krav omfattar barn som inte fyllt fem år eller äldre. Andra undantag omfattar besättningsmedlemmar eller personer som endast ämnar resa in i Kanada för att bli en besättningsmedlem, leverantörer av räddningstjänster, stopp av teknisk karaktär och tankning av flyg. Från och med den 1 februari, måste alla internationella passagerare som flyger till Toronto Pearson-flygplatsen ta ytterligare ett COVID-19-test vid ankomsten, utöver det obligatoriska testet före avgång för resenärer som anländer till Kanada med flyg. Resenärer måste genomgå en hälsokontroll. Resenärer som uppvisar symptom på COVID-19 får inte gå ombord på planet. Icke-medicinska ansiktsmasker eller ansiktsskydd krävs för alla flygningar till och från kanadensiska flygplatser och inom flygplatsterminalerna. Den som av medicinska skäl inte kan bära ansiktsmask måste ha ett läkarintyg. Resenärer måste lämna in sin information digitalt via Kanadas ArriveCAN app innan de går ombord på sitt flyg. Detta omfattar rese- och kontaktinformation, karantänplan och självbedömning av COVID-19-symtom. De måste ha bevis för att de har lämnat in sina uppgifter digitalt. Resenärer måste ha en plan för att sitta i karantän i 14 dagar när de anländer till Kanada (inklusive en lämplig karantänstation, hur de kommer till sin destination, inköp av livsmedel och tillgång till nödvändiga tjänster och sjukvård). Kontrollera Kanadas regering webbplats för mer information. Utländska medborgare som reser till Kanada av medmänskliga skäl måste få tillstånd från Canadas folkhälsobyrå. Utländska medborgare som reser utan skriftligt förhandsgodkännande för undantag från gränsrestriktioner kan nekas inresa till Kanada.

Karantänskrav

Resenärer måste hålla sig i karantän i 14 dagar. Detta inkluderar en obligatorisk förskottsbokning på 3 nätter på ett regeringsautoriserat hotell på egen bekostnad (cirka 2 000 CAD) och att ta ett molekylärt COVID-19-test vid ankomst på egen bekostnad. Mot slutet av karantänperioden kommer resenärer att behöva ta ytterligare ett COVID-19-test och stanna kvar i karantän tills de får ett negativt testresultat. Vissa personer är undantagna från det obligatoriska karantänskravet när de kommer in i Kanada för att utföra ett nödvändigt arbete eller en viktig funktion enligt karantänslagen. Eventuella undantag kommer att godkännas för varje enskild ankomst till Kanada.

Transiteringsregler

Inresande passagerare måste göra sina researrangemang för transitering genom Kanada i god tid i förväg, se till att flygningar och anslutningar är så direkta som möjligt för att begränsa kontakt i Kanada. Flera inrikesförbindelser anses inte lämpliga, och det är viktigt att göra nödvändiga förbindelser som är så korta som möjligt. Om två anslutningsflyg ligger mer än 24 timmar från varandra måste passageraren självisolera sig inför nästa flygning. Transiterande passagerare måste stanna i det säkra transitområdet på en kanadensisk flygplats för att slutföra sin anslutning. Om de måste lämna flygplatsen eller det säkra transitområdet på grund av inställda flygningar eller förseningar, ska de hållas i karantän till dess att deras flyg avgår, följa alla riktlinjer som flygplatsmyndigheten tillhandahåller och följa alla flygkrav, samt provinsiella och territoriella begränsningar, beroende på var de har sin transit.

All övrig information

Endast Toronto Pearson (YYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary International Airport (YYC) och Vancouver International Airport (YVR) flyger med internationella flyg. Inrikesflyg, liksom flygningar från Saint-Pierre-et-Miquelon, och då endast lastflyg, kommer att vara undantagna.

Om du planerarar att resa till Vancouver inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Vancouver

