Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Alcúdia, Balearerna

Vill du hyra en bil billigt i Alcúdia, Balearerna? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Alcúdia, Balearerna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Alcúdia, Balearerna
Ekonomi274 kr per dag
Kompakt283 kr per dag
Medelstor343 kr per dag
Mini243 kr per dag
Cabriolet480 kr per dag
Kompakt SUV323 kr per dag
Medelstor SUV339 kr per dag
Standard-SUV356 kr per dag
Lastbil1 086 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Alcúdia

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Alcúdia

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Alcúdia?

De billigaste hyrbilarna i Alcúdia hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 96 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Alcúdia är 107 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Alcúdia?

När du hyr en bil i Alcúdia väljer de flesta av våra användare modellen Peugeot 208 för 244 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Fiat 500 för ett genomsnittspris på 206 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Peugeot 208 i Alcúdia för så lite som 107 kr/dag och modellen Fiat 500 för så lite som 167 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Alcúdia, Balearerna

Hitta rätt hyrbil för dig i Alcúdia

Liten bilar

24 kr - 713 kr

Alla biltyper

24 kr - 1 317 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Alcúdia, Spanien är 333 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Alcúdia, Spanien är november. Då är priset 93% lägre än under resten året och ligger på bara 24 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Alcúdia, Spanien är 447 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Alcúdia, Spanien är februari. Då är priset 72% lägre än under resten året och ligger på bara 128 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 9 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Alcúdia, Spanien är 980 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Alcúdia, Spanien är januari. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 408 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Alcúdia, Spanien är 332 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Alcúdia, Spanien är mars. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 147 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Alcúdia av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Alcúdia, Spanien är 584 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Alcúdia, Spanien är februari. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 204 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Alcúdia, Spanien är 1 637 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Alcúdia, Spanien är maj. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 967 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 71% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Alcúdia, Spanien är 540 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Alcúdia, Spanien är mars. Då är priset 83% lägre än under resten året och ligger på bara 95 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 10% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Alcúdia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Alcúdia kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

243 kr/dag

(23 jun - 30 jun)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

263 kr/dag

(23 jun - 30 jun)
Fiat Panda
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

274 kr/dag

(23 jun - 30 jun)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Alcúdia

Alla större biluthyrningsfirmor i Alcúdia, Balearerna

Vanrell

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0

Sixt

1 plats

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Ok Mobility

1 plats

CLICK RENT

5 platser

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

5,0

Comfort

8,0

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

4,0

keddy by Europcar

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Alcúdia

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Alcúdia.

Mest populära uthyrningsföretag

Wiber

Populära biltyper

Economy, Convertible, Mini

Billigaste hyrbilen

161 kr

Mest populära modellen

Peugeot 208
Den mest populära biluthyrningsfirman i Alcúdia som hittats på momondo den här månaden är Wiber. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Centauro och CLICK RENT
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Alcúdia under de senaste 72 timmarna: Economy, Convertible, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Alcúdia är 161 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 278 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Alcúdia under de senaste 7 dagarna är av modellen Peugeot 208. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Alcúdia – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Alcúdia och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Alcúdia, Spanien?

Hastighetsgränsen i Alcúdia är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Alcúdia är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Alcúdia bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Är vädret i Alcúdia representativt för resten av Balearerna?

Den som vill hyra en bil i Alcúdia för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Balearerna under juni månad vanligtvis ligger runt 21 °C med en nederbörd på omkring 20 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Alcúdia?

Priser för bilar i Alcúdia uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Alcúdia?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Alcúdia är 17 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Alcúdia?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Alcúdia. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Alcúdia?

Vid biluthyrning i Alcúdia måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Alcúdia?

Att boka en hyrbil i Alcúdia via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Alcúdia?

När du har sökt efter en hyrbil i Alcúdia visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Alcúdia med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Alcúdia som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Alcúdia på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Alcúdia på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Alcúdia som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Alcúdia.

Kan jag söka efter hyrbilar i Alcúdia med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Alcúdia på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Alcúdia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners