Biluthyrning i Ottawa, Ontario

Vill du hyra en bil billigt i Ottawa, ON? Sök och jämför priser här

Ottawa, ON, Kanada
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Ottawa, ON, Kanada
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Ottawa

Alla större biluthyrningsfirmor i Ottawa, ON
16 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,5

Övergripande

8,2

Bäst

8,1
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

8,3

Övergripande

7,8

Bäst

7,4
11 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

8,1

Övergripande

7,7

Bäst

7,3
2 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,9

Övergripande

7,9

Bäst

7,6
5 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Bäst

7,3
7 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,0

Övergripande

7,2

Bäst

7,4
11 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,4

Övergripande

5,4

Bäst

5,4
Översikt

Renlighet

5,3

Comfort

6,0

Övergripande

4,8

Bäst

4,5

Avstånd till populära hotell från Ottawa, ON

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Montréal-Pierre Elliott Trudeau flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ottawa

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ottawa för att motverka spridningen av COVID-19?

  Enterprise, Budget och Alamo är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Ottawa till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Ottawa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Ottawa har lägst priser för hyrbilar?

  Generellt sett har Routes Car & Truck Rentals de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 255 kr per dag för hyrbilar i Ottawa. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Ottawa är 236 kr per dag.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Ottawa, ON?

  Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Ottawa. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Ottawa när du gör din bokning med momondo.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Ottawa under februari månad?

  Baserat på vädret i Ottawa i februari månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Ottawa i februari en nederbörd på 58 mm, med en medeltemperatur på −2 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Ottawa kommer i genomsnitt kosta dig 773 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Hertz i Ottawa?

  Det finns 7 uthyrningskontor i Ottawa, ON. På Hertzs uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 469 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Ottawa, ON?

  Resenärer som hyr bil i Ottawa bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Ottawa ligger hastighetsgränsen generellt på 110 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Ottawa?

  När du hyr en bil i Ottawa väljer de flesta av våra användare modellen Ford Escape för 446 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 425 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Escape i Ottawa för så lite som 135 kr/dag och modellen Hyundai Accent för så lite som 101 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Escape i Ottawa?

  Routes Car & Truck Rentals hyr ut modellen Ford Escape (och andra liknande bilar i klassen SUV) i Ottawa. Du kan förvänta dig att kunna hyra modellen Ford Escape i Ottawa från Routes Car & Truck Rentals för i genomsnitt 257 kr/dag.

 • Hur är vädret i Ottawa, ON i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Ottawa under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt −10 °C och en nederbörd på cirka 63 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  januari i Ottawa är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Ottawa.

 • Är vädret i Ottawa representativt för resten av Ontario?

  Den som vill hyra en bil i Ottawa för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Ontario under januari månad vanligtvis ligger runt −6 °C med en nederbörd på omkring 63,8 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Ottawa

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Ottawa

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Ontario

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Burlington, Guelph och London inom Ontario

Börja planera din resa till Ottawa