Hitta billiga flyg till Vancouver

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/12
tis 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Vancouver

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Vancouver

Bästa priset för tur- och returresa

6 807 kr

Snabbast flygtid

13t 40m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Vancouver från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 807 kr (Stockholm Arlanda till Vancouver Intl).
Det snabbaste flyget till Vancouver från Sverige tar 13t 40m (Stockholm Arlanda till Vancouver Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Vancouver, inklusive British Airways, Air Canada och Lufthansa.

Trender för flygresor till Vancouver

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Vancouver och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Vancouver?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Vancouver. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 8 189 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Vancouver i september är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 8 511 kr.

Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Vancouver?

Flygtider från Sverige till Vancouver varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Vancouver Intl (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 19t 15m. En annan populär rutt från Sverige till Vancouver är att flyga från Göteborg Landvetter till Vancouver Intl, vilket i runda slängar tar 23t 28m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Vancouver?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Vancouver ungefär 60 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 9 351 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Vancouver

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Vancouver från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Vancouver Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Vancouver

Stockholm (STO) till Vancouver Intl flygplats (YVR)

Vanligtvis är flyg till Vancouver från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Vancouver Intl, vilket i genomsnitt kostar 9 351 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN VANCOUVER TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember16% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Vancouver kostar i genomsnitt bara 7 939 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL VANCOUVER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti26% dyrareDet kostar omkring 11 857 kr för flyg till Vancouver från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL VANCOUVER FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni680% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Vancouver från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Vancouver

Billiga flyg till Vancouver hittar du under september månad då det är minst resor som bokas från Sverige till Kanada. Flygbiljetter till Vancouver är dyrast under juli då många väljer att resa under sommarens semestertider. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika flygbolag samt datum och rutter för att hitta billiga flygbiljetter till Vancouver. För att resa till Vancouver billigt bör du boka flyg ungefär två månader innan ditt avresedatum och undvika sista minuten-bokningar.

Vancouver Intl flygplats, Galiano Island Montagne Harbor flygplats, Village Bay Miners Bay flygplats, Saturna Island Lyall Harbour flygplats eller Ganges SPB flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Vancouver.

Ja, du kan hitta flygbiljetter till Vancouver Intl om du vill ta dig till Dunbar-Southlands. Detta är den närmsta av flygplatserna i Vancouver (4,7 km bort).

Vancouver Coal Harbour i Vancouver är den flygplats som ligger närmst Vancouver Convention Centre (avstånd: 0,2 km).


Hitta billiga flygbiljetter till Vancouver

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Vancouver

Andra kabinklasser för flyg till Vancouver

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Vancouver

Vilka bolag flyger till Vancouver?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Vancouver

Vilka bolag flyger till Vancouver?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Vancouver från Sverige Air Canada, Lufthansa, British Airways och KLM. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Vancouver

Nedan hittar du alla flygplatser i Vancouver tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Vancouver från flygplatsen

Flyg till Vancouver landar på Vancouver International Airport som ligger 14 km sydväst om stadens centrum. Flygplatsen är modern och har goda kommunikationer in till centrum. Det billigaste och snabbaste sättet att ta dig från Vancouver International Airport till stadens centrum är med tåg. Resan kostar 9 CAD (64 SEK) och tar ungefär en halvtimme. Tågen avgår var 12:e minut och det går att ta tåget från flygplatsens båda terminaler. Ett annat alternativ för att ta dig från flygplatsen till centrum är med bil. Utan trafik är detta det snabbaste färdmedlet då resan i teorin kan ta 20 minuter, men räkna med ungefär 40 minuter då det ofta är trafik under både dag- och kvällstid.


Populära flygresor till Vancouver

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Vancouver som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Vancouver
Snabbaste flygtid14t 50m
Billigaste pris6 807 kr
Flyg från Köpenhamn till Vancouver
Snabbaste flygtid23t 42m
Billigaste pris7 098 kr
Flyg från Linköping till Vancouver
Snabbaste flygtid29t 00m
Billigaste pris7 794 kr
Flyg från Göteborg till Vancouver
Snabbaste flygtid23t 28m
Billigaste pris7 139 kr

Så tar du dig runt i Vancouver

Ett av de bästa sätten att ta sig runt i Vancouver är med cykel. Det finns över 300 km av cykelvägar i regionen och du kan ta med dig cykeln gratis i stadens kollektivtrafik. Tänk på att det är lag på att ha hjälm på sig som cyklist. Du kan hyra cyklar genom systemet Mobi som har stationer över hela staden. Det smidigaste sättet att ta dig runt med kollektivtrafiken är med stadens tåg SkyTrain. En biljett kostar mellan 2,75-5,5 CAD (18-40 SEK) beroende på hur långt du åker. Dit tågen inte går kan du ta bussar med nätverket TRansLink. Det finns även färjor och båtar som tar dig mellan olika destinationer via vattenvägen. Dessa avgår från Vancouvers hamn.


Visumkrav för att besöka Vancouver

Du behöver inte något visum för att resa till Kanada som svensk medborgare, däremot behöver du ansöka om ett inresetillstånd. Detta gör du senast ett par dagar innan avresa och via internet. Kostanden för inresetillståndet är 7 CAD (50 SEK). För att resa till Kanada behöver du ha med dig ett giltigt svenskt pass.


Börja planera din resa till Vancouver


De bästa sakerna att se och göra i Vancouver

Sevärdheter inne i centrala Vancouver är bland annat Museum of Anthropology, den enorma parken Stanley Park och Vancouver Art Gallery.

Du ska se till att du har en hemförsäkring eller separat reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader då dessa är höga om du inte är inskriven i det kanadensiska sjukvårdssystemet.

I Kanada går det bra att dricka kranvattnet.

Du bör lämna 15 % i dricks för all service.

Köp lokala delikatesser på marknaden på Granville Island eller shoppa loss på Robson och Alberni Street i centrum.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Vancouver. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Vancouver.

När du söker efter flyg till Vancouver hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Vancouver. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.