Biluthyrning i Toronto, Ontario

Vill du hyra en bil billigt i Toronto, ON? Sök och jämför priser här

Toronto, ON, Kanada
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Toronto, ON, Kanada
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Erbjudanden på hyrbilar i Toronto, Ontario

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

137 kr - 1 241 kr

Alla biltyper

173 kr - 1 173 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Toronto, Kanada är 359 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Toronto, Kanada är november. Då är priset 62 % lägre än andra tider på året och kostar bara 137 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toronto. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toronto kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Toronto av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Toronto, Kanada är 386 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Toronto, Kanada är februari. Då är priset 58 % lägre än andra tider på året och kostar bara 163 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toronto. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toronto kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Toronto av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Toronto, Kanada är 398 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Toronto, Kanada är oktober. Då är priset 56 % lägre än andra tider på året och kostar bara 176 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toronto. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toronto kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Toronto av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Toronto, Kanada är 419 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Toronto, Kanada är maj. Då är priset 59 % lägre än andra tider på året och kostar bara 173 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toronto. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toronto kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Toronto av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Toronto

Alla större biluthyrningsfirmor i Toronto, ON
40 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,7

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

8,6

Valuta för pengarna

8,5
7 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

7,9
7 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,9

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,3
18 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,7

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,2
13 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,2

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,0

Valuta för pengarna

7,2
8 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,5

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,2
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,2

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

8,2

Valuta för pengarna

7,7
4 platser
Översikt

Renlighet

5,5

Comfort

5,1

Övergripande

5,5

Upphämtning/avlämning

5,0

Valuta för pengarna

5,3

Information om din resa till Toronto

Att hyra bil i Toronto kostar från 400 SEK per dygn eller 1800 SEK per vecka. Du kan antingen välja hyrbil med fria mil eller ett kontrakt med kilometerkostnad och lägre dygnshyra. Ett tips är att hyra bilen från Torontos flygplats då du oftast hittar de bästa priserna där. Toronto är, liksom många andra städer i Nordamerika, relativt enkel att köra i med sitt rutnät av vägar. Även om hyrbil inte behövs för att ta sig runt i själva staden så ger tillgång till bil härliga möjligheter att göra utflykter. Om du kör i staden tänk på de många cyklisterna som ofta far fram i höga hastigheter, och på att ta hänsyn till spårvagnar.

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Toronto?

Regler angående åldersgräns varierar mellan olika uthyrningsföretag, men generellt ska du vara minst 21 år gammal för att hyra bil i Toronto. Kontrollera noga vad som gäller då vissa företag tar ut en extra avgift om föraren är under 25 år eller över 70 år gammal.

Viktigt att veta om trafikregler i Toronto

I Kanada gäller högertrafik. Bilbälte är obligatoriskt och det är förbjudet att prata i mobiltelefon medan man kör. Hastighetsbegränsningarna varierar mellan Kanadas stater. I Ontario, där Toronto ligger, gäller generellt en hastighetsbegränsning på 50 km/h i tätort, 90 km/h på landsväg och 100 km/h på motorväg, men det bästa är att vara uppmärksam på lokal skyltning. Promillegränsen i Ontario är 0,5. Barn under 13 år ska sitta i baksätet och mindre barn ska även använda en anpassad barnstol. Vissa vägar i Kanada har vägavgift, till exempel Highway 407 som passerar Toronto. Avgiften kan variera beroende på vilken tid på dygnet man kör. Tänk på att man kör om både på höger och vänster sida på motorvägar och att man liksom i USA får svänga höger även vid rött ljus – vilket förväntas av övriga medtrafikanter att man gör (gäller ej i Quebec).

Parkering

De flesta större hotell i Toronto erbjuder parkeringsmöjligheter till sina gäster. Datumregler, avgifter och en del trafikstockning kan göra det svårt att hitta gatuparkering i Toronto. Läs lokal skyltning noga för att se vad som gäller. Gröna skyltar markerade med ”P” indikerar parkering för allmänheten. Generellt tas det ut en avgift, men under nätter och helger är det ofta gratis. Det finns även många parkeringshus och parkeringsgarage, vilket kan vara ett bekvämt alternativ.

Utflyktsmål i och omkring Toronto

Utanför staden är det en enorm frihetskänsla att ha egen bil och upptäcka landskapet runt Toronto, och en utflykt längs väg 401 är att rekommendera. Vägen sträcker sig längs med Lake Ontario och passerar många mysiga små orter. Via Buffalo kan man ta sig vidare längs regionens andra stora sjö Lake Erie. Från Toronto är det bara cirka två timmars resa till de spektakulära vattenfallen i Niagara Falls, men var uppmärksam på att vissa uthyrningsföretag inte tillåter att du kör din hyrbil över gränsen till USA. En biltur till Kanadas huvudstad Ottawa tar cirka fyra timmar. Ett tips är att även hyra en GPS när du ska hyra bil i Toronto, då kan du enkelt och smidigt navigera både i staden och på utflykter.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vid biluthyrning i Toronto är det vanligt att det ingår en vagnskadeförsäkring och en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader som uppstår vid skada på andras egendom. Försäkringar som ingår i hyran har en självrisk på cirka 500-600 CAD (3500-4200 SEK) och det kan vara värt att överväga att köpa till extra skydd. Några alternativ är självriskeliminering och utökade försäkringar som även täcker ytterligare skador på bilen, som till exempel däck och vindruta. Självriskeliminering kostar cirka 100-200 SEK extra per dag men dina kostnader blir betydligt lägre vid en eventuell skada. Innan du bokar hyrbil i Toronto är det alltid bra att kontrollera kontraktet noga för att se vilka försäkringar som ingår.

Kan man använda sitt svenska körkort i Toronto, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det är inget krav att ha internationellt körkort för att hyra bil i Toronto, men det är något som rekommenderas. Det kan underlätta både vid bilhyra och om något oförutsett skulle inträffa medan du kör i Kanada.

Var i Toronto kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Din hyrbil i Toronto kan hämtas och lämnas på ett flertal platser. I centrala Toronto har flera uthyrningsföretag kontor i anslutning till tågstationen. Du kan också hämta upp bilen direkt på Torontos flygplats.


Avstånd till populära hotell från Toronto, ON

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Toronto Pearson Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Toronto

Hittills denna månad har vi gjort 4 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Toronto.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Toronto för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Toronto även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Enterprise, Dollar och Hertz. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Toronto har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Toronto med Routes Car & Truck Rentals på ett av deras 2 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 137 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 187 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Toronto, ON?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Toronto. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Toronto när du gör din bokning med momondo.

Hur många uthyrningskontor har Avis i Toronto?

Det är väldigt populärt att hyra från Avis i Toronto, ON då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 18 uthyrningskontor i centrum av Toronto, ON, och du kan förvänta dig priser på 636 kr per dag för att hyra din bil i Toronto, ON.

Vad är hastighetsgränsen i Toronto, ON?

Hastighetsgränsen i Toronto är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Toronto är 110 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Toronto bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Toronto, ON i november?

Den som letar efter en hyrbil i Toronto under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 3 °C och en nederbörd på cirka 80 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Toronto under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Toronto. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Toronto tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Toyota Corolla.

Är vädret i Toronto representativt för resten av Ontario?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Toronto omkring i Ontario eller runt de omgivande områdena under november månad bör förvänta sig temperaturer runt 2 °C och en eventuell nederbörd på 84,1 mm under månaden.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Ontario

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Ontario

Börja planera din resa till Toronto