Biluthyrning i Nice, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Nice, Frankrike? Sök och jämför priser här

Nice, Frankrike
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Nice, Frankrike
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Nice, Frankrike

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

221 kr - 432 kr

Alla biltyper

205 kr - 1 548 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Nice, Frankrike är 301 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Nice, Frankrike är november. Då är priset 27 % lägre än andra tider på året och kostar bara 221 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 57 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nice, Frankrike är 692 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nice, Frankrike är oktober. Då är priset 46 % lägre än andra tider på året och kostar bara 379 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Nice, Frankrike är 802 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Nice, Frankrike är augusti. Då är priset 38 % lägre än andra tider på året och kostar bara 505 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nice, Frankrike är 499 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nice, Frankrike är november. Då är priset 66 % lägre än andra tider på året och kostar bara 174 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Nice, Frankrike är 441 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Nice, Frankrike är augusti. Då är priset 29 % lägre än andra tider på året och kostar bara 314 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Nice, Frankrike är 730 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Nice, Frankrike är oktober. Då är priset 49 % lägre än andra tider på året och kostar bara 379 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nice av typen Med nedfällbart tak som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Goldcar Rental SP

305 kr per dag

1 sep - 6 sep
Kia Rio Hatchback
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
keddy by Europcar

311 kr per dag

1 sep - 6 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
keddy by Europcar

330 kr per dag

1 sep - 6 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Nice

Alla större biluthyrningsfirmor i Nice, Frankrike
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,2

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

7,5
4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,6
3 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,1

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

7,3
4 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,0

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,3
3 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,3

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

7,3
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

7,6
3 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,1

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

6,8
3 platser
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

9,5

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

6,4

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Palais des Congrès Acropolis7,5 km

Sevärdheter i närheten:

Palais des Congrès Acropolis113,8 km

Sevärdheter i närheten:

Palais des Congrès Acropolis0,9 km

Avstånd till populära hotell från Nice, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Nice Côte d'Azur flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Nice

Hittills i juli har det gjorts 684 sökningar på momondo efter hyrbilar i Nice.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Nice för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Budget, Alamo och Europcar är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Nice. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Nice, Frankrike i augusti?

En hyrbil för en weekend i Nice i augusti kostar kring 275 kr, med billiga erbjudanden från 160 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 71 kr, och genomsnittspriset är 266 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Nice har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Nice med Goldcar Rental SP på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 72 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 204 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Nice, Frankrike?

När du hyr en bil i Nice kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Nice. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Nice under augusti månad?

Med genomsnittstemperaturer på 21 °C och en nederbörd på 73 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i augusti månad. Att hyra en cabriolet i Nice är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Nice kommer i genomsnitt kosta dig 855 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Nice?

Nice, Frankrike har 4 uthyrningskontor från Hertz med ett genomsnittligt dagspris på 373 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Nice, Frankrike?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Nice när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Nice är 80 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Nice du befinner dig.

Hur är vädret i Nice, Frankrike i juli?

Den som letar efter en hyrbil i Nice under månaden juli kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 24 °C och en nederbörd på cirka 12 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Med tanke på att temperaturerna i Nice typiskt är högre under juli och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Nice representativt för resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur?

Om du letar efter en hyrbil i Nice för en bilresa till närliggande områden under juli månad är det viktigt att veta att resten av Provence-Alpes-Côte d'Azur vanligtvis har en temperatur på 23 °C och en nederbörd på omkring 21,4 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Nice

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Nice

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Aix-en-Provence, Antibes och Avignon inom

Börja planera din resa till Nice