Biluthyrning i Frankfurt, Tyskland

Vill du hyra en bil billigt i Frankfurt, Tyskland? Sök och jämför priser här

Frankfurt, Tyskland
29 jul — 5 aug
Samma avlämingsplats
Frankfurt, Tyskland
tors 29/7
12:00
tors 5/8
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Frankfurt, Tyskland

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

177 kr - 388 kr

Alla biltyper

177 kr - 827 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Frankfurt, Tyskland är 224 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Frankfurt, Tyskland är april. Då är priset 21 % lägre än andra tider på året och kostar bara 177 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Frankfurt. Genomsnittspriset för en hyrbil i Frankfurt kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Frankfurt av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Frankfurt, Tyskland är 379 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Frankfurt, Tyskland är september. Då är priset 7 % lägre än andra tider på året och kostar bara 357 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Frankfurt. Genomsnittspriset för en hyrbil i Frankfurt kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Frankfurt av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Frankfurt, Tyskland är 324 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Frankfurt, Tyskland är oktober. Då är priset 35 % lägre än andra tider på året och kostar bara 211 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Frankfurt. Genomsnittspriset för en hyrbil i Frankfurt kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Frankfurt av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Frankfurt, Tyskland är 233 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Frankfurt, Tyskland är juni. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 252 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Frankfurt. Genomsnittspriset för en hyrbil i Frankfurt kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Frankfurt av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Frankfurt, Tyskland är 351 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Frankfurt, Tyskland är juli. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 432 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Frankfurt. Genomsnittspriset för en hyrbil i Frankfurt kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Frankfurt av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Alamo

597 kr per dag

12 aug - 18 aug
Citroen C2
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Enterprise

597 kr per dag

12 aug - 18 aug
Citroen C2
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Global Rent A Car

612 kr per dag

12 aug - 18 aug
Citroen C2

Leverantörer av hyrbilar i Frankfurt

Alla större biluthyrningsfirmor i Frankfurt, Tyskland
9 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,6

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

7,7
4 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,4

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,7

Valuta för pengarna

7,6
7 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,3

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,3
4 platser
Översikt

Renlighet

5,8

Comfort

5,4

Övergripande

4,7

Upphämtning/avlämning

4,7

Valuta för pengarna

5,0
7 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
5 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

9,2

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

9,2
4 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

5,0

Valuta för pengarna

9,0

Information om din resa till Frankfurt

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Frankfurt?

Åldersgränsen för att hyra bil i Frankfurt är precis som i övriga landet 21 år. Du måste ha haft ditt körkort i minst ett år och är du under 25 tar de flesta uthyrningsföretag även ut en extra avgift. Den övre åldersgränsen är oftast 80, och många uthyrare kräver en avgift om du är över 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Frankfurt

Fartgränsen i Frankfurt ligger på 50 km/h eller 30 km/h inne i staden beroende på kvarter, så var uppmärksam på skyltar och regler. Frankfurt är en så kallad Umweltzone i Tyskland, vilket innebär att alla bilar som kör i stan behöver miljödekaler. Dekalerna kommer i tre färger och för Frankfurt ska denna dekal vara grön. De flesta hyrbilar i Frankfurt har redan denna dekal, men se till att du tar en extra koll innan du kör iväg. Promillegränsen är precis som i övriga Tyskland 0.5 och det råder högertrafik precis som hemma i Sverige. Det är förbjudet att prata i handhållen mobil och halvljus rekommenderas under dagtid och vid dålig sikt måste alla fordon ha det tänt. Frankfurt har inga vägavgifter inne i staden.

Parkering

Det kan vara knepigt att hitta parkering på Frankfurts centrala gator och det är därför ofta mödan värd att parkera i stadens utkanter. Tänk på att alltid kontrollera skyltar och regler då detta skiljer sig beroende på område, och att du ibland kan behöva p-skiva. I innerstaden kostar det 1 EUR (10,70 SEK) per 20 minuter. Ett mer prisvärt alternativ är därför parkeringsgaragen, speciellt om du vill parkera en längre tid. Dessa finns både centralt och i stadens utkanter.