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Vancouver
KLM
9 okt.
02:05Linköping
17t 33m
2 stopp
19:38Vancouver Intl
13 okt.
13:45Vancouver Intl
13t 15m
1 stopp
03:00Linköping
11 219 kr
Hitta liknande
KLM
9 okt.
02:05Linköping
18t 45m
1 stopp
20:50Vancouver Intl
13 okt.
13:45Vancouver Intl
13t 15m
1 stopp
03:00Linköping
8 329 kr
Hitta liknande
Delta
9 okt.
02:05Linköping
18t 45m
1 stopp
20:50Vancouver Intl
13 okt.
13:45Vancouver Intl
13t 15m
1 stopp
03:00Linköping
9 791 kr
Hitta liknande
Delta
9 okt.
02:05Linköping
18t 45m
1 stopp
20:50Vancouver Intl
13 okt.
13:45Vancouver Intl
13t 15m
1 stopp
03:00Linköping
9 799 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 aug.
08:45Stockholm Arlanda
20t 36m
2 stopp
05:21Vancouver Intl
21 sep.
06:00Vancouver Intl
17t 40m
2 stopp
23:40Stockholm Arlanda
4 122 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 aug.
15:40Stockholm Arlanda
24t 45m
1 stopp
16:25Vancouver Intl
21 sep.
13:45Vancouver Intl
13t 55m
1 stopp
03:40Stockholm Arlanda
4 147 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Vancouver

Om du letar efter enkelbiljetter till Vancouver, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair
Finnair
21 juli
07:00Stockholm-Bromma
16t 35m
2 stopp
23:35Vancouver Intl
13 724 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 juli
13:30Stockholm-Bromma
27t 00m
3 stopp
16:30Vancouver Intl
9 551 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Vancouver?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Vancouver

Flyg till Vancouver mellanlandar under resan från Sverige och det finns inte direktflyg mellan länderna. Du kan bland annat hitta flyg till Vancouver med Air Canada och Lufthansa som har smidiga mellanlandningar i Frankfurt med en total restid på drygt 13 timmar. Billiga priser på flygstolar hittar du om du väljer flygresor med längre mellanlandningar. Bland annat WOW air och American Airlines har låga priser på flyg till Vancouver.


Hur tar man sig från flygplatsen i Vancouver till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Vancouver plus avståndet till centrum

Flyg till Vancouver landar på Vancouver International Airport som ligger 14 km sydväst om stadens centrum. Flygplatsen är modern och har goda kommunikationer in till centrum. Det billigaste och snabbaste sättet att ta dig från Vancouver International Airport till stadens centrum är med tåg. Resan kostar 9 CAD (64 SEK) och tar ungefär en halvtimme. Tågen avgår var 12:e minut och det går att ta tåget från flygplatsens båda terminaler. Ett annat alternativ för att ta dig från flygplatsen till centrum är med bil. Utan trafik är detta det snabbaste färdmedlet då resan i teorin kan ta 20 minuter, men räkna med ungefär 40 minuter då det ofta är trafik under både dag- och kvällstid.


Hur tar man sig runt i Vancouver?

Ett av de bästa sätten att ta sig runt i Vancouver är med cykel. Det finns över 300 km av cykelvägar i regionen och du kan ta med dig cykeln gratis i stadens kollektivtrafik. Tänk på att det är lag på att ha hjälm på sig som cyklist. Du kan hyra cyklar genom systemet Mobi som har stationer över hela staden. Det smidigaste sättet att ta dig runt med kollektivtrafiken är med stadens tåg SkyTrain. En biljett kostar mellan 2,75-5,5 CAD (18-40 SEK) beroende på hur långt du åker. Dit tågen inte går kan du ta bussar med nätverket TRansLink. Det finns även färjor och båtar som tar dig mellan olika destinationer via vattenvägen. Dessa avgår från Vancouvers hamn.


Kan man resa till Vancouver utan pass eller visum?

Du behöver inte något visum för att resa till Kanada som svensk medborgare, däremot behöver du ansöka om ett inresetillstånd. Detta gör du senast ett par dagar innan avresa och via internet. Kostanden för inresetillståndet är 7 CAD (50 SEK). För att resa till Kanada behöver du ha med dig ett giltigt svenskt pass.


Tips och råd om Vancouver

Vad ska man se i Vancouver?

Sevärdheter inne i centrala Vancouver är bland annat Museum of Anthropology, den enorma parken Stanley Park och Vancouver Art Gallery.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Vetenskapsmuseet Science World har roliga och interaktiva utställningar som även passar för barn.

Ska man köpa reseförsäkring?

Du ska se till att du har en hemförsäkring eller separat reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader då dessa är höga om du inte är inskriven i det kanadensiska sjukvårdssystemet.

Kan man dricka kranvattnet?

I Kanada går det bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Du bör lämna 15 % i dricks för all service.

Var ska man shoppa?

Köp lokala delikatesser på marknaden på Granville Island eller shoppa loss på Robson och Alberni Street i centrum. (Priser kontrollerade 05/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass