Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Stuttgart, Baden-Württemberg

Vill du hyra en bil billigt i Stuttgart, Baden-Württemberg? Sök och jämför priser här!

Stuttgart, Tyskland
4 apr — 11 apr
Stuttgart, Tyskland
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Stuttgart

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Stuttgart

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Stuttgart?

De billigaste hyrbilarna i Stuttgart hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 141 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Stuttgart är 141 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Stuttgart?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Stuttgart med 14 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Stuttgart?

Hyrbilar av modellerna Volkswagen Golf och Nissan Qashqai i Stuttgart är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Golf i Stuttgart kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 528 kr/dag och priser så låga som 283 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Nissan Qashqai kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 579 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 300 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Stuttgart, Baden-Württemberg

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Stuttgart, Baden-Württemberg
Ekonomi406 kr per dag
Kompakt454 kr per dag
Standard499 kr per dag
Mini382 kr per dag
Premium905 kr per dag
Leverantörens val397 kr per dag
Kompakt SUV472 kr per dag
Medelstor SUV481 kr per dag
Kompakt kombi545 kr per dag
Mellanstor kombi652 kr per dag
Kombi premium921 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Stuttgart

Stuttgart, som också är känt som Tysklands tillverkningscentrum, är känt för sitt Landesmuseum, Ludwigsburgs slott, Schlossplatz och Wilhelma botaniska och zoologiska trädgård. Att hyra bil i Stuttgart är ett utmärkt alternativ för att utforska välkända turistattraktioner strax utanför staden, till exempel Schwarzwald eller de schwabiska alperna. Det är lätt att ta sig runt i Stuttgart med hyrbil, men kom ihåg att delar av staden är miljözoner, vilket innebär att endast fordon med låga utsläpp, till exempel en eldriven hyrbil, är tillåtna. Du kommer troligen att köra din hyrbil i Stuttgart på Autobahn A8, som går från öst till väst, eller Autobahn A81, som går från norr till söder. Som huvudstad i Baden-Württemberg har Stuttgart gott om parkeringsplatser, inklusive korttidsparkering på gatan eller långtidsparkeringar. Med över 40 biluthyrningsställen i Stuttgart kommer du inte ha några problem att skaffa en hyrbil i Stuttgart som passar alla dina resebehov.

Är det värt att hyra en bil när du besöker Stuttgart?

Precis som många andra europeiska städer har Stuttgart satsat på kollektivtrafiken med ett spårvägssystem, busslinjer och tågförbindelser. Tack vare dessa system dessa system är Stuttgart extremt promenadvänligt, särskilt när du vill utforska innerstadens sevärdheter som t.ex. kollegiatstiftskyrkan. Om du planerar att stanna innanför stadens gränser och utnyttja biluthyrning i Stuttgart är ett ekonomiskt sätt att parkera din billiga hyrbil i Stuttgart att använda P & R-parkeringar som ligger utanför staden och nära kollektivtrafiken. Att utforska sevärdheter utanför innerstaden är också bekvämare med en hyrbil i Stuttgart. Det är bara att hoppa på expressvägen B312 för en dagsutflykt till de schwabiska alperna, eller expressvägen A81 för att vandra i Schwarzwald. På det hela taget är det inte nödvändigt att hyra bil i Stuttgart, eftersom staden är promenadvänlig, men kan vara ett lyxigare alternativ än kollektivtrafik.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i Stuttgart?

Förutom att se till att din hyrbil i Stuttgart uppfyller kraven för miljözoner finns det också trafikregler som kan skilja sig från dem i ditt hemland. Respektera parkerings- och körförbudsområden för att undvika onödiga böter. Tänk också på att många Autobahns har hastighetsbegränsningar som kontrolleras med hjälp av speciella kameror, så även om du inte ser några polisbilar bör du följa skyltarna. En annan skillnad som du kan stöta på är blinkande gula lampor; betrakta dessa som stoppskyltar. Oavsett om du väljer en minibuss eller en hyrbil i ekonomiklass måste alla fordon ha fungerande säkerhetsbälten. Säkerhetsbälten ska alltid användas, även av passagerare i baksätet. Den lagliga promillegränsen är 0,05 procent. Kolla med Stuttgart trafikverk för en mer utförlig översikt över trafikreglerna.

Behöver jag ett särskilt körkort eller tillstånd att köra en hyrbil i Stuttgart om jag kommer från ett annat land?

Du måste vara minst 18 år gammal för att få hyra bil i Stuttgart, även om förare under 25 år kan behöva betala en extra avgift. Även om de flesta europeiska biluthyrningsfirmor hyr ut en bil till dig med endast ditt körkort från ditt hemland, rekommenderas det starkt att du skaffar ett internationellt körkort, vilket hjälper dig att undvika böter om du blir stoppad av tysk polis.


Erbjudanden på hyrbilar i Stuttgart, Baden-Württemberg

Hitta rätt hyrbil för dig i Stuttgart

Liten bilar

272 kr - 682 kr

Alla biltyper

308 kr - 1 208 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Stuttgart, Tyskland är 475 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Stuttgart, Tyskland är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 272 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Stuttgart. Genomsnittspriset för en hyrbil i Stuttgart kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Stuttgart av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Stuttgart, Tyskland är 679 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Stuttgart, Tyskland är januari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 345 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Stuttgart. Genomsnittspriset för en hyrbil i Stuttgart kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Stuttgart av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Stuttgart, Tyskland är 799 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Stuttgart, Tyskland är december. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 358 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Stuttgart. Genomsnittspriset för en hyrbil i Stuttgart kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Stuttgart av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Stuttgart, Tyskland är 471 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Stuttgart, Tyskland är januari. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 345 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Stuttgart. Genomsnittspriset för en hyrbil i Stuttgart kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Stuttgart av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Stuttgart, Tyskland är 748 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Stuttgart, Tyskland är juli. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 745 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Stuttgart. Genomsnittspriset för en hyrbil i Stuttgart kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