Utflyktsmål i och omkring Frankfurt

Med hyrbil i Frankfurt har du guldläge att upptäcka olika sevärdheter. Passa på att göra som många resenärer innan dig och ta en tur längs den så kallade romantiska vägen, ”Romantische Straße”, och sup in den ofattbart idylliska atmosfären med småbyar och charmiga slott. Würzburg är ett av stoppen på vägen och lockar med Europas största palats och biskopsresidens som är med på UNESCO:s världsarvlista. Här kan du även besöka en av Tysklands äldsta kyrkor och stadens ikoniska fort, Marienberg. Ta dig därefter till medeltidsstaden Nördlingen situerad i en meteoritkrater och upptäck mysiga stråk och intressanta museum. Härifrån kan du köra till Rothenburg-ob-der-Tauber vilket är en annan fantastiskt välbevarad medeltida stad. Väljer du att hyra bil i Frankfurt kan du dessutom ta dig runt och upptäcka en rad sagoslott i närheten, bland annat Neuschwanstein som ska ha inspirerat självaste Walt Disney.

Vilka försäkringar ska man ha?

Att hyra bil i Frankfurt innebär att de flesta hyrbilsföretagen erbjuder försäkringar. Tänk på att du kanske vill ha självriskeliminering då detta täcker skador som kan tänkas uppkomma på hyrbilen. Många svenska banker erbjuder dock detta om du använder ditt kredit- eller bankkort då du hyr. Större svenska försäkringsbolag har även andra tilläggsalternativ som är användbara vid biluthyrning, till exempel Länsförsäkringar för hyrbil utomlands.

Kan man använda sitt svenska körkort i Frankfurt, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du behöver inget speciellt internationellt körkort för att köra i Frankfurt. Eftersom Tyskland är en del av EES gäller ditt svenska körkort precis som i övriga EU.

Var i Frankfurt kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Biluthyrning i Frankfurt går ofta snabbt och lätt. Frankfurts flygplats, FRA, är en av de mest trafikerade i landet och nästan alla stora hyrbilsföretag har kontor i mitten av terminal 1. Vill du hyra din bil i centrala Frankfurt kan du bege dig till den centrala tågstationen, Frankfurt Hauptbahnhof, där det finns en mängd olika alternativ. Tänk dock på att de flesta har stängt på söndagar. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan plats än du hyrde den kan du lägga in detta i filtret då du söker på momondo. (Information kontrollerad: 14/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Frankfurt, Tyskland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Frankfurt flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Frankfurt

I juli, fram till dagens datum, har 204 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Frankfurt.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Frankfurt för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Frankfurt. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Frankfurt har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Frankfurt med Alamo på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 101 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 300 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Frankfurt, Tyskland?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Frankfurt erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Enterprise, Avis och Dollar har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Frankfurt under augusti månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Frankfurt i augusti månad. I genomsnitt får Frankfurt en nederbörd på 50 mm och temperaturen ligger kring 15 °C under augusti. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Frankfurt kommer i genomsnitt kosta dig 568 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Frankfurt?

Europcar har 11 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 733 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Frankfurt, Tyskland?

Hastighetsgränsen i Frankfurt är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Frankfurt är 100 km/t respektive Upplysningar. Om du hyr en bil i Frankfurt bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Frankfurt, Tyskland i juli?

Vanligtvis ligger temperaturen i Frankfurt under juli månad på 18 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juli?

Med tanke på att temperaturerna i Frankfurt typiskt är högre under juli och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Frankfurt representativt för resten av Hesse?

Den som vill hyra en bil i Frankfurt för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Hesse under juli månad vanligtvis ligger runt 17 °C med en nederbörd på omkring 60 mm.


Hyra bil i andra städer i Tyskland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som München, Düsseldorf och Berlin i Tyskland

Börja planera din resa till Frankfurt