Biluthyrning i Vancouver, British Columbia

Vill du hyra en bil billigt i Vancouver, BC? Sök och jämför priser här

Vancouver, BC, Kanada
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Vancouver, BC, Kanada
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Vancouver, British Columbia

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

173 kr - 711 kr

Alla biltyper

225 kr - 663 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Vancouver, Kanada är 245 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Vancouver, Kanada är september. Då är priset 30 % lägre än andra tider på året och kostar bara 173 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 43 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Vancouver, Kanada är 390 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Vancouver, Kanada är oktober. Då är priset 43 % lägre än andra tider på året och kostar bara 225 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Vancouver, Kanada är 236 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Vancouver, Kanada är januari. Då är priset 3 % lägre än andra tider på året och kostar bara 229 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Vancouver, Kanada är 394 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Vancouver, Kanada är mars. Då är priset 15 % lägre än andra tider på året och kostar bara 335 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Vancouver. Genomsnittspriset för en hyrbil i Vancouver kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Vancouver av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Vancouver

Alla större biluthyrningsfirmor i Vancouver, BC
7 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,2

Övergripande

7,9

Bäst

7,8
3 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,8

Bäst

7,2
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,4

Övergripande

7,1

Bäst

6,9
6 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

6,7

Bäst

6,8
3 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,7

Övergripande

6,1

Bäst

6,3
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

5,9

Övergripande

5,5

Bäst

5,5
3 platser
Översikt

Renlighet

5,4

Comfort

6,2

Övergripande

5,3

Bäst

5,8
6 platser

Avstånd till populära hotell från Vancouver, BC

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Vancouver Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Vancouver

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Vancouver för att motverka spridningen av COVID-19?

  Enterprise, Avis, och Hertz är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Vancouver. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Vancouver som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Vancouver, BC?

  Majoriteten av biluthyrningsföretag i Vancouver erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise, Avis och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Vancouver under februari månad?

  Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Vancouver i februari månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I februari ligger temperaturerna i Vancouver oftast kring 7 °C med en nederbörd på 114 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Vancouver kommer i genomsnitt kosta dig 460 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Hertz i Vancouver?

  Hertz har 6 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 392 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

 • Vad är hastighetsgränsen i Vancouver, BC?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Vancouver när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Vancouver är 110 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Vancouver du befinner dig.

 • Hur är vädret i Vancouver, BC i januari?

  Under januari är medeltemperaturen i Vancouver 4 °C och den förväntade nederbörden är 168 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Vancouver.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Vancouver under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Vancouver. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Vancouver tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Dodge Grand Caravan.

 • Är vädret i Vancouver representativt för resten av British Columbia?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Vancouver omkring i British Columbia eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 0 °C och en eventuell nederbörd på 150,2 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Vancouver

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Vancouver

Börja planera din resa till Vancouver