Biluthyrning i Orlando, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Orlando, FL? Sök och jämför priser här

Orlando, FL, USA
24 maj — 31 maj
Samma avlämingsplats
Orlando, FL, USA
mån 24/5
12:00
mån 31/5
12:00
Förarens ålder:

När är det billigast att hyra en bil i Orlando?

Alla

209 kr - 620 kr

Familj

181 kr - 424 kr

I mars månad är det billigast att hyra en bil i Orlando, Florida. Priset ligger då 23% lägre än under resten av året, på bara 234 kr per dag. Den dyraste månaden är november. Om du behöver mer plats för familjen så är större fordon, med fler än 6 säten, vanligtvis billigast i mars. Priset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Orlando

Alla större biluthyrningsfirmor i Orlando, FL
8,6
Fantastiskt
467 omdömen4 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,8

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,6

Valuta för pengarna

8,3
7,5
Bra
332 omdömen16 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,8

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

7,4
6,9
Bra
320 omdömen4 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,4

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,8
6,0
Bra
360 omdömen10 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,7

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

5,3

Valuta för pengarna

6,0
5,8
Okej
593 omdömen4 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,4

Övergripande

5,5

Upphämtning/avlämning

5,3

Valuta för pengarna

5,8
5,5
Okej
489 omdömen20 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

5,0

Valuta för pengarna

5,5
5,4
Okej
421 omdömen4 platser
Översikt

Renlighet

6,2

Comfort

6,1

Övergripande

5,1

Upphämtning/avlämning

4,9

Valuta för pengarna

5,4
5,3
Okej
160 omdömen5 platser
Översikt

Renlighet

5,7

Comfort

5,7

Övergripande

4,9

Upphämtning/avlämning

4,9

Valuta för pengarna

5,3

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

SeaWorld Orlando15,4 km
Universal Studios Florida16,6 km
Disney's Magic Kingdom26,8 km

Sevärdheter i närheten:

Universal Studios Florida39,7 km
SeaWorld Orlando46,0 km
Disney's Magic Kingdom51,5 km

Sevärdheter i närheten:

SeaWorld Orlando5,5 km
Disney's Magic Kingdom8,2 km
Universal Studios Florida11,5 km

Information om din resa till Orlando

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Orlando?

För att hyra bil i Orlando behöver du officiellt sätt bara ha fyllt 18 år, men de flesta biluthyrningar har en åldersgräns på 21 år. När du hyr bil ska du tänka på att det för det mesta tillkommer en kostnad på ungefär 55 USD (ca. 500 SEK) per dag om du är under 25 år gammal. Hos momondo kan du söka efter hyrbilar och kan jämföra priser direkt på nätet. Tänk på att priserna som visas i sökresultatet inte tar hänsyn till din ålder och eventuella tilläggsavgifter för unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Orlando

När du hyr bil i USA bör du känna till de regler i trafiken som skiljer sig från de svenska trafikreglerna. Varje stat har olika bestämmelser, och i Florida, den delstat där Orlando ligger, gäller till skillnad från andra delstater att det går bra att tala i telefon under färden. Alla passagerare i bilen måste dock ha säkerhetsbälte på sig, annars får du böter. I USA finns motorvägar med vägavgifter, så kallade Turnpikes. Vägavgifterna betalar du med mynt i biltullar så se alltid till att ha med dig mynt i bilen för att enkelt kunna betala dessa.

Parkering

Orlando är en utspridd stad som är mycket anpassad för biltrafik, så att hitta parkering är inte svårt. Staden har både gatuparkering, parkeringsplatser och parkeringshus där du kan ställa din hyrbil. I centrala Orlando kostar det ungefär 1 USD (ca. 10 SEK) per timme att ställa bilen på gatan. Du betalar i parkeringsautomater som du hittar nära gatuparkeringen. I centrala parkeringshus kostar det mellan 1 USD och 2 USD (Ca. 10 och 20 SEK) per timme. Du kan även parkera bilen för en heldag i vissa parkeringshus till en kostnad på ungefär 17 USD (ca. 150 SEK) per dag. Orlando har även infört flera mobilappar som du kan ladda ner via vilka du kan se var det finns lediga parkeringsplatser i staden och även betala för parkeringen direkt via mobilen.

