Hyrbilar i Orlando, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Orlando, Florida? Sök och jämför priser här!

Orlando, FL, USA
10 dec — 17 dec
Orlando, FL, USA
sön 10/12
12:00
sön 17/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Orlando

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Orlando

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Orlando?

De billigaste hyrbilarna i Orlando hittas generellt genom Goldcar Rental SP. När du bokar med Goldcar Rental SP kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 41 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Orlando är 95 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Orlando?

Hertz har flest uthyrningskontor i Orlando med 24 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Orlando?

När du hyr en bil i Orlando väljer de flesta av våra användare modellen Toyota RAV4 för 567 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Chevrolet Tahoe för ett genomsnittspris på 787 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Toyota RAV4 i Orlando för så lite som 299 kr/dag och modellen Chevrolet Tahoe för så lite som 617 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Orlando, Florida

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Orlando, Florida
Ekonomi107 kr per dag
Kompakt107 kr per dag
Medelstor161 kr per dag
Standard309 kr per dag
Stor bil315 kr per dag
Minibuss408 kr per dag
Stor SUV479 kr per dag
Lyx385 kr per dag
Standard-SUV288 kr per dag
Medelstor SUV297 kr per dag
Kompakt SUV357 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Orlando

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Orlando?

För att hyra bil i Orlando behöver du officiellt sätt bara ha fyllt 18 år, men de flesta biluthyrningar har en åldersgräns på 21 år. När du hyr bil ska du tänka på att det för det mesta tillkommer en kostnad på ungefär 55 USD (ca. 500 SEK) per dag om du är under 25 år gammal. Hos momondo kan du söka efter hyrbilar och kan jämföra priser direkt på nätet. Tänk på att priserna som visas i sökresultatet inte tar hänsyn till din ålder och eventuella tilläggsavgifter för unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Orlando

När du hyr bil i USA bör du känna till de regler i trafiken som skiljer sig från de svenska trafikreglerna. Varje stat har olika bestämmelser, och i Florida, den delstat där Orlando ligger, gäller till skillnad från andra delstater att det går bra att tala i telefon under färden. Alla passagerare i bilen måste dock ha säkerhetsbälte på sig, annars får du böter. I USA finns motorvägar med vägavgifter, så kallade Turnpikes. Vägavgifterna betalar du med mynt i biltullar så se alltid till att ha med dig mynt i bilen för att enkelt kunna betala dessa.

Parkering

Orlando är en utspridd stad som är mycket anpassad för biltrafik, så att hitta parkering är inte svårt. Staden har både gatuparkering, parkeringsplatser och parkeringshus där du kan ställa din hyrbil. I centrala Orlando kostar det ungefär 1 USD (ca. 10 SEK) per timme att ställa bilen på gatan. Du betalar i parkeringsautomater som du hittar nära gatuparkeringen. I centrala parkeringshus kostar det mellan 1 USD och 2 USD (Ca. 10 och 20 SEK) per timme. Du kan även parkera bilen för en heldag i vissa parkeringshus till en kostnad på ungefär 17 USD (ca. 150 SEK) per dag. Orlando har även infört flera mobilappar som du kan ladda ner via vilka du kan se var det finns lediga parkeringsplatser i staden och även betala för parkeringen direkt via mobilen.

Utflyktsmål i och omkring Orlando

Med en hyrbil kan du lätt ta dig omkring till sevärdheter runt om Orlando som inte ligger på gångavstånd från centrum. Populära destinationer är bland annat Disney World, Kennedy Space Center, Daytona Beach och nationalparken Homosassa Springs.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Orlando behöver du vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. För det mesta kan du köpa till denna försäkring direkt från biluthyrningen när du gör din bokning. Den obligatoriska försäkring som krävs för att få hyra bil i Orlando gäller försäkringar som täcker kostnader vid krock eller stöld av hyrbilen. För att hyra en bil billigt är det bäst att köpa till försäkringen när du bokar bilen i förväg än att göra detta på plats i USA. Många biluthyrningar har även erbjudanden för andra försäkringar, bland annat bagageförsäkring, tredjepartsförsäkring och självriskeliminering. Innan du köper till någon försäkring ska du kolla med din hemförsäkring för att se om denna eventuellt täcker kostnader för att hyra bil utomlands. Du kan även kontrollera med din bank eller ditt kreditkortsbolag om en bokning med deras kort ger dig tillgång till försäkringar för hyrbilar.

Kan man använda sitt svenska körkort i Orlando, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Orlanda går det för det mesta bra att visa upp sitt svenska körkort, men du bör alltid ha med dig ett internationellt körkort i USA då du kan bli ombedd att visa upp detta. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på olika platser varifrån du kan beställa ett internationellt körkort. Det internationella körkortet fungerar som en översättning av ditt svenska körkort så du måste även ha med dig ditt ursprungliga körkort för att översättningen ska vara giltigt.

