Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Split, Split-Dalmatiens län

Vill du hyra en bil billigt i Split, Split-Dalmatiens län? Sök och jämför priser här!

Split, Kroatien
22 apr — 29 apr
Split, Kroatien
mån 22/4
12:00
mån 29/4
12:00
Förarens ålder:
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Split, Split-Dalmatiens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Split, Split-Dalmatiens län
Ekonomi95 kr per dag
Kompakt81 kr per dag
Medelstor188 kr per dag
Standard380 kr per dag
Mini87 kr per dag
Minibuss725 kr per dag
Medelstor SUV104 kr per dag
Kompakt SUV129 kr per dag
Kompakt kombi143 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Split, Split-Dalmatiens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Split

Liten bilar

99 kr - 529 kr

Alla biltyper

146 kr - 678 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Split, Kroatien är 215 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Split, Kroatien är november. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 99 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Split av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Split, Kroatien är 434 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Split, Kroatien är december. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 119 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Split av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Split, Kroatien är 744 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Split, Kroatien är december. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 249 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Split, Kroatien är 306 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Split, Kroatien är januari. Då är priset 64% lägre än under resten året och ligger på bara 112 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Split av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Split, Kroatien är 842 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Split, Kroatien är april. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 752 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 55% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Split av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Split, Kroatien är 695 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Split, Kroatien är oktober. Då är priset 16% lägre än under resten året och ligger på bara 588 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Split, Kroatien är 662 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Split, Kroatien är maj. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 918 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Split. Genomsnittspriset för en hyrbil i Split kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

81 kr/dag

(20 apr - 27 apr)
Skoda Rapid
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

87 kr/dag

(28 apr - 8 maj)
Volkswagen up!
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

95 kr/dag

(28 apr - 8 maj)
Skoda Fabia

Trender och insikter om att hyra bil i Split

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Split

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Split?

De billigaste hyrbilarna i Split hittas generellt genom Ok Mobility. När du bokar med Ok Mobility kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 56 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Split är 192 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Split?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Split är Opel Corsa, följt av modellen Mercedes-Benz V-Class. Våra användare har hittat erbjudanden för Opel Corsa i Split för i genomsnitt 380 kr per dag, och så billigt som 67 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 1 582 kr per dag att hyra modellen Mercedes-Benz V-Class i Split, även om du kan hitta priser för så lite som 897 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Split

Alla större biluthyrningsfirmor i Split, Split-Dalmatiens län

Last Minute

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

ADDCAR RENTAL

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

8,6

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Autounion Car Rental

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

4,0

CarWiz

3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

GREEN MOTION

3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Mack

6 platser

Global Rent A Car

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Split

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Split.

Mest populära uthyrningsföretag

Avia Rent A Car

Populära biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigaste hyrbilen

124 kr

Mest populära modellen

Opel Corsa
Den mest populära biluthyrningsfirman i Split som hittats på momondo den här månaden är Avia Rent A Car. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Garage No 1 och Ok Mobility
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Split under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Split är 124 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 314 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Split under de senaste 7 dagarna är av modellen Opel Corsa. Våra användare föredrar också Mercedes-Benz V-Class som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Split – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Split och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Split, Kroatien i maj?

För att hyra en bil en weekend i Split i maj, var genomsnittspriset 684 kr, med billigare erbjudanden från 165 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Split i maj hittade ett genomsnittspris på 485 kr - men priser så låga som 79 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Split, Kroatien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Split har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Split, så som Last Minute, Avis och Enterprise Rent-A-Car erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Split under maj månad?

Med genomsnittstemperaturer på 21 °C och en nederbörd på 48 mm är en cabriolet det bästa alternativet att hyra i maj månad. Att hyra en cabriolet i Split är ett spännande sätt att uppleva omgivningarna utan att behöva oroa sig för dåligt väder. Det är dock smart att dubbelkolla väderprognosen innan din resa utifall du skulle behöva justera ditt val av bil. Att hyra en Cabriolet i Split kommer i genomsnitt kosta dig 833 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Split, Kroatien?

Hastighetsgränsen i Split är 50 km/t om inget annat anges. Split har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Split ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Peugeot 308 i Split?

Hur är vädret i Split, Kroatien i april?

Den som letar efter en hyrbil i Split under månaden april kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 12 °C och en nederbörd på cirka 62 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Split representativt för resten av Split-Dalmatiens län?

Om du letar efter en hyrbil i Split för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Split-Dalmatiens län vanligtvis har en temperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 67,3 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Split?

Priserna för bilar i Split uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Split?

Det finns 102 bolag tillgängliga för bilar i Split från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Split?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Split. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Split?

För att få hyra en bil i Split måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Split?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Split. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Split?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Split då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Split med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Split som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Split på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Split.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Split som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Split.

Kan jag söka efter hyrbilar i Split med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Split med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Split

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 22/4
12:00
mån 29/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Split

Populära hyrbilstyper i Split