Biluthyrning i Montreal, Québec

Vill du hyra en bil billigt i Montreal, QC? Sök och jämför priser här

Montreal, QC, Kanada
11 dec — 18 dec
Samma avlämingsplats
Montreal, QC, Kanada
lör 11/12
12:00
lör 18/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Montreal, Québec

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Medel

264 kr - 897 kr

Alla biltyper

264 kr - 791 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Montreal, Kanada är 324 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Montreal, Kanada är juni. Då är priset 19 % lägre än andra tider på året och kostar bara 264 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Montreal. Genomsnittspriset för en hyrbil i Montreal kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Montreal av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Montreal

Alla större biluthyrningsfirmor i Montreal, QC
21 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,5

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,3

Valuta för pengarna

8,3
4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,5
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,8

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

8,8

Valuta för pengarna

8,6
3 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,4

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,1

Valuta för pengarna

8,0
16 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,3

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

7,7

Valuta för pengarna

8,1
15 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,5

Valuta för pengarna

7,6
8 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

9,0
3 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

9,4

Övergripande

8,8

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,9

Avstånd till populära hotell från Montreal, QC

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Montréal-Pierre Elliott Trudeau flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Montreal

I december, fram till dagens datum, har 815 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Montreal.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Montreal för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, Hertz och Alamo är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Montreal till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Montreal. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Montreal, Québec i januari?

För att hyra en bil i Montreal för en weekend i januari, hittade vi så låga priser som 309 kr med genomsnittspriset 346 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Montreal i januari hittade ett genomsnittspris på 402 kr - men priser så låga som 402 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Montreal har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Discount Car & Truck Rentals de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 493 kr per dag för hyrbilar i Montreal. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 26 uthyrningskontor i Montreal är 293 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Montreal, QC?

Hyrbilar i Montreal från populära uthyrningsfirmor som Enterprise, Hertz och Alamo kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Montreal, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Montreal under januari månad?

Montreal får överlag en medeltemperatur på −7 °C och omkring 64 mm i nederbörd under januari månad. För att kunna vara så väl förberedd som möjligt inför din resa till Montreal gör du bäst i att hyra en stadsjeep. Detta gör att du säkert kan ta dig fram på de snöiga och isiga gatorna i Montreal. Att hyra en SUV i Montreal kommer i genomsnitt kosta dig 542 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Discount Car & Truck Rentals i Montreal?

Discount Car & Truck Rentals är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Montreal, QC. Med 26 uthyrningskontor i Montreal, QC hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 493 kr per dag från Discount Car & Truck Rentals.

Vad är hastighetsgränsen i Montreal, QC?

Hastighetsgränsen i Montreal är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Montreal är 110 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Montreal?

För ett genomsnittspris på 890 kr/dag (och så lite som 39 kr/dag), är hyrbilar av modellen Ford Explorer i Montreal de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Mitsubishi Galant i Montreal för 423 kr/dag i genomsnitt (68 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Montreal?

E-Z Rent-A-Car har bilar av modellen Audi A4 tillgängliga i Montreal för 595 kr/dag i genomsnitt. Tillgängligheten för bilmodellen Audi A4 i Montreal kan variera så boka din bil i tid.

Hur är vädret i Montreal, QC i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i Montreal under december månad på −5 °C och den förväntade nederbörden är 92 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

december i Montreal är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Montreal.

Är vädret i Montreal representativt för resten av Québec?

Klimatet i Québec under december månad har vanligtvis en temperatur på −5 °C med en förväntad nederbörd på 92 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Montreal till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på flygplatser i Montreal

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Montreal

Börja planera din resa till Montreal