Hyrbilar på Nice Côte d'Azur flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Nice Côte d'Azur flygplats? Sök här!

Nice, Frankrike - Côte d'Azur (NCE)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Nice, Frankrike - Côte d'Azur (NCE)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Nice Côte d'Azur flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Nice Côte d'Azur flygplats?

När du hyr en bil på Nice Côte d'Azur flygplats väljer de flesta av våra användare modellen Fiat 500 för 567 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Nissan Qashqai för ett genomsnittspris på 703 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Fiat 500 på Nice Côte d'Azur flygplats för så lite som 14 kr/dag och modellen Nissan Qashqai för så lite som 504 kr/dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Côte d'Azur flygplats?

De mest populära biltyperna att hyra på Côte d'Azur flygplats är de inom klassen Ekonomi. 22 % av våra användare sökte efter hyrbilar i klassen Ekonomi på Côte d'Azur flygplats under det senaste året. Fiat 500 och Opel Corsa är de två mest populära bilmodellerna inom klassen Ekonomi för uthyrning. Goldcar Rental SP är det mest populära hyrbilsföretaget som erbjuder fordon inom klassen Ekonomi på Côte d'Azur flygplats. Det billigaste priset ligger på 402 kr per dag för att hyra bilar inom klassen Ekonomi från Goldcar Rental SP.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Côte d'Azur flygplats?

Att boka 13 dagar före ditt upphämtningsdatum är bäst om du vill hyra en bil på Côte d'Azur flygplats. De genomsnittliga dagliga biluthyrningspriserna är 293 kr om du hyr en bil 13 dagar i förväg. 742 kr/dag är ett typiskt biluthyrningspris under helgen på Côte d'Azur flygplats, medan 343 kr/dag är ett standardpris på vardagar. Om du har ett flexibelt reseschema kommer du att upptäcka att de billigaste biluthyrningarna vanligtvis är tillgängliga under november månad, för i genomsnitt 314 kr/dag.

Vilken är den bästa hyrbilsfirman på Côte d'Azur flygplats?

Baserat på 42 omdömen och ett genomsnittligt betyg på 6,8 är Sixt det bäst rankade hyrbilsföretaget på Côte d'Azur flygplats. 7 % av våra användare bestämde sig för att boka en billig hyrbil från Sixt under det senaste året. Billiga hyrbilar kan också hittas på Avis och Budget, som också är ansedda biluthyrningsfirmor på Côte d'Azur flygplats. 12 användare gav Avis en 7,4 i genomsnittsbetyg, medan 20 användare gav Budget en 7,1 i genomsnittsbetyg.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Nice Côte d'Azur flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Nice Côte d'Azur flygplats
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

560 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Mercedes-Benz A-Class
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

559 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

391 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

614 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

614 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Vauxhall Mokka
Nissan Pathfinder
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare

1 076 kr/dag

(20 jun - 27 jun)
Nissan Pathfinder
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

560 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Vauxhall Mokka
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

530 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

553 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Nissan Qashqai

Information om biluthyrning i Nice Côte d'Azur flygplats

Om du vill kunna hyra en hyrbil från en biluthyrning i Frankrike finns det en del krav som du måste uppfylla. Dels måste du vara 21 år eller äldre för att kunna skaffa en hyrbil. Du måste även kunna visa upp ett kreditkort som står i ditt namn till den biluthyrning du väljer att satsa på. Har du haft ditt körkort i mindre än ett år kan du inte skaffa en hyrbil i Nice eller på andra ställen i Frankrike eftersom det är ett krav att körkortet varit giltigt ett år eller längre. Giltighetsperioden måste även sträcka sig över den tid du tänkt att din biluthyrning ska pågå. Medborgare från andra EU-länder kan styrka sin identitet med vilken typ av ID-handling som helst utöver körkortet. Du som kommer från ett land utanför EU behöver dock ha med dig ditt pass. Körkort som inte använder sig av bokstäver på latin är inte heller giltiga. Har du ett sådant körkort måste du även ha ett internationellt körkort om du vill kunna skaffa en hyrbil i Frankrike.

De flesta biluthyrningsföretagen på flygplatsen i Nice erbjuder som tidigare nämnt kontaktlös återlämning dygnet runt. Det finns gratis och obegränsat Wi-Fi tillgänglig på hela flygplatsen. Flygplatsen erbjuder även särskild assistans för dig som sitter i rullstol eller som har svårt att röra dig. För att få bästa möjliga service rekommenderas du alltid att meddela flygplatsen om att du behöver assistans senast 48 tim innan din ankomst.


Erbjudanden på hyrbilar i Nice Côte d'Azur flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Nice Côte d'Azur flygplats

Biltyp: Liten

362 kr - 778 kr

Alla biltyper

324 kr - 1 042 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Nice Côte d'Azur flygplats är 564 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Nice Côte d'Azur flygplats är januari. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 362 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Nice Côte d'Azur flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nice Côte d'Azur flygplats är 817 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nice Côte d'Azur flygplats är december. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 646 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Nice Côte d'Azur flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Nice Côte d'Azur flygplats är 1 052 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Nice Côte d'Azur flygplats är november. Då är priset 95% lägre än under resten året och ligger på bara 55 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Nice Côte d'Azur flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nice Côte d'Azur flygplats är 729 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nice Côte d'Azur flygplats är november. Då är priset 82% lägre än under resten året och ligger på bara 132 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 5% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Nice Côte d'Azur flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Nice Côte d'Azur flygplats är 912 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Nice Côte d'Azur flygplats är december. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 849 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Nice Côte d'Azur flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Nice Côte d'Azur flygplats är 902 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Nice Côte d'Azur flygplats är oktober. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 1 066 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Cabriolet i Nice Côte d'Azur flygplats är 862 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Cabriolet i Nice Côte d'Azur flygplats är november. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 522 kr per dag. En hyrbil av typen Cabriolet är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nice Côte d'Azur flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nice Côte d'Azur flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

339 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

391 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

560 kr/dag

(14 jun - 23 jun)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Nice Côte d'Azur flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Nice Côte d'Azur flygplats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

9,5
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,3

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

7,1
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,6

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

8,4

Bäst

6,7
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,0

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

9,3

Bäst

4,0
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,8

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

7,0
Översikt

Renlighet

3,5

Comfort

3,0

Övergripande

3,5

Upphämtning/avlämning

3,0

Bäst

3,5

24 Hour Rent A Car

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Nice

Nedan visas de mest populära hotellen i Nice

Hyr bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Nice, Paris och Marseille i Frankrike

Börja planera din resa till Nice Côte d'Azur flygplats


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Nice Côte d'Azur flygplats. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Nice Côte d'Azur flygplats då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.