Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Karlstad, Värmlands län

Vill du hyra en bil billigt i Karlstad, Värmlands län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Karlstad, Värmlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Karlstad, Värmlands län
Ekonomi487 kr per dag
Kompakt446 kr per dag
Medelstor455 kr per dag
Standard473 kr per dag
Kompakt SUV455 kr per dag
Kompakt kombi522 kr per dag
Mellanstor kombi603 kr per dag
Medelstor SUV644 kr per dag
Kombi premium707 kr per dag
Standard kombi856 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Karlstad

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Karlstad

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Karlstad?

De billigaste hyrbilarna i Karlstad hittas generellt genom Sixt. När du bokar med Sixt kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 330 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Karlstad är 667 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Karlstad?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Karlstad är Audi A1, följt av modellen Tesla Model Y. Våra användare har hittat erbjudanden för Audi A1 i Karlstad för i genomsnitt 661 kr per dag, och så billigt som 330 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 884 kr per dag att hyra modellen Tesla Model Y i Karlstad, även om du kan hitta priser för så lite som 505 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Karlstad, Värmlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Karlstad

Liten bilar

510 kr - 976 kr

Alla biltyper

706 kr - 1 240 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Karlstad, Sverige är 651 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Karlstad, Sverige är december. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 510 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Karlstad av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Karlstad, Sverige är 913 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Karlstad, Sverige är januari. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 659 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Karlstad av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Karlstad, Sverige är 1 273 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Karlstad, Sverige är maj. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 927 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Karlstad, Sverige är 783 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Karlstad, Sverige är november. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 440 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Karlstad av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Karlstad, Sverige är 1 670 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Karlstad, Sverige är mars. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 1 212 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Karlstad, Sverige är 1 399 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Karlstad, Sverige är januari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 839 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlstad. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlstad kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Karlstad av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

446 kr/dag

(27 jun - 30 jun)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

457 kr/dag

(23 jun - 23 jul)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

487 kr/dag

(23 jun - 23 jul)
Mini Hatch

Hyrbilsleverantörer i Karlstad

Alla större biluthyrningsfirmor i Karlstad, Värmlands län

Hertz

4 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

8,9

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

8,9

Bäst

8,9

MABI

2 platser

Sixt

2 platser

Europcar

3 platser

Budget

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

Avis

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Karlstad

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Karlstad.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigaste hyrbilen

346 kr

Mest populära modellen

Audi A1
Den mest populära biluthyrningsfirman i Karlstad som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Karlstad under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Karlstad är 346 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 685 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Karlstad under de senaste 7 dagarna är av modellen Audi A1. Våra användare föredrar också Tesla Model Y som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Karlstad – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Karlstad och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Karlstad, Sverige i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Karlstad kan förvänta dig att betala cirka 868 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 465 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Karlstad. För att hyra en bil en vecka var det lägsta priset 555 kr, med fler alternativ kring följande pris: 743 kr.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Karlstad under juli månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Karlstad under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 70 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Karlstad kommer i genomsnitt kosta dig 1 554 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Karlstad, Sverige?

Hastighetsgränsen i Karlstad är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Karlstad är 100 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Karlstad bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volvo XC40 i Karlstad?

Hur är vädret i Karlstad, Sverige i juni?

Under juni är medeltemperaturen i Karlstad 14 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Karlstad.

Är vädret i Karlstad representativt för resten av Värmlands län?

Om du letar efter en hyrbil i Karlstad för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Värmlands län vanligtvis har en temperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 40 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Karlstad?

Priserna för bilar i Karlstad uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Karlstad?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Karlstad är 24 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Karlstad?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Karlstad. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Karlstad?

För att få hyra en bil i Karlstad måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Karlstad?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Karlstad om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Karlstad?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Karlstad genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Karlstad med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Karlstad som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Karlstad på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Karlstad.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Karlstad som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Karlstad.

Kan jag söka efter hyrbilar i Karlstad med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Karlstad på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Karlstad

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Karlstad

Populära hyrbilstyper i Karlstad