Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Alcúdia, Balearerna

Vill du hyra en bil billigt i Alcúdia, Balearerna? Sök och jämför priser här!

Alcúdia, Mallorca, Spanien
2 May — 9 May
Alcúdia, Mallorca, Spanien
Thu 2/5
12:00
Thu 9/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Alcúdia, Balearerna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Alcúdia, Balearerna
Ekonomi286 kr per dag
Kompakt291 kr per dag
Medelstor307 kr per dag
Minibuss910 kr per dag
Mini210 kr per dag
Cabriolet487 kr per dag
Medelstor SUV317 kr per dag
Leverantörens val319 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Alcúdia, Balearerna

Hitta rätt hyrbil för dig i Alcúdia

Liten bilar

25 kr - 735 kr

Alla biltyper

25 kr - 1 401 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Alcúdia, Spanien är 348 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Alcúdia, Spanien är november. Då är priset 93% lägre än under resten året och ligger på bara 25 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Alcúdia, Spanien är 498 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Alcúdia, Spanien är februari. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 132 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Alcúdia, Spanien är 1 187 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Alcúdia, Spanien är januari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 421 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Alcúdia, Spanien är 349 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Alcúdia, Spanien är mars. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 152 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Alcúdia, Spanien är 872 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Alcúdia, Spanien är februari. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 211 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Alcúdia, Spanien är 640 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Alcúdia, Spanien är mars. Då är priset 85% lägre än under resten året och ligger på bara 98 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

210 kr/dag

(17 Jun - 19 Jun)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

269 kr/dag

(30 Apr - 7 May)
Fiat Panda
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

286 kr/dag

(17 Jun - 19 Jun)
Mini Hatch

Trender och insikter om att hyra bil i Alcúdia

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Alcúdia

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Alcúdia?

De billigaste hyrbilarna i Alcúdia hittas generellt genom Record Go. När du bokar med Record Go kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 84 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Alcúdia är 516 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Alcúdia?

När du hyr en bil i Alcúdia väljer de flesta av våra användare modellen Ford Puma för 338 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Citroen C1 för ett genomsnittspris på 289 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Puma i Alcúdia för så lite som 243 kr/dag och modellen Citroen C1 för så lite som 264 kr/dag.

Hyrbilsleverantörer i Alcúdia

Alla större biluthyrningsfirmor i Alcúdia, Balearerna

Sixt

1 plats

Vanrell

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Avis

1 plats

Ok Mobility

1 plats

Budget

1 plats

CLICK RENT

3 platser

keddy by Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Alcúdia

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Alcúdia.

Mest populära uthyrningsföretag

Wiber

Populära biltyper

Economy, Convertible, Compact

Billigaste hyrbilen

163 kr

Mest populära modellen

Class Convertible
Den mest populära biluthyrningsfirman i Alcúdia som hittats på momondo den här månaden är Wiber. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Record Go och CLICK RENT
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Alcúdia under de senaste 72 timmarna: Economy, Convertible, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Alcúdia är 163 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 444 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Alcúdia under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Convertible. Våra användare föredrar också Ford Puma som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Alcúdia – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Alcúdia och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Alcúdia, Spanien?

Hastighetsgränsen i Alcúdia är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Alcúdia är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Alcúdia bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Är vädret i Alcúdia representativt för resten av Balearerna?

Den som vill hyra en bil i Alcúdia för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Balearerna under april månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 35 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Alcúdia?

Priser för bilar i Alcúdia uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Alcúdia?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Alcúdia är 16 från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Alcúdia?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Alcúdia. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Alcúdia?

Vid biluthyrning i Alcúdia måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Alcúdia?

Att boka en hyrbil i Alcúdia via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Alcúdia?

När du har sökt efter en hyrbil i Alcúdia visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Alcúdia med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Alcúdia som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Alcúdia på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Alcúdia på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Alcúdia som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Alcúdia.

Kan jag söka efter hyrbilar i Alcúdia med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Alcúdia på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Alcúdia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 2/5
12:00
Thu 9/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Alcúdia

Hitta hyrbilar på dessa populära flygplatser nära Alcúdia