Hitta billig biluthyrning i Orlando

Vill du hyra en bil billigt i Orlando? Sök och jämför priser här

fre 20/9
12:00
lör 21/9
12:00
Jämför momondo med |

Erbjudanden på hyrbilar i Orlando

Kolla in några av de bästa priserna för att hyra bil i Orlando som hittats av användare på momondo
300
eller liknande Stor bil
5 2/4
254 SEK
19 okt. - 31 okt.
Orlando
1 Airport Blvd
254 SEK
19 okt. - 31 okt.
Escape
eller liknande Medelstor
5 2 4-5
259 SEK
22 okt. - 1 nov.
Orlando
1 Jeff Fuqua Boulevard
259 SEK
22 okt. - 1 nov.
A4
eller liknande Stor bil
5 4-5
287 SEK
14 dec. - 4 jan.
Orlando
1 Jeff Fuqua Boulevard
287 SEK
14 dec. - 4 jan.

Bästa biluthyrning i Orlando

Bra priser som hittades på momondo de senaste 24 timmarna
Ekonomi-bil i Orlando easirent
Ekonomi
2 Vuxna, 2 Väskor
Kompakt-bil i Orlando easirent
Kompakt
4 Vuxna, 2 Väskor
Medelstor-bil i Orlando horspower
Medelstor
5 Vuxna, 3 Väskor
Standard-bil i Orlando easirent
Standard
5 Vuxna, 3 Väskor
Stor bil-bil i Orlando sixt
Stor bil
5 Vuxna, 2 Väskor
SUV-bil i Orlando easirent
Suv
5 Vuxna, 3 Väskor

Bästa företagen för biluthyrning i Orlando

Vill du veta vart du kan hitta billig biluthyrning? Det här är de bästa leverantörerna
sixtrentacar Billigast Sixt Sixt erbjuder de billigaste priserna på 2 platser i staden
flvanrental Mest populära Florida Van Rentals Florida Van Rentals erbjuder de billigaste priserna på 3 platser i staden
hertz Flest platser Hertz Hertz erbjuder dig högkvalitativa och lyxiga bilmodeller som du kan hämta på en av deras 20 platser

Leverantörer av hyrbilar i Orlando

Alla större biluthyrningsfirmor i Orlando
$self.agencySymbol
Signature Rent A Car
Suveränt - 10,0 (1 omdöme)
1 plats
$self.agencySymbol
Silvercar
Suveränt - 9,4 (5 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Alamo
Suveränt - 8,7 (7 674 omdömen)
6 platser
$self.agencySymbol
Enterprise
Suveränt - 8,5 (13 505 omdömen)
15 platser
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Suveränt - 8,2 (98 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
National
Suveränt - 8,0 (926 omdömen)
6 platser
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 omdömen)
1 plats
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 411 omdömen)
14 platser

Flygplatser med biluthyrning i Orlando

Hitta en hyrbil på någon av dessa flygplatser
HYRBILAR I
Orlando Intl flygplats
MCO
HYRBILAR I
Orlando Sanford Intl flygplats
SFB

Hyra bil i Orlando

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Orlando?

För att hyra bil i Orlando behöver du officiellt sätt bara ha fyllt 18 år, men de flesta biluthyrningar har en åldersgräns på 21 år. När du hyr bil ska du tänka på att det för det mesta tillkommer en kostnad på ungefär 55 USD (ca. 500 SEK) per dag om du är under 25 år gammal. Hos momondo kan du söka efter hyrbilar och kan jämföra priser direkt på nätet. Tänk på att priserna som visas i sökresultatet inte tar hänsyn till din ålder och eventuella tilläggsavgifter för unga förare.

Viktigt att veta om trafikregler i Orlando

När du hyr bil i USA bör du känna till de regler i trafiken som skiljer sig från de svenska trafikreglerna. Varje stat har olika bestämmelser, och i Florida, den delstat där Orlando ligger, gäller till skillnad från andra delstater att det går bra att tala i telefon under färden. Alla passagerare i bilen måste dock ha säkerhetsbälte på sig, annars får du böter. I USA finns motorvägar med vägavgifter, så kallade Turnpikes. Vägavgifterna betalar du med mynt i biltullar så se alltid till att ha med dig mynt i bilen för att enkelt kunna betala dessa.

Parkering

Orlando är en utspridd stad som är mycket anpassad för biltrafik, så att hitta parkering är inte svårt. Staden har både gatuparkering, parkeringsplatser och parkeringshus där du kan ställa din hyrbil. I centrala Orlando kostar det ungefär 1 USD (ca. 10 SEK) per timme att ställa bilen på gatan. Du betalar i parkeringsautomater som du hittar nära gatuparkeringen. I centrala parkeringshus kostar det mellan 1 USD och 2 USD (Ca. 10 och 20 SEK) per timme. Du kan även parkera bilen för en heldag i vissa parkeringshus till en kostnad på ungefär 17 USD (ca. 150 SEK) per dag. Orlando har även infört flera mobilappar som du kan ladda ner via vilka du kan se var det finns lediga parkeringsplatser i staden och även betala för parkeringen direkt via mobilen.

Utflyktsmål i och omkring Orlando

Med en hyrbil kan du lätt ta dig omkring till sevärdheter runt om Orlando som inte ligger på gångavstånd från centrum. Populära destinationer är bland annat Disney World, Kennedy Space Center, Daytona Beach och nationalparken Homosassa Springs.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Orlando behöver du vissa försäkringar för att tillåtas boka hyrbilen. För det mesta kan du köpa till denna försäkring direkt från biluthyrningen när du gör din bokning. Den obligatoriska försäkring som krävs för att få hyra bil i Orlando gäller försäkringar som täcker kostnader vid krock eller stöld av hyrbilen. För att hyra en bil billigt är det bäst att köpa till försäkringen när du bokar bilen i förväg än att göra detta på plats i USA. Många biluthyrningar har även erbjudanden för andra försäkringar, bland annat bagageförsäkring, tredjepartsförsäkring och självriskeliminering. Innan du köper till någon försäkring ska du kolla med din hemförsäkring för att se om denna eventuellt täcker kostnader för att hyra bil utomlands. Du kan även kontrollera med din bank eller ditt kreditkortsbolag om en bokning med deras kort ger dig tillgång till försäkringar för hyrbilar.

Kan man använda sitt svenska körkort i Orlando, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Orlanda går det för det mesta bra att visa upp sitt svenska körkort, men du bör alltid ha med dig ett internationellt körkort i USA då du kan bli ombedd att visa upp detta. Hos transportstyrelsen hittar du en lista på olika platser varifrån du kan beställa ett internationellt körkort. Det internationella körkortet fungerar som en översättning av ditt svenska körkort så du måste även ha med dig ditt ursprungliga körkort för att översättningen ska vara giltigt.

Var i Orlando kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Sök på momondo för att hitta en hyrbil som du kan hämta och lämna där det passar dig. Genom att välja sökalternativet ”annan avlämningsplats” kan du ange en annan ort eller stad att lämna bilen på om du inte vill hämta och lämna den på samma plats. I Orlando kan du bland annat hämta och lämna hyrbilar på flygplatsen Orlando International Airport men även intilliggande orter och flygplatser i andra städer. Genom att söka hos momondo kan du hitta hyrbilar med fria mil, billig kilometerkostnad samt bilar med tillbehör som cykelställ, GPS och barnstol.

(Priser kontrollerade 5/10/2018)


Planera din resa till Orlando