Utflyktsmål i och omkring Orlando

Med en hyrbil kan du lätt ta dig omkring till sevärdheter runt om Orlando som inte ligger på gångavstånd från centrum. Populära destinationer är bland annat Disney World, Kennedy Space Center, Daytona Beach och nationalparken Homosassa Springs.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Orlando behöver du vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. För det mesta kan du köpa till denna försäkring direkt från biluthyrningen när du gör din bokning. Den obligatoriska försäkring som krävs för att få hyra bil i Orlando gäller försäkringar som täcker kostnader vid krock eller stöld av hyrbilen. För att hyra en bil billigt är det bäst att köpa till försäkringen när du bokar bilen i förväg än att göra detta på plats i USA. Många biluthyrningar har även erbjudanden för andra försäkringar, bland annat bagageförsäkring, tredjepartsförsäkring och självriskeliminering. Innan du köper till någon försäkring ska du kolla med din hemförsäkring för att se om denna eventuellt täcker kostnader för att hyra bil utomlands. Du kan även kontrollera med din bank eller ditt kreditkortsbolag om en bokning med deras kort ger dig tillgång till försäkringar för hyrbilar.

Kan man använda sitt svenska körkort i Orlando, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Orlanda går det för det mesta bra att visa upp sitt svenska körkort, men du bör alltid ha med dig ett internationellt körkort i USA då du kan bli ombedd att visa upp detta. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på olika platser varifrån du kan beställa ett internationellt körkort. Det internationella körkortet fungerar som en översättning av ditt svenska körkort så du måste även ha med dig ditt ursprungliga körkort för att översättningen ska vara giltigt.

Var i Orlando kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som du kan hämta och lämna där det passar dig. Genom att välja sökalternativet annan avlämningsplats kan du ange en annan ort eller stad att lämna bilen på om du inte vill hämta och lämna den på samma plats. I Orlando kan du bland annat hämta och lämna hyrbilar på flygplatsen Orlando International Airport men även intilliggande orter och flygplatser i andra städer. Genom att söka hos momondo kan du hitta hyrbilar med fria mil, billig kilometerkostnad samt bilar med tillbehör som cykelställ, GPS och barnstol.

(Priser kontrollerade 5/10/2018)


Avstånd till populära hotell från Orlando, FL

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Orlando flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Orlando

218 användare har letat efter hyrbilar i Orlando med momondo i maj.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Orlando för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Orlando har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Enterprise och Avis. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Orlando. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Orlando, Florida i juni?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juni i Orlando kan förvänta dig att betala cirka 259 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 168 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Orlando. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Orlando i juni hittade ett genomsnittspris på 503 kr - men priser så låga som 276 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vilka hyrbilsfirmor i Orlando har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Orlando hos Easirent, som har 1 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 93 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Orlando från Easirent ligger på 168 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Orlando, FL?

Varje biluthyrningsföretag i Orlando har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Orlando är Alamo, Enterprise och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Orlando under juni månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Orlando under juni månad. Med en genomsnittstemperatur på 29 °C och en nederbörd på omkring 180 mm i juni innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Orlando kommer i genomsnitt kosta dig 394 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Orlando?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Orlando, FL. Med 20 uthyrningskontor i Orlando, FL kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 290 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Orlando, FL?

Hastighetsgränsen i Orlando är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Orlando är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Orlando, FL i maj?

Den som letar efter en hyrbil i Orlando under månaden maj kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 25 °C och en nederbörd på cirka 84 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i maj?

Med tanke på att temperaturerna i Orlando typiskt är högre under maj och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Orlando representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Orlando för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under maj månad vanligtvis ligger runt 25 °C med en nederbörd på omkring 94,6 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Orlando

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Orlando

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Florida

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Clearwater, Daytona Beach och Fort Lauderdale inom Florida

Börja planera din resa till Orlando