Biluthyrning i Düsseldorf, Tyskland

Vill du hyra en bil billigt i Düsseldorf, Tyskland? Sök och jämför priser här

Düsseldorf, Tyskland
24 okt — 31 okt
Samma avlämingsplats
Düsseldorf, Tyskland
sön 24/10
12:00
sön 31/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Düsseldorf, Tyskland

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

157 kr - 369 kr

Alla biltyper

164 kr - 420 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Düsseldorf, Tyskland är 206 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Düsseldorf, Tyskland är april. Då är priset 24 % lägre än andra tider på året och kostar bara 157 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Düsseldorf. Genomsnittspriset för en hyrbil i Düsseldorf kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Düsseldorf av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Düsseldorf, Tyskland är 237 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Düsseldorf, Tyskland är februari. Då är priset 27 % lägre än andra tider på året och kostar bara 176 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Düsseldorf. Genomsnittspriset för en hyrbil i Düsseldorf kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Düsseldorf av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Düsseldorf, Tyskland är 312 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Düsseldorf, Tyskland är september. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 363 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Düsseldorf. Genomsnittspriset för en hyrbil i Düsseldorf kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Düsseldorf av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Düsseldorf, Tyskland är 210 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Düsseldorf, Tyskland är november. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 244 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Düsseldorf. Genomsnittspriset för en hyrbil i Düsseldorf kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Düsseldorf av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Düsseldorf, Tyskland är 223 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Düsseldorf, Tyskland är juni. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 236 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Düsseldorf. Genomsnittspriset för en hyrbil i Düsseldorf kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Düsseldorf av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Düsseldorf

Alla större biluthyrningsfirmor i Düsseldorf, Tyskland
7 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
11 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

6,0
12 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

9,0

Övergripande

8,8

Upphämtning/avlämning

8,4

Valuta för pengarna

8,8
3 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,7

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,3
3 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

8,4

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

8,0
11 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

7,0
3 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Valuta för pengarna

6,3

Information om din resa till Düsseldorf

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Düsseldorf?

Då det kommer till åldersgränsen för att hyra bil i Düsseldorf är det som i övriga Tyskland 21 år som gäller. Du måste ha haft ditt körkort i minst ett år. Är du under 25 tar dessutom de flesta uthyrningsföretag en extra avgift. Den övre gränsen är oftast mellan 75 och 80 år och många uthyrare kräver även en avgift för den som fyllt 70.

Viktigt att veta om trafikregler i Düsseldorf

Fartgränsen i Düsseldorf ligger oftast på 30 km/h inne i staden beroende på kvarter, så var uppmärksam på skyltar och regler. Düsseldorf har som många av Tysklands större städer tagit upp kampen mot luftföroreningar och är en så kallas Umweltzone. Detta innebär att alla bilar som kör i stan behöver ha en grön miljödekal. Oftast finns dessa redan på hyrbilarna, men ta en extra titt eftersom du annars kan åka på saftiga böter. Promillegränsen är 0.5 och det råder högertrafik precis som här i Sverige. Det är förbjudet att prata i handhållen mobil och halvljus rekommenderas under dagtid, och vid dålig sikt måste alla fordon ha det tänt. Düsseldorf har inga vägavgifter inne i staden.

Parkering

Det finns ett tjugotal parkeringshus över Düsseldorf, vissa mer centrala än andra med priser mellan 1,50-3 EUR (16-32 SEK). Du kan även parkera på gatan i centrala Düsseldorf. I distrikten Stadtmitte, Altstadt och Carlstadt råder parkering mot betalning måndag till söndag. Du får parkera hur länge du vill förutom vid blåmarkerad parkering i shoppingområdet Königsallee. Avgifterna ligger kring 2,9 EUR (31 SEK) per timme. Har du svårigheter att hitta parkering centralt kan det vara enklare att hitta en plats lite utanför centrum och sedan promenera eller ta kollektivtrafik in till stan.

