Biluthyrning i Bremen, Tyskland

Vill du hyra en bil billigt i Bremen, Tyskland? Sök och jämför priser här

Bremen, Tyskland
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Bremen, Tyskland
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Bremen

Alla större biluthyrningsfirmor i Bremen, Tyskland
5 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

9,3

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

5,9

Övergripande

5,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Valuta för pengarna

5,9
7 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

4,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Valuta för pengarna

4,0
11 platser
6 platser
5 platser
5 platser
4 platser

Avstånd till populära hotell från Bremen, Tyskland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bremen flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bremen

Hittills denna månad har vi gjort 119 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Bremen.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bremen för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Bremen även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Bremen har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Alamo de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 425 kr per dag för hyrbilar i Bremen. Det absolut billigaste priset som hittats på deras uthyrningskontor i Bremen är 419 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Bremen, Tyskland?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Bremen. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Bremen när du gör din bokning med momondo.

Hur många uthyrningskontor har Alamo i Bremen?

Alamo är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Bremen, Tyskland. Med 1 uthyrningskontor i Bremen, Tyskland hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 425 kr per dag från Alamo.

Vad är hastighetsgränsen i Bremen, Tyskland?

Resenärer som hyr bil i Bremen bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Bremen ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på Upplysningar för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bremen?

För ett genomsnittspris på 366 kr/dag (och så lite som 138 kr/dag), är hyrbilar av modellen Volkswagen Polo i Bremen de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volkswagen Golf i Bremen för 338 kr/dag i genomsnitt (145 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford Transit i Bremen?

Enterprise har bilar av modellen Ford Transit tillgängliga i Bremen för 777 kr/dag i genomsnitt. Tillgängligheten för bilmodellen Ford Transit i Bremen kan variera så boka din bil i tid.

Hur är vädret i Bremen, Tyskland i november?

Den som letar efter en hyrbil i Bremen under månaden november kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 5 °C och en nederbörd på cirka 50 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Bremen under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Bremen. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Bremen tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Polo, Volkswagen Golf och Opel Corsa.

Är vädret i Bremen representativt för resten av Bremen?

Den som vill hyra en bil i Bremen för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Bremen under november månad vanligtvis ligger runt 5 °C med en nederbörd på omkring 55 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Bremen

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Bremen

Börja planera din resa till Bremen