Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Kanada

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Kanada? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
ons 26/6
ons 3/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kanada

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Kanada
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

521 kr/dag

(6 jul - 18 jul)
Mini Hatch
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

595 kr/dag

(6 jul - 18 jul)
Mercedes-Benz C-Class
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

598 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Renault Captur
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

598 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Audi A1
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

602 kr/dag

(6 jul - 18 jul)
Nissan Qashqai
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

617 kr/dag

(26 jun - 22 jul)
Skoda Rapid
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

618 kr/dag

(26 jun - 22 jul)
Toyota Yaris
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

626 kr/dag

(26 jun - 22 jul)
Volkswagen Jetta
Volvo XC40
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

656 kr/dag

(9 jul - 14 jul)
Volvo XC40

Trender och insikter om att hyra bil i Kanada

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Kanada

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Kanada?

Dollar är den billigaste biluthyrningsfirman i Kanada med priser så låga som 376 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Kanada på 627 kr per dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Kanada?

Enligt våra data är Thrifty det populäraste biluthyrningsföretaget i Kanada. De senaste månaderna har 36% av våra användare valt Thrifty som hyrbilsfirma. 657 av våra användare har recenserat sin upplevelse med Thrifty under sin vistelse i Kanada och ger dem ett betyg på 7,5 av 10.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Kanada?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Kanada. Företaget har 566 kontor varav många ligger i närheten av flygplatser och stadskärnor. Om du ännu inte bestämt vilken stad du vill besöka i Kanada kan Toronto vara ett bra alternativ då det är den mest populära destinationen i landet. I och omkring denna stad har Enterprise Rent-A-Car 40 uthyrningskontor.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Kanada?

När det gäller att hyra bil i Kanada föredrar resenärer att hyra en Medelstor. Faktum är att 42 % av momondos användare hyrde denna biltyp under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 709 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Kanada

Hitta rätt hyrbil för dig i Kanada

Liten bilar

223 kr - 851 kr

Alla biltyper

407 kr - 878 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Kanada är 528 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Kanada är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 223 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kanada. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kanada kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kanada av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Kanada är 568 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Kanada är mars. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 342 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kanada. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kanada kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Kanada är 654 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Kanada är mars. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 349 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kanada. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kanada kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kanada av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kanada är 624 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kanada är september. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 369 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kanada. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kanada kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kanada av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Kanada är 526 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Kanada är september. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 533 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kanada. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kanada kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kanada av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

521 kr/dag

(6 jul - 18 jul)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

598 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

598 kr/dag

(24 jul - 31 jul)
Toyota Yaris

Hyrbilsleverantörer i Kanada

Alla större biluthyrningsfirmor i Kanada

Enterprise Rent-A-Car

566 platser

Discount Car & Truck Rentals

295 platser

Budget

248 platser

Avis

184 platser

Hertz

173 platser

National

149 platser

DISCOUNT.QUEBEC

130 platser

Thrifty

112 platser

Biluthyrning i Kanada

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kanada och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Kanada?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Kanada. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i Kanada?

Av 137 länder rankade Kanada som nummer 26 för vägkvalitet. På en skala mellan 1 och 7, där 7 utgör det högsta betyget, fick Kanada 5,2 i betyg för vägkvaliteten. Vägbanans kvalitet kan variera beroende på vilken del av landet du besöker och väderförhållanden.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Kanada?

0,50 ‰ är maxgränsen för alkohol du får ha i blodet för att lagligt köra bil i Kanada. Både lokalbefolkningen och besökare i Kanada kan vänta sig rättsliga påföljder om de överstiger denna gräns och kör bil. Den lagliga gränsen för att dricka alkohol i Kanada beror på vilken region av landet du besöker, så se till att dubbelkolla vad som gäller innan du planerar din resa.

Hur mycket kostar bensinen i Kanada?

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 13,82 kr per liter för bensin i Kanada. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. Om du inte bestämt dig för att hyra bil i Kanada överväg då Egypten. Bensinpriserna där är några av de lägsta i världen med en kostnad på 2,93 kr per liter förra veckan. Hong Kong är ett annat bra ställe att besöka och hyra en bil på, men tänk på att bensinpriserna där kan var dyra och ligga på runt 33,60 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Kanada?

Priserna för bilar i Kanada uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Kanada?

Det finns 2 630 bolag tillgängliga för bilar i Kanada från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Kanada?

Bland olika länder, inklusive Kanada, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Kanada?

För att få hyra en bil i Kanada måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Kanada?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Kanada kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Kanada?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Kanada genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Kanada med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Kanada.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Kanada på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Kanada.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Kanada som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Kanada.

Kan jag söka efter hyrbilar i Kanada med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Kanada med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kanada

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
ons 26/6
12:00
ons 3/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kanada