Biluthyrning i Santarém, Pará, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Santarém, Pará, Brasilien? Sök och jämför priser här

Santarém, Pará, PA, Brasilien
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Santarém, Pará, PA, Brasilien
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Santarém, Pará

Alla större biluthyrningsfirmor i Santarém, Pará, Brasilien
2 platser
Översikt

Renlighet

9,7

Comfort

9,7

Övergripande

9,5

Upphämtning/avlämning

9,5

Valuta för pengarna

9,7
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Santarém, Pará, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Santarém, Pará Maestro Wilson Fonseca flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Santarém, Pará

523 användare har letat efter hyrbilar i Santarém, Pará med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Santarém, Pará för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Santarém, Pará. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Santarém, Pará som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Santarém, Pará, Brasilien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Santarém, Pará när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Santarém, Pará är 80 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Santarém, Pará du befinner dig.

Vilken bil väljer flest att hyra i Santarém, Pará?

Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Ford Ka i Santarém, Pará är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Santarém, Pará kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 323 kr/dag och priser så låga som 104 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Ford Ka kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 296 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 197 kr/dag.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Santarém, Pará under november kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Santarém, Pará.