Biluthyrning i Vancouver, British Columbia

Vill du hyra en bil billigt i Vancouver, BC? Sök och jämför priser här

Vancouver, BC, Kanada
5 aug — 12 aug
Samma avlämingsplats
Vancouver, BC, Kanada
tors 5/8
12:00
tors 12/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Vancouver, British Columbia

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

163 kr - 671 kr

Alla biltyper

213 kr - 626 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Vancouver, Kanada är 231 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Vancouver, Kanada är september. Då är priset 30 % lägre än andra tider på året och kostar bara 163 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 43 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Vancouver, Kanada är 368 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Vancouver, Kanada är oktober. Då är priset 43 % lägre än andra tider på året och kostar bara 213 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Vancouver, Kanada är 222 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Vancouver, Kanada är januari. Då är priset 4 % lägre än andra tider på året och kostar bara 216 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Vancouver, Kanada är 372 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Vancouver, Kanada är mars. Då är priset 16 % lägre än andra tider på året och kostar bara 316 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Vancouver

Alla större biluthyrningsfirmor i Vancouver, BC
7 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,7

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,2

Valuta för pengarna

8,3
2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,2

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

7,9
6 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,3

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,7

Valuta för pengarna

7,9
3 platser
Översikt

Renlighet

7,1

Comfort

7,1

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

6,9
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,7

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,5
3 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,5

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

7,9
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,3

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Valuta för pengarna

5,9
3 platser
Översikt

Renlighet

5,4

Comfort

6,0

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

4,6

Valuta för pengarna

5,6

Avstånd till populära hotell från Vancouver, BC

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Vancouver Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Vancouver

I juli, fram till dagens datum, har 67 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Vancouver.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Vancouver för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, Avis, och Hertz är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Vancouver. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Vancouver som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Vancouver, BC?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Vancouver erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise, Avis och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Vancouver under augusti månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Vancouver i augusti månad. I genomsnitt får Vancouver en nederbörd på 51 mm och temperaturen ligger kring 15 °C under augusti. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Vancouver kommer i genomsnitt kosta dig 362 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Vancouver?

Hertz har 6 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 370 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Vancouver, BC?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Vancouver när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Vancouver är 110 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Vancouver du befinner dig.

Hur är vädret i Vancouver, BC i juli?

Under juli är medeltemperaturen i Vancouver 18 °C och den förväntade nederbörden är 36 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Vancouver.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Temperaturerna i Vancouver är oftast höga under juli, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Vancouver representativt för resten av British Columbia?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Vancouver omkring i British Columbia eller runt de omgivande områdena under juli månad bör förvänta sig temperaturer runt 16 °C och en eventuell nederbörd på 41,2 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Vancouver

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Vancouver

Börja planera din resa till Vancouver