Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Vill du hyra en bil billigt i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ekonomi268 kr per dag
Kompakt307 kr per dag
Medelstor369 kr per dag
Standard387 kr per dag
Mini339 kr per dag
Kompakt SUV390 kr per dag
Standard-SUV390 kr per dag
Medelstor SUV439 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Nice

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Nice

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Nice?

De billigaste hyrbilarna i Nice hittas generellt genom Goldcar Rental SP. När du bokar med Goldcar Rental SP kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 187 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Nice är 427 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Nice?

Rent@Car har flest uthyrningskontor i Nice med 8 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Nice?

För ett genomsnittspris på 604 kr/dag (och så lite som 485 kr/dag), är hyrbilar av modellen Skoda Octavia Combi i Nice de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volkswagen Multivan i Nice för 2 178 kr/dag i genomsnitt (1 681 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hitta rätt hyrbil för dig i Nice

Liten bilar

263 kr - 700 kr

Alla biltyper

484 kr - 986 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Nice, Frankrike är 517 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Nice, Frankrike är januari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 263 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Nice, Frankrike är 831 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Nice, Frankrike är februari. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 400 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Nice, Frankrike är 1 311 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Nice, Frankrike är mars. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 602 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nice, Frankrike är 683 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nice, Frankrike är februari. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 388 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Nice, Frankrike är 1 106 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Nice, Frankrike är december. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 679 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Nice, Frankrike är 1 156 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Nice, Frankrike är mars. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 661 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Nice, Frankrike är 1 323 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Nice, Frankrike är januari. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 644 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 45% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

268 kr/dag

(12 sep - 26 sep)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

307 kr/dag

(12 sep - 26 sep)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

319 kr/dag

(12 sep - 26 sep)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Nice

Alla större biluthyrningsfirmor i Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Dollar

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,6

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

9,6

Bäst

8,3

Budget

4 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,2

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

7,5

Rent@Car

7 platser

Sixt

5 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,0

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,9

Avis

4 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

7,5

Enterprise Rent-A-Car

3 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,2

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,5

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,5

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,5

Bäst

6,0

Bra att veta om hyrbilar i Nice

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Nice.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigaste hyrbilen

261 kr

Mest populära modellen

Skoda Octavia Combi
Den mest populära biluthyrningsfirman i Nice som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Ok Mobility och Alamo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Nice under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Nice är 261 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 591 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Nice under de senaste 7 dagarna är av modellen Skoda Octavia Combi. Våra användare föredrar också Class Intermediate SUV som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Nice – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Nice och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Nice, Frankrike i juli?

En hyrbil för en weekend i Nice i juli kostar kring 663 kr, med billiga erbjudanden från 485 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 268 kr, och genomsnittspriset är 681 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Nice, Frankrike?

När du hyr en bil i Nice kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Nice. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Nice under juli månad?

Med genomsnittstemperaturer på 24 °C och en nederbörd på 18 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i juli månad. Att hyra en cabriolet i Nice är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Nice kommer i genomsnitt kosta dig 1 391 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Nice, Frankrike?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Nice när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Nice är 80 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Nice du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 4 Series Convertible i Nice?

Hur är vädret i Nice, Frankrike i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Nice under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 21 °C och en nederbörd på cirka 34 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Nice representativt för resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Om du letar efter en hyrbil i Nice för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur vanligtvis har en temperatur på 20 °C och en nederbörd på omkring 35,1 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Nice?

Priserna för bilar i Nice uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Nice?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Nice är 108 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Nice?

Bland olika länder, inklusive Nice, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Nice?

För att få hyra en bil i Nice måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Nice?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Nice. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Nice?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Nice tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Nice med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Nice som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Nice på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Nice.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Nice som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Nice.

Kan jag söka efter hyrbilar i Nice med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Nice med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Nice

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Nice

Populära hyrbilstyper i Nice