Hyrbilar i Prag, Prague Region

Hitta billiga erbjudanden på hyrbilar i Prag, Prague Region

Prag, Prague Region, Tjeckien
7 apr — 14 apr
Samma avlämingsplats
Prag, Prague Region, Tjeckien
fre 7/4
12:00
fre 14/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Prag

Åldersgränsen för att få hyra bil i Prag är i regel 21 år men kan ibland vara högre beroende på vilket företag du väljer att hyra med. Många av biluthyrningsföretagen vill även att man ska ha haft sitt körkort i minst ett år och ibland tillkommer en avgift för förare under 25 år som tas ut på plats.

I Prag och resterande delar av landet kör man på höger sida. Precis som i Sverige ska halvljuset vara på under dagen. Andra likheter är att det är krav på säkerhetsbälte och förbjudet att tala i handhållen mobiltelefon. Då det kommer till promillehalten gäller nolltolerans. Det finns spårvagnar i staden och dessa körs om till höger. Då det kommer till vägavgifter i Tjeckien och i Prag finns det inga tullar utan istället används ett klistermärke som kan köpas vid bensinstationer, gränsövergångar och postkontor som fästs på vindrutan och visar att du betalat avgift för att få köra på vissa vägar. Alla hyrbilar har i regel detta klistermärke men det kan vara värt att dubbelkolla då du hyr din bil.

Som turist rekommenderas de orangea zonerna för parkering inne i Prag. Dessa är markerade med heldragen vit linje och en skylt med orange linje. Dessa parkeringar indikerar korttidsparkering på max tre timmar. Det går bra att betala i parkeringsautomat eller med mobil app och beroende på vilken priszon du står i ligger avgiften oftast mellan 40–80 CZK (17–33 SEK) per timme. Det går också fint att ställa sig i de lila zonerna i vilka man som besökare betalar timvis och som innehavare av parkeringstillstånd får använda utan begränsningar. Föredrar du att parkera i parkeringshus finns det även många möjligheter till dessa i stadens centrala delar.


Erbjudanden på hyrbilar i Prag, Prague Region

Hitta rätt hyrbil för dig i Prag

Bilar i Liten

192 kr - 1 016 kr

Alla biltyper

218 kr - 941 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Prag, Tjeckien är 354 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Prag, Tjeckien är november. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 192 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Prag. Genomsnittspriset för en hyrbil i Prag kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Prag, Tjeckien är 398 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Prag, Tjeckien är oktober. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 232 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Prag. Genomsnittspriset för en hyrbil i Prag kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Prag, Tjeckien är 489 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Prag, Tjeckien är oktober. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 175 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Prag. Genomsnittspriset för en hyrbil i Prag kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Prag, Tjeckien är 470 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Prag, Tjeckien är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 216 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Prag. Genomsnittspriset för en hyrbil i Prag kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Prag

Alla större biluthyrningsfirmor i Prag, Prague Region

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

8,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,8

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

7,7

Ace

2 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

6,7

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,7

Bäst

7,0

Europcar

3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Sixt

5 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,0

Övergripande

4,5

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,5

RENTIS

4 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 platser

Sunnycars

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Prag

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Prag.

Populära biltyper

Intermediate, Economy, Compact

Billigaste hyrbilen

257 kr

Mest populära modellen

Lexus ES
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Prag under de senaste 72 timmarna: Intermediate, Economy, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Prag är 257 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 345 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Prag under de senaste 7 dagarna är av modellen Lexus ES.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Prag

Sevärdheter i närheten:

Gamla stans torg11,4 km

Sevärdheter i närheten:

Gamla stans torg94,4 km

Sevärdheter i närheten:

Gamla stans torg108,0 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Prag

Nedan visas de mest populära hotellen i Prag

Att köra med hyrbil i Prag – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Prag och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Prag hittas generellt genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 120 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Prag är 120 kr/dag.

När du hyr en bil i Prag kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Prag. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Prag

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Prag

Hyrbilstyper som är extra populära i Prag

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Prag

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Tjeckien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Tjeckien

Börja planera din resa till Prag


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Prag med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Prag då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.