Biluthyrning i Pune, Indien

Vill du hyra en bil billigt i Pune, Indien? Sök och jämför priser här

Pune, MH, Indien
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Pune, MH, Indien
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Pune

Alla större biluthyrningsfirmor i Pune, Indien
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Pune, Indien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bombay Chhatrapati Shivaji Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Pune

Hittills denna månad har vi gjort 669 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Pune.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Pune för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Avis är ett av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Pune. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Pune, Indien?

Hastighetsgränsen i Pune är 70 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Pune är 80 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Pune bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Pune?

Hyrbilar av modellerna Hyundai i10 och Hyundai Accent i Pune är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai i10 i Pune kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 346 kr/dag och priser så låga som 186 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 422 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 186 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Pune?

Den mest populära hyrbilsfirman i Pune som erbjuder hyrbilsmodellen Audi A4 är Avis. Hyrbilar av modellen Audi A4 i Pune kostar omkring 968 kr/dag om du hyr från Avis.Avis har andra alternativ från bilklassen Lyx i Pune, så som modellen Kia Sportage om du inte lyckas boka denna exakta bil.

Hur är vädret i Pune, Indien i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Pune under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 25 °C och en nederbörd på cirka 88 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Temperaturerna i Pune är oftast höga under oktober, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Pune representativt för resten av Maharashtra?

Den som vill hyra en bil i Pune för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Maharashtra under oktober månad vanligtvis ligger runt 28 °C med en nederbörd på omkring 81 mm.


Hyra bil i andra städer i Indien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som New Delhi, Bombay och Chennai i Indien

Börja planera din resa till Pune