Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Berlin

Vill du hyra en bil billigt i Berlin? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Berlin

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Berlin
Ekonomi310 kr per dag
Kompakt338 kr per dag
Medelstor441 kr per dag
Mini310 kr per dag
Leverantörens val382 kr per dag
Kompakt SUV387 kr per dag
Kompakt kombi417 kr per dag
Mellanstor kombi483 kr per dag
Medelstor SUV492 kr per dag
Kombi premium723 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Berlin

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Berlin

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Berlin?

De billigaste hyrbilarna i Berlin hittas generellt genom Wheego. När du bokar med Wheego kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 235 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Berlin är 282 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Berlin?

FLIZZR har flest uthyrningskontor i Berlin med 37 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Berlin?

De flesta av momondos användare hyr modellen Opel Corsa i Berlin, även om typen Volkswagen Golf är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Opel Corsa ligger priserna generellt på 326 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Opel Corsa i Berlin för så lite som 206 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Golf i Berlin kostar i genomsnitt 507 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 274 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Berlin

Hitta rätt hyrbil för dig i Berlin

Liten bilar

294 kr - 574 kr

Alla biltyper

305 kr - 749 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Berlin, Tyskland är 493 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Berlin, Tyskland är april. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 294 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Berlin av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Berlin, Tyskland är 665 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Berlin, Tyskland är april. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 353 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Berlin av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Berlin, Tyskland är 804 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Berlin, Tyskland är augusti. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 520 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Berlin, Tyskland är 558 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Berlin, Tyskland är april. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 306 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Berlin av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Berlin, Tyskland är 731 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Berlin, Tyskland är maj. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 983 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Berlin, Tyskland är 631 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Berlin, Tyskland är mars. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 689 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 3% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Berlin av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Berlin, Tyskland är 507 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Berlin, Tyskland är augusti. Då är priset 6% lägre än under resten året och ligger på bara 478 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Berlin. Genomsnittspriset för en hyrbil i Berlin kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

310 kr/dag

(2 Sep - 5 Sep)
Skoda Fabia
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

310 kr/dag

(2 Sep - 5 Sep)
Smart Fortwo
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

338 kr/dag

(22 Jul - 1 Aug)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Berlin

Alla större biluthyrningsfirmor i Berlin

Global Rent A Car

17 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Virtuo

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

FLIZZR

36 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Enterprise Rent-A-Car

15 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,8

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

7,8

Sixt

27 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,3

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,1

Dollar

10 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,0

Europcar

22 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,9

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

6,9

Avis

11 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

6,6

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,2

Bra att veta om hyrbilar i Berlin

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Berlin.

Mest populära uthyrningsföretag

Alamo

Populära biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigaste hyrbilen

274 kr

Mest populära modellen

Opel Corsa
Den mest populära biluthyrningsfirman i Berlin som hittats på momondo den här månaden är Alamo. Andra toppval för biluthyrningsföretag är keddy by Europcar och Wheego
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Berlin under de senaste 72 timmarna: Compact, SUV, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Berlin är 274 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 354 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Berlin under de senaste 7 dagarna är av modellen Opel Corsa. Våra användare föredrar också Volkswagen Golf som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Berlin – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Berlin och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Berlin, Tyskland i juli?

För att hyra en bil en weekend i Berlin i juli, var genomsnittspriset 503 kr, med billigare erbjudanden från 362 kr. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 272 kr, med fler alternativ kring följande pris: 349 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Berlin, Tyskland?

Varje biluthyrningsföretag i Berlin har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Berlin är Dollar, Enterprise Rent-A-Car och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Berlin under juli månad?

Med genomsnittstemperaturer på 17 °C och en nederbörd på 62 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i juli månad. Att hyra en cabriolet i Berlin är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Berlin kommer i genomsnitt kosta dig 712 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Berlin, Tyskland?

Om du hyr ett fordon i Berlin tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Berlin ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Berlin ligger hastighetsgränsen på Upplysningar.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW M4 Coupé i Berlin?

Hur är vädret i Berlin, Tyskland i juni?

I juni får Berlin vanligtvis en nederbörd på 71 mm och har en medeltemperatur på 16 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Berlin då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Berlin representativt för resten av Berlin?

Om du letar efter en hyrbil i Berlin för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Berlin vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 71 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Berlin?

Priserna för bilar i Berlin uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Berlin?

Det finns 284 bolag tillgängliga för bilar i Berlin från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Berlin?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Berlin. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Berlin?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Berlin. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Berlin?

Du bör boka en hyrbil i Berlin med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Berlin?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Berlin tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Berlin med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Berlin och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Berlin på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Berlin.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Berlin som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Berlin.

Kan jag söka efter hyrbilar i Berlin med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Berlin.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Berlin

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Berlin

Populära hyrbilstyper i Berlin