Utflyktsmål i och omkring Düsseldorf

Med hyrbil i Düsseldorf har du oändliga möjligheter att ta dig runt och upptäcka andra delar av Europa. Mindre än en timme bort ligger till exempel Cologne. Staden som sägs vara Tysklands äldsta med över 2 000 år på nacken har mycket att erbjuda i form av sevärdheter och museer. Besök den storslagna katedralen som började byggas under medeltiden innan du tar en promenad i de vackra delarna av gamla stan. Titta in på ett ”Brauhaus”, bryggeri, eller slå dig ner på ett av stadens många torg. Väljer du att hyra bil i Düsseldorf kan du dessutom enkelt ta dig till den storslagna naturen kring vandringslederna Neanderlandsteig, öster om staden. Här finns ett utbud på 235 kilometer med vandringsleder som tar dig genom vykortsvacker natur, slott, kyrkor och en bunker från andra världskriget.

Vilka försäkringar ska man ha?

Att hyra bil i Düsseldorf innebär att de flesta hyrbilsföretagen även erbjuder försäkringar av olika slag. Kolla därför upp innan vad som ingår i din reseförsäkring och om du har självriskeliminering inkluderat då du bokar med ditt kredit- eller bankkort. Många svenska banker har nämligen detta inkluderat om du använder deras kort. Överlag kan det vara bra att ha självriskeliminering eftersom det täcker skador som kan uppkomma på hyrbilen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Düsseldorf, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du behöver inget speciellt internationellt körkort för att köra i Düsseldorf då Tyskland är medlem i EES. Ditt svenska körkort gäller med andra ord precis som i övriga EU.

Var i Düsseldorf kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Biluthyrning i Düsseldorf finns lättillgängligt på Düsseldorfs flygplats, DUS. De flesta stora hyrbilsföretag har kontor i ankomsthallen och allra smidigast är att boka din bil i förväg. Vill du istället hämta din bil inne i centrum finns det en rad alternativ tillgängliga, bland annat kring Düsseldorf Hauptbahnhof, stadens centrala tågstation. Tänk bara på att de flesta biluthyrare i centrum inte har lika flexibla öppettider som kontoren på flygplatsen. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan plats än du hyrde den kan du ange detta som filter då du söker efter din hyrbil på momondo.


Avstånd till populära hotell från Düsseldorf, Tyskland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Duesseldorf Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Düsseldorf

36 användare har letat efter hyrbilar i Düsseldorf med momondo i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Düsseldorf för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Düsseldorf har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Enterprise, Avis och Europcar. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Düsseldorf. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Düsseldorf, Tyskland i november?

För att hyra en bil en weekend i Düsseldorf i november, var genomsnittspriset 348 kr, med billigare erbjudanden från 137 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Düsseldorf i november hittade ett genomsnittspris på 213 kr - men priser så låga som 178 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Düsseldorf har lägst priser för hyrbilar?

INTERRENT Har generellt de billigaste dagspriserna i Düsseldorf på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 181 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 98 kr per dag för deras hyrbilar i Düsseldorf.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Düsseldorf, Tyskland?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Düsseldorf har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Düsseldorf, så som Global Rent A Car, keddy by Europcar och Enterprise erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Düsseldorf under november månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Düsseldorf under november månad. Med en genomsnittstemperatur på 3 °C och en nederbörd på omkring 60 mm i november innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Düsseldorf kommer i genomsnitt kosta dig 247 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Düsseldorf?

Det finns 11 uthyrningskontor i Düsseldorf, Tyskland. På Europcars uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 256 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Düsseldorf, Tyskland?

Hastighetsgränsen i Düsseldorf är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Düsseldorf är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid Upplysningar. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Düsseldorf?

Bilmodellen Ford Focus är den mest populära bilen att hyra i Düsseldorf enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Ford Focus för så lite som 65 kr/dag i Düsseldorf, men generellt kan du vänta dig priser på runt 213 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Düsseldorf är modellen Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 122 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 59 kr/dag.

Hur är vädret i Düsseldorf, Tyskland i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Düsseldorf under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 11 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Düsseldorf under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Düsseldorf. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Düsseldorf tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Hyundai Accent och Fiat Panda.

Är vädret i Düsseldorf representativt för resten av Nordrhein-Westfalen?

Den som vill hyra en bil i Düsseldorf för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Nordrhein-Westfalen under oktober månad vanligtvis ligger runt 10 °C med en nederbörd på omkring 61,2 mm.


Hyra bil i andra städer i Tyskland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som München, Berlin och Frankfurt i Tyskland

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Nordrhein-Westfalen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Aachen, Bielefeld och Bonn inom Nordrhein-Westfalen

Börja planera din resa till Düsseldorf