Var i Orlando kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som du kan hämta och lämna där det passar dig. Genom att välja sökalternativet ”annan avlämningsplats” kan du ange en annan ort eller stad att lämna bilen på om du inte vill hämta och lämna den på samma plats. I Orlando kan du bland annat hämta och lämna hyrbilar på flygplatsen Orlando International Airport men även intilliggande orter och flygplatser i andra städer. Genom att söka hos momondo kan du hitta hyrbilar med fria mil, billig kilometerkostnad samt bilar med tillbehör som cykelställ, GPS och barnstol.


Erbjudanden på hyrbilar i Orlando, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Orlando

Liten cars

375 kr - 653 kr

Alla biltyper

552 kr - 820 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Orlando, USA är 523 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Orlando, USA är januari. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 375 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Orlando som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Orlando, USA är 607 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Orlando, USA är september. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 509 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Orlando som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Orlando, USA är 689 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Orlando, USA är februari. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 538 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Orlando som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Orlando, USA är 642 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Orlando, USA är september. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 497 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Orlando som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Orlando, USA är 857 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Orlando, USA är februari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 586 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Orlando som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Orlando, USA är 808 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Orlando, USA är januari. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 365 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Orlando, USA är 851 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Orlando, USA är mars. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 593 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Orlando. Genomsnittspriset för en hyrbil i Orlando kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

107 kr/dag

(9 dec - 16 dec)
Renault Captur
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

107 kr/dag

(9 dec - 16 dec)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

337 kr/dag

(11 dec - 18 dec)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Orlando

Alla större biluthyrningsfirmor i Orlando, Florida

Alamo

5 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

9,0

Övergripande

8,8

Upphämtning/avlämning

8,9

Bäst

8,6

Enterprise Rent-A-Car

16 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,3

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,8

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,7

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,9

Avis

6,4
Okej
1 omdöme15 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

7,0

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,4

Bäst

6,3

Budget

6,3
Okej
2 omdömen10 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

7,1

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,3

Hertz

24 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,5

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

5,9

Thrifty

4 platser
Översikt

Renlighet

6,4

Comfort

6,4

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

5,3

Bäst

5,6

Dollar

5,1
Okej
1 omdöme4 platser
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,2

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

4,9

Bäst

5,5

Bra att veta om hyrbilar i Orlando

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Orlando.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigaste hyrbilen

351 kr

Mest populära modellen

Toyota RAV4
Den mest populära biluthyrningsfirman i Orlando som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Budget och Alamo
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Orlando under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Orlando är 351 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 490 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Orlando under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota RAV4. Våra användare föredrar också Chevrolet Tahoe som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Orlando

Sevärdheter i närheten:

SeaWorld Orlando15,4 km
International Drive15,9 km
Universal Studios Florida16,6 km
Walt Disney World26,1 km
Disney's Magic Kingdom26,8 km

Sevärdheter i närheten:

Universal Studios Florida39,7 km
International Drive44,2 km
SeaWorld Orlando46,0 km

Sevärdheter i närheten:

SeaWorld Orlando5,5 km
Walt Disney World5,7 km
International Drive6,7 km
Disney's Magic Kingdom8,2 km
Universal Studios Florida11,5 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Orlando

Nedan visas de mest populära hotellen i Orlando

Att köra med hyrbil i Orlando – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Orlando och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Orlando, Florida?

Varje biluthyrningsföretag i Orlando har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Orlando är Alamo, Enterprise Rent-A-Car och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Orlando under januari månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Orlando under januari månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Orlando har en medeltemperatur på 17 °C och en genomsnittlig nederbörd på 71 mm i januari. Att hyra en Cabriolet i Orlando kommer i genomsnitt kosta dig 691 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Orlando, Florida?

Hastighetsgränsen i Orlando är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Orlando är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut GMC Yukon i Orlando?

Hur är vädret i Orlando, FL i december?

Den som letar efter en hyrbil i Orlando under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 17 °C och en nederbörd på cirka 66 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Orlando representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Orlando för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under december månad vanligtvis ligger runt 17 °C med en nederbörd på omkring 61,6 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Orlando?

Priserna för bilar i Orlando uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Orlando?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Orlando är 205 från och med december. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Orlando?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Orlando. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Orlando?

Vid biluthyrning i Orlando måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Orlando?

Att boka en hyrbil i Orlando via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Orlando?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Orlando genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Orlando med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Orlando eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Orlando på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Orlando på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Orlando som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Orlando på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Orlando med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Orlando med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Orlando

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.