382 kr/dag

(4 maj - 5 maj)
Smart Fortwo
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

406 kr/dag

(4 maj - 5 maj)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

454 kr/dag

(4 maj - 5 maj)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Stuttgart

Alla större biluthyrningsfirmor i Stuttgart, Baden-Württemberg

Alamo

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

BUCHBINDER

8,0
Utomordentligt
1 omdöme8 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

6 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

8,5

Avis

5 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

National

3 platser

Europcar

11 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

7,3

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

6,0

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,0

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

5,6

Bäst

6,0

Hertz

6 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,4

Övergripande

5,6

Upphämtning/avlämning

4,4

Bäst

6,4

Bra att veta om hyrbilar i Stuttgart

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Stuttgart.

Mest populära uthyrningsföretag

Flex To Go

Populära biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

241 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Golf
Den mest populära biluthyrningsfirman i Stuttgart som hittats på momondo den här månaden är Flex To Go. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Dollar och BUCHBINDER
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Stuttgart under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Stuttgart är 241 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 364 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Stuttgart under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Golf. Våra användare föredrar också Nissan Qashqai som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Stuttgart

Nedan visas de mest populära hotellen i Stuttgart
Maritim Hotel Stuttgart

Maritim Hotel Stuttgart

Seidenstr. 34, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,0 km från stadskärnan

A&O Stuttgart City

A&O Stuttgart City

Rosenstein Straße 14-16, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

2,1 km från stadskärnan

Wyndham Stuttgart Airport Messe

Wyndham Stuttgart Airport Messe

Flughafenstraße 51, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

9,3 km från stadskärnan

Mövenpick Hotel Stuttgart Airport

Mövenpick Hotel Stuttgart Airport

Flughafenstrasse 50, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

9,4 km från stadskärnan

Park Inn by Radisson Stuttgart

Park Inn by Radisson Stuttgart

Hauptstaetter Strasse 147, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,4 km från stadskärnan

Novum Hotel Boulevard Stuttgart City

Novum Hotel Boulevard Stuttgart City

Marienstraße 3b, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

0,5 km från stadskärnan

Le Méridien Stuttgart

Le Méridien Stuttgart

Willy-Brandt-Str. 30, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,2 km från stadskärnan

Steigenberger Graf Zeppelin

Steigenberger Graf Zeppelin

Arnulf-Klett-Platz 7, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

0,9 km från stadskärnan

Hampton by Hilton Stuttgart City Centre

Hampton by Hilton Stuttgart City Centre

Wolframstrasse 27, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,8 km från stadskärnan

Aloft Stuttgart

Aloft Stuttgart

Heilbronner Strasse 70, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,8 km från stadskärnan

Arcotel Camino Stuttgart

Arcotel Camino Stuttgart

Heilbronner Strasse 21, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,4 km från stadskärnan

Pullman Stuttgart Fontana

Pullman Stuttgart Fontana

Vollmoellerstr. 5, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

7,3 km från stadskärnan

Adina Apartment Hotel Stuttgart

Adina Apartment Hotel Stuttgart

Kopenhagener Str. 3, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

1,6 km från stadskärnan

mk hotel stuttgart

mk hotel stuttgart

Bottroper Straße 8, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

5,3 km från stadskärnan

Mercure Hotel Stuttgart Airport Messe

Mercure Hotel Stuttgart Airport Messe

Eichwiesenring 1-1, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

7,1 km från stadskärnan

Holiday Inn Stuttgart

Holiday Inn Stuttgart

Mittlerer Pfad 25-27, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

8,0 km från stadskärnan

The Niu Mesh

The Niu Mesh

Vor Dem Lauch 16, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

7,5 km från stadskärnan

the niu Kettle

the niu Kettle

Kupferstraße 3, Stuttgart, Baden-Wurttemberg, Germany

6,9 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Stuttgart – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Stuttgart och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Stuttgart, Tyskland?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Stuttgart erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Europcar, Enterprise Rent-A-Car och Alamo har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Stuttgart under april månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Stuttgart i april månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 80 mm och temperaturerna kring 12 °C. Att hyra en Ekonomi i Stuttgart kommer i genomsnitt kosta dig 225 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Stuttgart, Tyskland?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Stuttgart när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Stuttgart är 100 km/t respektive Upplysningar. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Stuttgart du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Nissan Qashqai i Stuttgart?

Hur är vädret i Stuttgart, Tyskland i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Stuttgart under månaden mars kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 5 °C och en nederbörd på cirka 40 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Stuttgart representativt för resten av Baden-Württemberg?

Den som vill hyra en bil i Stuttgart för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Baden-Württemberg under mars månad vanligtvis ligger runt 5 °C med en nederbörd på omkring 42,1 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Stuttgart?

Priser för bilar i Stuttgart uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Stuttgart?

Från och med mars 2024 finns det 131 bolag att välja mellan för bilar i Stuttgart.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Stuttgart?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Stuttgart. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Stuttgart?

För att få hyra en bil i Stuttgart måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Stuttgart?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Stuttgart eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Stuttgart?

När du har sökt efter en hyrbil i Stuttgart visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Stuttgart med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Stuttgart som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Stuttgart på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Stuttgart.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Stuttgart som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Stuttgart med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Stuttgart med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Stuttgart på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Stuttgart

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Stuttgart


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners