Biluthyrning i Nice, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Nice, Frankrike? Sök och jämför priser här

Nice, Frankrike
4 nov — 11 nov
Samma avlämingsplats
Nice, Frankrike
tors 4/11
12:00
tors 11/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Nice, Frankrike

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

218 kr - 428 kr

Alla biltyper

203 kr - 1 532 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Nice, Frankrike är 298 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Nice, Frankrike är november. Då är priset 28 % lägre än andra tider på året och kostar bara 218 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 57 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nice, Frankrike är 685 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nice, Frankrike är oktober. Då är priset 46 % lägre än andra tider på året och kostar bara 375 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Nice, Frankrike är 794 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Nice, Frankrike är augusti. Då är priset 38 % lägre än andra tider på året och kostar bara 499 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nice, Frankrike är 494 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nice, Frankrike är november. Då är priset 65 % lägre än andra tider på året och kostar bara 173 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Nice, Frankrike är 436 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Nice, Frankrike är augusti. Då är priset 30 % lägre än andra tider på året och kostar bara 310 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Nice, Frankrike är 722 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Nice, Frankrike är oktober. Då är priset 49 % lägre än andra tider på året och kostar bara 375 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Med nedfällbart tak som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Nice

Alla större biluthyrningsfirmor i Nice, Frankrike
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,2

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

7,5
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,6

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

6,8
4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,6
4 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,0

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,3
3 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,3

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

7,3
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

7,6
3 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,1

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

6,5
3 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

9,5

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

6,4

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Palais des Congrès Acropolis7,5 km

Sevärdheter i närheten:

Palais des Congrès Acropolis113,8 km

Sevärdheter i närheten:

Palais des Congrès Acropolis0,9 km

Avstånd till populära hotell från Nice, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Nice Côte d'Azur flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Nice

Hittills i oktober har det gjorts 17 sökningar på momondo efter hyrbilar i Nice.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Nice för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Budget, Alamo och Europcar är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Nice. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Nice, Frankrike i november?

En hyrbil för en weekend i Nice i november kostar kring 272 kr, med billiga erbjudanden från 158 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 70 kr, och genomsnittspriset är 263 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Nice har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Nice med Goldcar Rental SP på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 71 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 202 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Nice, Frankrike?

När du hyr en bil i Nice kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Nice. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Nice under november månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Nice i november månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I november ligger temperaturerna i Nice oftast kring 10 °C med en nederbörd på 93 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Nice kommer i genomsnitt kosta dig 437 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Nice?

Nice, Frankrike har 4 uthyrningskontor från Hertz med ett genomsnittligt dagspris på 369 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Nice, Frankrike?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Nice när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Nice är 80 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Nice du befinner dig.

Vilken bil väljer flest att hyra i Nice?

De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Nice, även om typen Fiat 500 är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 300 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Nice för så lite som 115 kr per dag. Hyrbilar av modellen Fiat 500 i Nice kostar i genomsnitt 229 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 57 kr per dag.

Hur är vädret i Nice, Frankrike i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Nice under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 17 °C och en nederbörd på cirka 133 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Temperaturerna i Nice under oktober är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

Är vädret i Nice representativt för resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Om du letar efter en hyrbil i Nice för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur vanligtvis har en temperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 94,7 mm.


Hyra bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Paris, Marseille och Bordeaux i Frankrike

Hyrbilar på flygplatser i Nice

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Nice

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom

Börja planera din resa till Nice