Hitta billig biluthyrning i Karlstad

Vill du hyra en bil billigt i Karlstad? Sök och jämför priser här

Karlstad, Sverige
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Karlstad, Sverige
tor 28/1
12:00
tor 4/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Karlstad

Alla större biluthyrningsfirmor i Karlstad
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.6

Betyg baserat på 1 recensioner


När är det billigast att hyra en bil i Karlstad?

Alla

225 kr - 1 095 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Karlstad. Priset ligger då 34% lägre än under resten av året, på bara 237 kr per dag. Den dyraste månaden är augusti. Priset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Avstånd till populära hotell från Karlstad

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Örebro Bofors flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Karlstad

Hittills i januari har det gjorts 177 sökningar på momondo efter hyrbilar i Karlstad.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Karlstad för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Karlstad även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Sixt, Budget och Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Karlstad i februari?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i februari i Karlstad kan förvänta dig att betala cirka 496 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 196 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Karlstad. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 221 kr, med fler alternativ kring följande pris: 325 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Karlstad har lägst priser för hyrbilar?

Avis Har generellt de billigaste dagspriserna i Karlstad på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 386 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 192 kr per dag för deras hyrbilar i Karlstad.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Karlstad?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Karlstad. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Karlstad när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Karlstad under februari månad?

Karlstad får överlag en medeltemperatur på 0 °C och omkring 30 mm i nederbörd under februari månad. För att kunna vara så väl förberedd som möjligt inför din resa till Karlstad gör du bäst i att hyra en stadsjeep. Detta gör att du säkert kan ta dig fram på de snöiga och isiga gatorna i Karlstad. Att hyra en SUV i Karlstad kommer i genomsnitt kosta dig 516 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Karlstad?

Det är väldigt populärt att hyra från Hertz i Karlstad då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 3 uthyrningskontor i centrum av Karlstad, och du kan förvänta dig priser på 423 kr per dag för att hyra din bil i Karlstad.

Vad är hastighetsgränsen i Karlstad?

Hastighetsgränsen i Karlstad är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Karlstad är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Karlstad bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Karlstad, Sverige i januari?

Under januari är medeltemperaturen i Karlstad −3 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Karlstad.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

För månader som januari kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Karlstad. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

Är vädret i Karlstad representativt för resten av Värmlands län?

Om du letar efter en hyrbil i Karlstad för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Värmlands län vanligtvis har en temperatur på −3 °C och en nederbörd på omkring 40 mm.


Hyra bil i andra städer i Sverige

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige

Planera din resa till Karlstad

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Karlstad

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Karlstad
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Karlstad

    Hitta hotell i Karlstad